Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Po 09.srpen 2010 13:06:22 Předmět: |
|
|
Proč to zrova ty, Ivane, bereš osobně. Vždyť máš na Točné pomník - tvůj koš na smetí nás všechny přežije. A mimochodem, kdyby se neurčil termín, neposeká se. Je Jasné, že kdybychom se na takové akci sešli všichni, budeme o sebe zakopávat a že se to každámu vžda nehodí. Takže, žádné narážky, na plnou hubu. Jsou mezi námi i tací, kteří ani nevědí, že je občas třeba něco udělat ( zdá se mi, že ty mezi ně ale zrovna nepatříš). A taky mám právo se trochu urazit , přestávám organizovat. Je to docela otrava koordinovat půjčení sekačky, benzín, kdy kdo může a nemůže, počasí a být za zlého psa ( když si dovolím zavrčet) _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 09.srpen 2010 19:55:06 Předmět: |
|
|
Omlouvám se a už mlčím . Nechal jsem se unést . Jsem v poslední době trochu nervní, podrážděný a v časovém presu, takže mě pak mrzí, že to vypadá, že na Točnou kašlu. Vím, že to bylo mířeno do širokého pléna, ale zrovna jsem si to vzal osobně.
Organizace je důležitá a nutná, to je jasné jako facka,ale bylo by to možná lepší trochu s předstihem (účast se stejně výrazně nezmění ), zejména teď v létě.
Dost dopisování, doufám, že to proberem brzy na TC, v klídku a pohodě. . _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 09.srpen 2010 21:19:13 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Omlouvám se . . . . , že to vypadá, že na Točnou kašlu. |
KAŠLEŠ.
Si piš, že to proberem. Sem Tě neviděl léta Páně. Jak vůbec vypadáš Dej sem místo letadel svojí fotku . NA grilovačku sem vypsal tři thermíny a ty nic, nechytačka. To vypadá na něco vážného, na něco velkého. Že by z tebe udělali v práci říďu , konečně .
Tak ahoj na Točný. To je takovej kopec na jihu Prahy. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 09.srpen 2010 22:32:08 Předmět: |
|
|
No, naposledy jsem tam byl v neděli, 8.8. v podvečer s Radkem, cestou ze Selibáku ... a vy nikde nikdo .
A grilovačka mi bohužel nevyšla, mohl jsem před týdnem ... někdy se to holt nepovede - to víš, příprava na hydroplány, ale bylo z toho jenom hydročvachtání _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 09.srpen 2010 22:38:20 Předmět: |
|
|
Posledních pár vět k organizování - třeba sekání. Taková akce se nedá naplánovat na každý první čtvrtek v měsíci. Za prvé považuji za slušné o každé naší plánované aktivitě na Točné informovat pana majitele a nemůžeme po něm chtít, aby nosil v hlavě nějaké naše termíny v časovém předstihu. Za druhé je docela obtížná domluva se svatým Petrem, zvlášť, když co meteorolog, to jiná předpověď ( typické pro Medarda a Idnes).
Co se týče mých reakcí protivného dědka, myslím, že třeba napsat "nemůžu", je trochu slušnější, než dělat mrtvého brouka. A myslím, že, když teď budeme sekat svépomocí, není to už jen otázka členství v o. s., ale jestli chodím létat na Točnou. Od pár modelářů, kteří chodí lítat občas na Točnou jsem slyšel otázku " a jak se stanu členem občanského sdružení ? " , na sekání nezareagoval ani jeden a stránky čte spousta lidí. A že mám víc času než pracující - já už mám odpracováno. Taky si troufám říct, že toho času věnuju společné věci dost, právě proto, že ho mám a není mi ho líto, naopak. Domluvil jsem HOWGH. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
jozef
|
Zaslal: Út 10.srpen 2010 14:07:49 Předmět: |
|
|
Dnes (10.08.) asi po 15 hod. budu na Točné.
Jozef |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 10.srpen 2010 17:52:42 Předmět: |
|
|
Bude dnes někdo na TC tak kolem 18,30 ?
Tak nakonec nikam nejedu .... opravuji letadla v hangáru. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: St 11.srpen 2010 17:24:38 Předmět: |
|
|
Jedu na Točnou(11.8.), tak kolem 18.00 hod bych tam měl být. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: St 11.srpen 2010 21:27:59 Předmět: |
|
|
Sem neměl dneska v plánu, že pojedu na kopec, za to sem si umanul, že mám chuť na kapříka. V mrazáku sme žádnýho neměli, taxem se vydal do Tesca na Andělu. Zaparkoval sem dole v garáži a už sem pozoroval, že je to tam ňáký hustý, co se týče odjezdu aut ven. Taxem během 15 min nakoupil a jal se odjet. Hle, zácpa v garáži jak prase. No, za hodinu sem ujel asi tak 10 metrů Nikdo nevěděl, co se děje, lidi vylezlý z aut. Nikdo neinformoval o situaci. Jen smrad ze splodin a vedro. Tak teda asi po hodině sme se dostali ven, asi tam byla nahoře bouračka či co. Taky sem volal 158 a prej že tam je asi bouračka a že s tim nic neudělaj, že už se to řeší na místě.
Je to spolek kreté..ů, imbeci..ů, zmr..ů a čúr..ů -> vlastníci tý zasr..ný stavby který se říká nákupní centrum. Už mě tam nikdy nikdo neuvidí
Kdyby tam začlo hořet, tak tam chcípnem jak krysy. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Naposledy upravil radekc dne St 11.srpen 2010 21:31:46, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: St 11.srpen 2010 21:30:16 Předmět: |
|
|
Ufff, potřeboval sem to ze sebe dostat, páč mě to hodně NASRALO. Sem u tý závory myslel, že ji svojí zagypsovanou nohou ukopu, páč to nějak zlobilo a ani mě to nechtělo pustit ven. A těm na telefonu, kam se člověk dovolá po stisku tlačítka u závory sem to pěkně vylil, až mi to položili.
A je to. Kapřík super. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 11.srpen 2010 21:36:42 Předmět: |
|
|
DOBROU CHUŤ _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Čt 12.srpen 2010 15:15:09 Předmět: |
|
|
Xem včera konečně udělal Moranovi řízenou směrovkou, snad to dneska stihnu testnout, než se něco přižene.
Takže kolem 16.h dorazím na TC
edit 16:20h
Přijel jsem, viděl jsem, zdrhl jsem
Od JZ jde černo s blesky přímo nad letiště, váhání, jestli má cenu volat o klíč, ukončily první kapky. Když se bouřka přežene, zkusím to qečeru znovu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 12.srpen 2010 17:42:15 Předmět: |
|
|
Taky to pojedu provětrat. kolem 18:30 sem tam. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Čt 12.srpen 2010 22:23:08 Předmět: |
|
|
Tedy byla to naprostá idylka s Moranem i s Blaníkem. A tak hojná účast překvapila asi nejen mě..
Jen těm mrchám komářím by se měl příště zakázat vstup na plochu |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: So 14.srpen 2010 12:39:23 Předmět: |
|
|
Bude dneska odpoledne či v podvečer někdo s právem vstupu na letišti? Je po dovolené, tak že bych zase začal lítat ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: So 14.srpen 2010 14:07:54 Předmět: |
|
|
Na pátou tam budu - bude-li počasí, samozřejmě. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 14.srpen 2010 16:52:42 Předmět: |
|
|
Počasí vypadá suprově, dorazím kolem 18.h |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 09:16:27 Předmět: |
|
|
Většina lidí na to prdí, ale když už to mám zapnuté (páč koukám na meteo), tak píšu- dorazím na TC dopo, tak kolem 10.h a zdržím se cca do oběda |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 13:38:00 Předmět: |
|
|
Budu kolem 15.hod. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 15:15:05 Předmět: |
|
|
sem tady sam _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek V
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 19:28:44 Předmět: |
|
|
Zdravim všechny,
vsobotu sem zapoměl na letišti skladací křesilko, hodil sem ho při odchodu přes plot protože sem línej. Kdyby ho snad někdo našel a vratil mi ho budu mu vděčnej. Dik Mira _________________________________________ SeeBee
Minititan
Superzoom
Eppík
Protos |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 19:46:01 Předmět: |
|
|
Mirek V napsal: | Zdravim všechny,
vsobotu sem zapoměl na letišti skladací křesilko, hodil sem ho při odchodu přes plot protože sem línej. Kdyby ho snad někdo našel a vratil mi ho budu mu vděčnej. Dik Mira |
Na jakou stranu? Uvnitr sem si nevsiml, zato tam byla cepice. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 20:38:21 Předmět: |
|
|
Dneska bylo parádně, nejdřív tedy trochu více větrno, ale uklidňovalo se to, až do bezvětří.
Zato teď je venku tma jak o půlnoci, až mi přestal jít satelit, signál ne ja nule, to sem ještě nezažil. Venku pěkně od jihozápadu bouří _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 21:15:02 Předmět: |
|
|
Sme dneska odjeli z Tc ve dvanáct. Akorát začalo krápat.
To: pro Františka se Spitem - čepici mám v autě, tak až se zas někdy uvidíme přihlaš se o ní. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 15.srpen 2010 21:38:43 Předmět: |
|
|
Ve dvanáct? co to toto
Sem hodil fotky z dneška na web, jsou tam i mimořádně z výšky _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Po 16.srpen 2010 00:10:21 Předmět: |
|
|
Mirek V napsal: | Zdravim všechny,
vsobotu sem zapoměl na letišti skladací křesilko, hodil sem ho při odchodu přes plot protože sem línej. Kdyby ho snad někdo našel a vratil mi ho budu mu vděčnej. Dik Mira |
Něco bych o tom věděl, podrobnosti máš v SZ
Jinak polítání bylo super, fotky hodím na eftp ráno a ta noční smršť taky stála za to! Měl jsem to hezky z první ruky v Modřanech a pak ještě jednou před půlnocí doma |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Po 16.srpen 2010 12:42:53 Předmět: |
|
|
Fotky od Janka jsou na webuuu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Po 16.srpen 2010 14:39:18 Předmět: |
|
|
Heslo dne: PROLETÁŘI VŠECH ZEMÍ, POLIBTE MI PR..L!
Taky se vám někdy povede "den blbec"?
Mě se dneska daří od rána, tak si aspoň zajedu spravit náladu.. kam jinam než na TC
Kolem půl 4 jsem tam jak na koni. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 16.srpen 2010 14:47:54 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Heslo dne: PROLETÁŘI VŠECH ZEMÍ, POLIBTE MI PR..L!
Taky se vám někdy povede "den blbec"?
Mě se dneska daří od rána, tak si aspoň zajedu spravit náladu.. kam jinam než na TC
Kolem půl 4 jsem tam jak na koni. |
Mně se včera povedla noc - blbec. Když jsem se v krupobirí utíkal podívat na auto, najednou křup a už jsem se na pravou nohu nepostavil. Na traumatologii na Vinohradech ( Krčská pohotovost byla zatopená) mi zjistili poškozený meniskus. Takže mám tři neděle na to, jestli se to nespraví a když ne - operace. Na nohu se nepostavím zatím ani dneska, maximálně se došmajdám o berlích na záchod. Ještě , že mě v noci vozil a nosil po doktorech synáček, řídit taky nemůžu. Do prdele _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
jozef
|
Zaslal: Po 16.srpen 2010 17:30:23 Předmět: |
|
|
Po několika dnech navštívím stánky - od Michala konečně nějaké psaní, ale zrovna jobovka. Umím se vžít do Tvé situace. Z doby, kdy jsem měl nechodící sádru vím, že s berlemi se káva uvařit dá, ale nedá se odnést ke stolu. Musí se pít jako v bufetu. Doufám, že na Točnou se nějaká doprava najde, až budeš mít nepřekonatelné nutkání, domluvíme se.
Ve stejné bouřce jsem zachraňoval manželčiny kytičky na balkoně a dostal jsem pár zásahů kroupami. Stály za to. Po návratu do obýváku jsem taky uklouznul po kroupách, které tam natlačil vichr, ale pád jsem vybral těsně nad zemí. (Asi zkušenost z Točné.)
Zdraví Jozef |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|