Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JTcko
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Pá 08.leden 2010 18:56:49 Předmět: |
|
|
Pjekný, čím to točíš? _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JTcko
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 13.červen 2010 22:46:22 Předmět: |
|
|
Todle tady ještě nebylo - video z Točné . BOMBA
Malá kamerka Turnigy z hk za 18 doláčů.
tady
A teď se ukažte, vy co točíte klikou už dýl: nevím co s tím časem a datem, jak to přenastavit. Pak taky nevím jak na ten zvuk, aby tam nebyl slyšet ten šílenej "vichr z hor".
Pak taky nevim, jestli to vůbec stojí za to (se tim nějak zabývat). _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: St 16.červen 2010 23:10:20 Předmět: |
|
|
No, já začal točit před pár lety foťákem, vážil 1/4kg a měl video v rozlišení 306x209px , teď mám FlyCamOne s VGA a jsem s ní tak nespokojený, až mě to skoro přestalo bavit.
Momentálně je na cestě kamerka z HK typ "klíčenka" za 15USD, na ukázkách mi ta videa připadala lepší než z jiných (i dražších) typů, tak uvidím, co z toho pojde.
Videa nepublikuji, protože surový materiál není svojí délkou koukatelný a ke stříhání nemám ani software, ani čas, tak snad jednou..
Na přenastavení data někdy pomůže přečíst manuál, pokud jde o zobrazení data, tak to některé kamerky vypnout neumí, nevím co máš.
Na omezení hluku od větru stačí přelepit mikrofon nějakou páskou, odstraní se tím rachot a pištění o hrany. Odstranit hluk pohonu a samotného éra se dá asi až při následné úpravě. Mě osobně se líbí hluk motoru stáhnout a naopak aerodynamický svist při klouzání zesílit, ten k tomu tak nějak patří
A jesli stojí za to se tím zabývat, tak to ti nepovím, někomu jo, někomu ne, ale obrazové zázraky od toho nečekej..
Tak hodně zdaru
Naposledy upravil Janek dne St 16.červen 2010 23:12:52, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
helium
|
Zaslal: St 16.červen 2010 23:12:28 Předmět: |
|
|
mno, kamerka z HK je na ceste , jsem na ni zvedavej, tak snad bude mit delsi zivot nez FCO1 _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|