Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
blondák Mirek
|
Zaslal: St 31.prosinec 2008 13:52:09 Předmět: Fokker Dr1 |
|
|
Ahoj všem a přeji vše nej do nového roku.mám velkou absenci na Točný.hodně práce,stěhování s rekonstrukcí bytu a potom ještě do toho první pokračovatel rodu dne 29.11.2008,tak že sem moc na ploše nepobyl,už strašně dlouho mám cukání v prstech,tak jsem si aspoň udělal radost a našel na internetu plánek a zakoupil v Bauhausu desky Depronu 6mm a 3mm začal stavět svůj první rc model.
A teď proč sem píšu,potřeboval bych vážně pomoct a poradit s vyvážením rc modelu,dle plánku který mám, to je dost pro mě nejasné,rád si nechám poradit od odborníků MODELÁŘŮ.
rozpětí 990mm,délka 700mm,motor AXI 2217/20 3s
Asi se ještě dlouho na Točnou nedostanu tak letu zdar.Mirek[ _________________________________________ Corsair,Fokker Dr1
Kanál 35 MHz/2,4Gh |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: Praha-západ, Zlatníky
|
Zaslal: St 31.prosinec 2008 17:10:30 Předmět: |
|
|
Ahoj, co přesně potřebuješ poradit? Před lety jsem měl trochu většího Dr.1 na spalovák, tak se můžu podívat do své dokumentace na polohu těžiště apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
blondák Mirek
|
Zaslal: St 31.prosinec 2008 18:02:56 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Ahoj, co přesně potřebuješ poradit? Před lety jsem měl trochu většího Dr.1 na spalovák, tak se můžu podívat do své dokumentace na polohu těžiště apod. |
Potřebuju zjistit právě polohu těžiště?dík Mirek _________________________________________ Corsair,Fokker Dr1
Kanál 35 MHz/2,4Gh |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: Praha-západ, Zlatníky
|
Zaslal: St 31.prosinec 2008 20:05:18 Předmět: |
|
|
Těžiště jsem měl v 28% hloubky středního křídla.
Rozpětí 1260mm, délka 1030mm, hloubka spodního a středního křídla 170mm, těžiště 47mm od náběžky stř. křídla.
Potlačení motoru -2, náběh křídla +3, VOP +2
Měřítko 1:5,6, motor 6,5ccm
V současné době mám DH-2 na AXI 2820/10 v podobné velikosti, ale letové vlastnosti mají daleko k dokonalosti. Jelikož tlačný motor neofukuje křídla, je lítání pro mě docela horor. Taky jsem s ní letěl jen třikrát, nechci ji rozflákat. Dost jsem si vyhrál s maketovostí a dokud nepřijdu na to, jak jí umravnit, nikam nepoletí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|