Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vosy

|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 23:54:57 Předmět: |
|
|
radekc napsal: |
Pote, co jsem zkouknul radu jinych modelarskych stranek, musim rict,
ze ty nase josu jasne, prehledne. Muj nazor. |
Já myslím, že jsou jasně nejlepčí ze fšech stránek modelářů ... z Točné  _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
helium

|
Zaslal: Po 30.srpen 2010 10:04:57 Předmět: |
|
|
měsíce ve fotogalerii by se měli asi žadit obráceně ( aby poslední měsíc byl nahoře ) , a asi by to chtělo, aby každý měsíc neodřádkoval
ideálně přidat do stylů
kód: |
#fotky-list ul li {
float:left;
list-style-type:none;
margin:0 3px;
padding:0;
} |
_________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Po 30.srpen 2010 16:16:12 Předmět: |
|
|
Mě na tom fejsliftu webovek nejvíc vadí, že i když mám monitor devatenástipalcovej, tak habych se na fóru prokousal na spodek stránky musím nejdřív stáhnout lištu stránek jako takových a pak ještě stránky třeba fóra. Proč ty samotný stránky jako takový musí být tak dlouhé Poslední řádek mi tak končí něgde pod stolem (ptá se lajk)  _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobr
Založen: 21 červenec 2009 Příspěvky: 225 Bydliště: mentálně na Lužinách
|
Zaslal: Út 31.srpen 2010 08:54:01 Předmět: |
|
|
Jo Romane to maš těžký stránky máš pod stolem protože máš stůl vysoko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Út 31.srpen 2010 15:50:57 Předmět: |
|
|
To bobr:  _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: St 01.září 2010 12:08:07 Předmět: |
|
|
helium napsal: | měsíce ve fotogalerii by se měli asi žadit obráceně ( aby poslední měsíc byl nahoře ) , a asi by to chtělo, aby každý měsíc neodřádkoval
ideálně přidat do stylů
kód: |
#fotky-list ul li {
float:left;
list-style-type:none;
margin:0 3px;
padding:0;
} |
|
aby každý měsíc neodřádkoval
jak to myslis? jako aby se radily vedle sebe? _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
helium

|
Zaslal: St 01.září 2010 15:24:09 Předmět: |
|
|
citace: | jak to myslis? jako aby se radily vedle sebe? |
přesně tak, s tím stylem, kterej jsem poslal se řadí vedle sebe, takže zbývá víc místa na fotky, a není tam hluchý místo _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Út 14.září 2010 21:21:10 Předmět: |
|
|
Xem se taky jednou pokoukal a pokochal u starších fotek a mám zase nějakou poznámečku, resp. dvě:
1) Fotky jsou v jednotlivých měsících nastránkované, což bylo i dřív. Teď se ale na konci stránky (50 fotek) prohlížení zastaví, musí se ukončit (křížkem), nakliknout náhled pro další stránku a opět zahájit prohlížení. A tak dále, na konci každých 50 kousků je potřeba opakovat tuhle zbytečnou manipulaci, což netrpělivé jedince od prohlížení spolehlivě odradí. Jiní si možná ani nevšimnou, že neprohlédli celý měsíc, ale jen jednu část, což je zase škoda. Takže nastránkování náhledů je šikovné a přehledné, ale nemohlo by prohlížení, když už se jednou zahájí kteroukoli fotkou na kterékoli stránce, pokračovat NERUŠENĚ až do konce měsíce?
2) Přechod fotek bude vždycky s nějakou drobnou prodlevou, data se musejí načíst, to je jasné. Možná mám pomalou mašinu, ale při delším brouzdání ve fotkách začne být to "blikání" rušivé a očím se to taky moc nelíbí (jedná se u mě odhadem asi o 0,5s). Nešel by ten přechod nějak upravit (skokem, nebo naopak prolínačkou, nebo já nevím co to umí), aby se odstranil ten kontrast "plný jas-problik černé-plný jas"? Nebo aspoň aby ta "vycpávka" mezi fotkami nebyla zrovna úplně černá?
Jsem webový pologramot, technicky do toho nevidím, tak se omlouvám, jestli píšu blbosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: Út 14.září 2010 21:40:28 Předmět: |
|
|
Trošku mi chybí, že se nedá ( nebo neumím) přidat komentář k fotkám, které se mi třeba líbí. Taky se těším, že se tam jednou třeba objeví i starší fotky než 2009. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 15.září 2010 10:17:46 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Xem se taky jednou pokoukal a pokochal u starších fotek a mám zase nějakou poznámečku, resp. dvě:
... |
1) chapu, zkusim najit reseni.
2) u me prolnuti bez problemu, i kdyz jedu pres mobilni pripojeni. 1 sec. cca se toci uprostred ta ikonka, pak z cernyho sup fotka hnedle. To by se muselo videt, co a proc ti to dela. Mozna kdyby ostatni napsali, jak jim se to chova.
Vybiral sem ze 4 ruznych zpusobu tady tech prolnuti a zobrazeni vubec, ostatni byly hrozne pomaly, nez se to schovalo, nez se to zobrazilo, hrozne dlouhy ten prechod, to sem zase rost ja
Mozna zkusim vytvorit jinou stranku - kopii nejakyho mesice s jinym prechodem. Dam vedet, vystavim na ni link. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Naposledy upravil radekc dne St 15.září 2010 10:20:19, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 15.září 2010 10:19:05 Předmět: |
|
|
Fotky budou. Clanky budou. Komentare budou. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
helium

|
Zaslal: St 15.září 2010 11:39:07 Předmět: |
|
|
šikulka
jo a pohrabával jsem se v phpBB fóru, abych zjistil jak to udělat, aby fórum nejelo v iframu, ale v divu ( aby na strácne nebyli dvě skrolovátka ) ....
udělat to jde, ale ne jen úpravou stránek, nebo fóra, ale jejich sloučením. Rozhodně to ale neni žádná prča, ale taky to není neřešitelný.
co ten RSS kanál? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 15.září 2010 14:56:50 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Fotky budou. Clanky budou. Komentare budou. |
Tak fotky jsou od brezna 2008 + nocni litani ze srpna 2006. Starsi zatim neplanuju, ani uz nebyly pred redesignem. Mam je samozrejme zazalohovany a v pripade zajmu je vypalim na CD - celou galerii od zacatku. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 15.září 2010 14:58:06 Předmět: |
|
|
helium napsal: | šikulka
jo a pohrabával jsem se v phpBB fóru, abych zjistil jak to udělat, aby fórum nejelo v iframu, ale v divu ( aby na strácne nebyli dvě skrolovátka ) ....
udělat to jde, ale ne jen úpravou stránek, nebo fóra, ale jejich sloučením. Rozhodně to ale neni žádná prča, ale taky to není neřešitelný.
co ten RSS kanál? |
to vis, ze to jde, ale fakt to neni prca. zatim bych to nechal takhle, komu to vadi v ramu, at si to otevre v novym okne. a je to.
s tim rsskem, to jsi rikal, ze staci vytvorit adresar? _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 15.září 2010 15:20:08 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Xem se taky jednou pokoukal a pokochal u starších fotek a mám zase nějakou poznámečku, resp. dvě:
1) Fotky jsou v jednotlivých měsících nastránkované, což bylo i dřív. Teď se ale na konci stránky (50 fotek) prohlížení zastaví, musí se ukončit (křížkem), nakliknout náhled pro další stránku a opět zahájit prohlížení. A tak dále, na konci každých 50 kousků je potřeba opakovat tuhle zbytečnou manipulaci, což netrpělivé jedince od prohlížení spolehlivě odradí. Jiní si možná ani nevšimnou, že neprohlédli celý měsíc, ale jen jednu část, což je zase škoda. Takže nastránkování náhledů je šikovné a přehledné, ale nemohlo by prohlížení, když už se jednou zahájí kteroukoli fotkou na kterékoli stránce, pokračovat NERUŠENĚ až do konce měsíce?
...
... |
Sem to prozkoumaval a jen tak to nejde. O zobrazeni se staraj asi 3 systemy. Je to provazany mezi sebou, jeden vyuziva druhy, predavaj si vstupy - vystupy...bleeeeeee.
Zatim sem zvetsil pocet fotek na strance na 100. Budu nad tim premyslet.
Jde o to, aby byl na strance kod pro vsechny fotky, pak nechtene fotky skryt (div display: none), to mi fungovalo na lokale, ale jak donutit ty systemy aby to takhle generovaly..... _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 15.září 2010 18:53:06 Předmět: |
|
|
Janku, zkus to tady, jak ti to bude fungovat: http://develcms.jetady.net/index.php?page=foto-video-kveten2010 _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: St 15.září 2010 19:01:50 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Fotky budou. Clanky budou. Komentare budou. |
Díky, díky, ty náš kluku zlatej  _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: Čt 16.září 2010 10:20:28 Předmět: |
|
|
Funguje to, náběh fotky je plynulejší, rychlost asi tak stejná, mezi obrázky prokmitne bílé pozadí, což je o něco menší "pecka na oči" oproti té černé. Celkově mi to připadá příjemnější, ale to je čistě subjektivní záležitost, každému se líbí něco jiného (mohou se vyjádřit i ostatní).
Každopádně díky moc za snahu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: Pá 17.září 2010 16:28:37 Předmět: |
|
|
Janek napsal: |
Funguje to, náběh fotky je plynulejší, rychlost asi tak stejná, mezi obrázky prokmitne bílé pozadí, což je o něco menší "pecka na oči" oproti té černé. Celkově mi to připadá příjemnější, ale to je čistě subjektivní záležitost, každému se líbí něco jiného (mohou se vyjádřit i ostatní).
Každopádně díky moc za snahu  |
Čoveče, já bych to chtěl vidět, jak ti to dělá.
Kdyby se i ostatní vyjádřili, jak jim to funguje... _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: Pá 17.září 2010 16:32:36 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | radekc napsal: | Fotky budou. Clanky budou. Komentare budou. |
Tak fotky jsou od brezna 2008 + nocni litani ze srpna 2006. Starsi zatim neplanuju, ani uz nebyly pred redesignem. Mam je samozrejme zazalohovany a v pripade zajmu je vypalim na CD - celou galerii od zacatku. |
Komentáře zprovozněný. Na všech, zatím dvou článcích, foto galeriích od července 2010. Sem je přemigroval ze starýho webu. Je to celkem dost opruz to dát ke všem galeriím - měsícům. Postupně je tam dodám, a kdyby byla velká tužba, tak to urychlím
Prakticky komentáře se dají přidat ke každý stránce  _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Pá 17.září 2010 17:25:14 Předmět: |
|
|
Kdyby se i ostatní vyjádřili, jak jim to funguje...
Díky, mě to funguje zatím docela dobře i bez podpůrných prostředků. Zatím.
Jo a zajímají Tě taky polohy, kaňoure, nebo se jen ptáš, aby ses mohl vytahovat?  _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: Pá 17.září 2010 20:20:57 Předmět: |
|
|
PavelF napsal: | Kdyby se i ostatní vyjádřili, jak jim to funguje...
Díky, mě to funguje zatím docela dobře i bez podpůrných prostředků. Zatím.
Jo a zajímají Tě taky polohy, kaňoure, nebo se jen ptáš, aby ses mohl vytahovat?  |
No konečně na to někdo přišel  _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: St 22.září 2010 23:57:00 Předmět: |
|
|
sem pridal par modylku do nasich modelu na strance "O nas"  _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Út 28.září 2010 17:54:35 Předmět: |
|
|
Pane admine,
proč, když si prohlížím fotky a dojdu na konec jedné stránky jí musím zavřít a otevřít stránku následující? Proč to nefunguje jako pokračování, jako na starých stránkách?
Děkuji za odpověď. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: Út 28.září 2010 19:36:23 Předmět: |
|
|
Jestli muzu za admina Uz se to tu resilo. Zobrazuji se - prochazeji fotky, co jsou na strance. Kdyby se chtelo prochazet vsechny fotky, musely by se vsechny zobrazit na strance, coz si treba pri poctu 500 fotek nedokazu predstavit...
Ale myslim na to a budu se snazit tohle vyresit. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: Pá 19.listopad 2010 19:22:23 Předmět: |
|
|
Sem dneska vymenil komercni letadylko dole v paticce za "nase" + sem pridal letadylko do hlavicky(cipak to je??..). A fotka plochy na titulce se po prejeti zmeni.  _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: Pá 19.listopad 2010 19:33:47 Předmět: |
|
|
Opravdu nevím co je to za letadlo v záhlaví, ale je moudře a zodpovědně vybráno.  _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
helium

|
Zaslal: Pá 19.listopad 2010 20:21:16 Předmět: |
|
|
dobře ty  _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: Pá 19.listopad 2010 23:26:48 Předmět: |
|
|
Pěkné je to
Ale abys neusnul na vavřínech, náhodou jsem si při brouzdání fotkami všimnul, že z června 2009 vůbec nejdou načíst. Můžeš se na to mrknout? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

|
Zaslal: Pá 19.listopad 2010 23:40:36 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Pěkné je to
Ale abys neusnul na vavřínech, náhodou jsem si při brouzdání fotkami všimnul, že z června 2009 vůbec nejdou načíst. Můžeš se na to mrknout? | Opraveno. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|