Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ivan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 24.srpen 2015 17:27:23 Předmět: |
|
|
Vypadá to, že modelů tam bylo dost. Čtvrté místo je pěkné, blahopřeju.
( Byly to všechno kupované hračky, nebo tam byla i nějaká stavba ? )
Ale blahopřeju opravdu. Ty hračky beru zpět, znovu jsem si to prohlédl a vypadá to, že tam byly i mistrně postavené makety. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 25.srpen 2015 08:54:18 Předmět: |
|
|
Harčky tam byly pouze dvě ... Glastary, pak ještě Catalina, ale ta tak pouze z 20%, a možná Piper, vše ostatní stavěné makety. A dokonce i loňský mistr světa a ČR v kat. F4H se Stearmanem... a dlaší účastníci těchto soutěží.... Ale co je podstatné ... podívej se na jednu z fotek, kde je výsledková listina na moje letové hodnocení! A to jsem to stačil ve druhém kole trochu rozbít při přistání, přesto to bylo nejlepší letové hodnocení ... Jsem prostě "dobrý"
Franta Nodes bohužel Dauntlessku po vzletu zrušil, jinak to byla také TOP maketa _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|