Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lexa
|
Zaslal: St 15.prosinec 2010 21:41:41 Předmět: jak na letiště Točná |
|
|
Chtěl bych se podívat k Vám na letiště,ale nebyl jsem na Točné již asi 12 let.Jezdil jsem tam cestou lesem z Modřan kde byla značka zákaz vjezdu pro všechno.Jiná cesta byla zleva,ale ta byla velice rozbitá (nikdy jsem po í nejel stačilo ji vidět).Jak lze se nyní k Vám dostat? děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 15.prosinec 2010 22:04:46 Předmět: Re: jak na letiště Točná |
|
|
lexa napsal: | Chtěl bych se podívat k Vám na letiště,ale nebyl jsem na Točné již asi 12 let.Jezdil jsem tam cestou lesem z Modřan kde byla značka zákaz vjezdu pro všechno.Jiná cesta byla zleva,ale ta byla velice rozbitá (nikdy jsem po í nejel stačilo ji vidět).Jak lze se nyní k Vám dostat? děkuji |
Ahoj Lexo. Nic se nezměnilo, cesty jsou jako dřív, jen my, co tam jezdíme častěji, žádáme každý rok o povolení, resp výjimku ze zákazu vjezdu. Pokud pojedeš z Komořan, riziko, že narazíš na městskou policii je poměrně nízké. Já sám jsem musel povolení za poslední čtyři roky ukazovat jen jednou.Z letiště dolů už to jde, tam značka chybí. Strašná cesta od Cholupic se v krajním případě taky dá projet ( jestli teď bude protažená). Taky se dá jet z místa křížení silnice Cholupice -Točná (ves) s pražským okruhem. Odbočíš směrem k letišti k modrým stavebním buňkám ( ovšem taky zákaz vjezdu) a potom už vpravo kolem letiště ( je oplocené). _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|