Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
_Mirek_
|
Zaslal: Čt 14.duben 2011 01:13:32 Předmět: Hobby King - reklamace, zkušenosti |
|
|
Jaké máte zkušenosti s reklamacemi u Hobby King? Koupil jsem si 4 Li-Pol Turnigy. Jeden byl vadný. Odříznul jsem kdycí fólii u konektorů a zjistil, že plíšek jednoho článku nebyl vůbec připájený. Byl ledabyle zahnutý pod plošňák. Oprava na 10 minut a už funguje. Před tím jsem měl jiný aku pack a tam na mě zase jeden drát vypadnul. Číňan ho nepřipájel. Tole byly ptákoviny, ale jak reklamovat dražší věc?
díky
Mirek _________________________________________ Old school - electro 1300mm | Spektrum DX7 čeká na výměnu lineárního regulátoru za spínaný (tunning) | 4xTurnigy 2200mAh 3S 25C |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
Založen: 20 listopad 2010 Příspěvky: 194 Bydliště: Barrandov
|
Zaslal: Čt 14.duben 2011 10:06:36 Předmět: |
|
|
Já jsem úspěšně vyreklamoval regl. Turnigy Plush 40A, píšu o tom tady, úplně poslední příspěvek v Zajímavosti novinky / Hobbycity. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Čt 14.duben 2011 22:10:13 Předmět: |
|
|
Já reklamoval a nešlo to. Neposlali mi regulátor a bohužel mi to neuznali. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
|
Zaslal: Pá 15.duben 2011 00:00:20 Předmět: |
|
|
mi5 napsal: | Já reklamoval a nešlo to. Neposlali mi regulátor a bohužel mi to neuznali. |
Oni ti nepošlou nový zboží, ale dostaneš ty bonus dolary na svůj účet u HK v hodnotě tý reklamovaný věci, takže i když ti to uznaj, tak na poště, když to koupíš znovu, zase něco proděláš. A DPH teď od dubna vlastně taky budeš platiti 2x. Takže se to reklamovat asi už moc nebude vyplácet, alespoň u těch levných věcí, si myslím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Pá 15.duben 2011 15:53:54 Předmět: |
|
|
ja to chápu jak to funguje, v tom není problém. Ale mě jí neuznali to je ta věc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
|
Zaslal: Pá 15.duben 2011 17:23:15 Předmět: |
|
|
mi5 napsal: | ja to chápu jak to funguje, v tom není problém. Ale mě jí neuznali to je ta věc. |
Já jsem měl regl, kterej ani nepípnul, hned od začátku, nešel ani BEC natož silové obvody. Takhle ksem to popsal a poslal jím to zpět. Po poměrně dlouhé době mi bez jakékoliv zprávy naběhly ty bonus dolary. Tobě tedy vůbec neposlali ten regl? Poslali ti nějáký vyjádření? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: St 13.únor 2013 14:05:16 Předmět: |
|
|
Tak jsem obdržel po dlouhé době balíček z Kongu, jen znovu upozorňuji na to, že DPH se doplácí, pokud hodnota přesáhne částku 22 EUR v den proclení, nikoliv v den nákupu. Já to přešvihl díky mé hlouposti o 1,5 dolaru a zaplatil jsem DPH + 180 polatek poště. Zkuste býti chytřejší _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Čt 14.únor 2013 00:18:44 Předmět: |
|
|
Ty mě lekáš
Mám -také po delší době- balíček na cestě a jelikož mi zatím vždycky dorazil rovnou, bez ohledu na cenu, přestal jsem to úplně hlídat. Tak jsem tedy zvědav.. .. .. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Pá 15.únor 2013 23:00:38 Předmět: |
|
|
Tak balíček dorazil bez celnice, ale pošta se vyznamenala!
Na krabičce adresa (správná!) tučným písmem velkým jako kráva, ovšem pošťačka to doručila o 6 vchodů vedle Asi taky kráva
Je to stejná ulice, ale podobnost čísla ani jména není vůbec žádná, pouze že ten člověk je také modelář a chodí mu občas zásilky z HK. Naštěstí jsou modeláři pořád vesměs féroví lidi, tak mi to přinesl až domů
Doporučuji pochybnému ústavu zvanému Česká pošta propustit alespoň negramotné zaměstnance |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: Po 05.srpen 2013 17:26:08 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Tak jsem obdržel po dlouhé době balíček z Kongu, jen znovu upozorňuji na to, že DPH se doplácí, pokud hodnota přesáhne částku 22 EUR v den proclení, nikoliv v den nákupu. Já to přešvihl díky mé hlouposti o 1,5 dolaru a zaplatil jsem DPH + 180 polatek poště. Zkuste býti chytřejší | Ted se mi tohle stalo poprvý,dostal jsem od pošty dopis jestli chci být zastupován v celnim řízení.Tak sem vyplnil dotazník,odeslal aco se ted bude dít? Díky etr |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 05.srpen 2013 18:52:34 Předmět: |
|
|
hipa napsal: | . . . . . . . Ted se mi tohle stalo poprvý,dostal jsem od pošty dopis jestli chci být zastupován v celnim řízení.Tak sem vyplnil dotazník,odeslal aco se ted bude dít? Díky etr |
Tak to si asi první, kdo se nechává zastupovat. Tvoje zkušenosti budou zajímat skoro každého. Svěř se. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: Po 05.srpen 2013 19:14:28 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | hipa napsal: | . . . . . . . Ted se mi tohle stalo poprvý,dostal jsem od pošty dopis jestli chci být zastupován v celnim řízení.Tak sem vyplnil dotazník,odeslal aco se ted bude dít? Díky etr |
Tak to si asi první, kdo se nechává zastupovat. Tvoje zkušenosti budou zajímat skoro každého. Svěř se. | Zdá se že jsem udělal chybu Co tedy příště,mužeš poradit? Samozřejmě příběh dodám |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 05.srpen 2013 20:08:52 Předmět: |
|
|
Taky jsem si to vzdycky radsi zaridil sam. Ono to i neco stoji, ze to ta cp odbavi, ne??.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: Po 05.srpen 2013 22:48:14 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Taky jsem si to vzdycky radsi zaridil sam. Ono to i neco stoji, ze to ta cp odbavi, ne??.. | asi jo,ja to zažívam poprvý |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 06.srpen 2013 18:18:22 Předmět: |
|
|
No já byl v Košířích na celní poštovně 2x. Poprvé to bylo takovéto " O kohoutkovi a slepičce" . Pendloval sem mezi poštou a celnicí.
Po druhé jsem byl ani ne za 15 minut i s balíčkem v autě. Sám sem tomu nechtěl věřit. Myslím, že zastupování poštou v celním řízení je 180Kč. Rozuměj navíc. Ale zase buděš mít tu výhodu, že si budeš moct vystát frontu na balíkách na tvý doručovací poště . _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: Út 06.srpen 2013 18:45:36 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | No já byl v Košířích na celní poštovně 2x. Poprvé to bylo takovéto " O kohoutkovi a slepičce" . Pendloval sem mezi poštou a celnicí.
Po druhé jsem byl ani ne za 15 minut i s balíčkem v autě. Sám sem tomu nechtěl věřit. Myslím, že zastupování poštou v celním řízení je 180Kč. Rozuměj navíc. Ale zase buděš mít tu výhodu, že si budeš moct vystát frontu na balíkách na tvý doručovací poště . | Joa co chtěli za doklady,já se lek toho co po mě budou chtít.Např. doklad o zaplacení,to nemám,platil sem samozřejmě internetem přes PayPal |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 06.srpen 2013 19:58:01 Předmět: |
|
|
hipa napsal: | Kaiser napsal: | No já byl v Košířích na celní poštovně 2x. Poprvé to bylo takovéto " O kohoutkovi a slepičce" . Pendloval sem mezi poštou a celnicí.
Po druhé jsem byl ani ne za 15 minut i s balíčkem v autě. Sám sem tomu nechtěl věřit. Myslím, že zastupování poštou v celním řízení je 180Kč. Rozuměj navíc. Ale zase buděš mít tu výhodu, že si budeš moct vystát frontu na balíkách na tvý doručovací poště . | Joa co chtěli za doklady,já se lek toho co po mě budou chtít.Např. doklad o zaplacení,to nemám,platil sem samozřejmě internetem přes PayPal | No, po me chteli doklad o zaplaceni, staci jim i paypal, takze jsem doma normalne vytisknul platbu z paypalu + stranku z ebaye, aby vedeli, co to je a ze to fakt tak stoji...
Kdyz se nechas zastupovat, tak si myslim, ze to stejne po tobe budou chtit.. nevim, myslim. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: Út 06.srpen 2013 20:08:59 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | hipa napsal: | Kaiser napsal: | No já byl v Košířích na celní poštovně 2x. Poprvé to bylo takovéto " O kohoutkovi a slepičce" . Pendloval sem mezi poštou a celnicí.
Po druhé jsem byl ani ne za 15 minut i s balíčkem v autě. Sám sem tomu nechtěl věřit. Myslím, že zastupování poštou v celním řízení je 180Kč. Rozuměj navíc. Ale zase buděš mít tu výhodu, že si budeš moct vystát frontu na balíkách na tvý doručovací poště . | Joa co chtěli za doklady,já se lek toho co po mě budou chtít.Např. doklad o zaplacení,to nemám,platil sem samozřejmě internetem přes PayPal | No, po me chteli doklad o zaplaceni, staci jim i paypal, takze jsem doma normalne vytisknul platbu z paypalu + stranku z ebaye, aby vedeli, co to je a ze to fakt tak stoji...
Kdyz se nechas zastupovat, tak si myslim, ze to stejne po tobe budou chtit.. nevim, myslim. | No jo , tak to sem si asi moc nepomohl Uvidíme...... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 07.srpen 2013 19:00:37 Předmět: |
|
|
Po zaplacení HK dostaneš fakturu (v el. podobě). Tu po mě chtěli na celnici. Stačila jim. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: St 07.srpen 2013 19:10:36 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Po zaplacení HK dostaneš fakturu (v el. podobě). Tu po mě chtěli na celnici. Stačila jim. | To jsem netušil Tak příště,musim to zastoupení zruši,protože to platí tři roky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hipa
|
Zaslal: So 10.srpen 2013 14:11:30 Předmět: |
|
|
Tak jsem si to v pátek vyzvedl na naší poště.Trvalo to tedy asi týden.Stálo to o 180kč víc.Ovšem když vemu v uvahu,že bych tam musel jet autem (cca30km tam a zpět) a vzít si v práci volno,tak myslim že to je v poho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|