Zaslal: So 01.říjen 2011 13:28:52 Předmět: Mesíc říjen 2011
Sem už ani nikdo nezadá nový měsíc. To je teda úroveň. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
My jsme si dnes s Romanem krásně zahydroplánili na Ždáni, Roman hlavně s tím přerostlým SAREM. Dokonce sklidil aplaus od diváků ( nevím proč, ale mému stadardně velikému dvoumotorovému SUPERHOGU netleskali, laikové ) _________________________________________ MichalH
Yedu na kopec - zaplatit _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
Zaslal: Po 03.říjen 2011 17:46:51 Předmět:
Fotky od Janka z hydroplaneni na Slapech jsou na webuuuu
to je pecka... _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Větší část toho krásného počasí mám pracovní šňůru, volno až od pátku
Předpověď na weekend: teploty lehce nad 10st, dešťánky, na horách sněhánky. Asi začnu pomalu hledat lyže (tedy RC lyže, ne pro sebe ).
. . . . . .
Předpověď na weekend: teploty lehce nad 10st, dešťánky, na horách sněhánky. Asi začnu pomalu hledat lyže (tedy RC lyže, ne pro sebe ).
Hele Janku, s těma RC lyžema, pro sebe, přece jen, nepůjdeš do toho Nezkusíš to Jsi takovej průkopník _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
..Hele Janku, s těma RC lyžema, pro sebe, přece jen, nepůjdeš do toho Nezkusíš to Jsi takovej průkopník
Jo, to víš! Já si udělám RC lyže a ty mě pak budeš řídit tak, abych si nabil dr*ku Tůůůdle
Jak koukám na web, pojedu se ještě dneska podívat na kopec, zítra už to asi fakt nepůjde, fronta je za dveřmi. Tak kolem 17h, třeba se vítr trochu zklidní..
edit 7.10.: byl jsem tam, funělo, všude mračna prachu, ani jsem to nevyndal z auta. Tak se provětral aspoň pes.
Zaslal: So 08.říjen 2011 19:10:46 Předmět:
Taxme tam ted k veceru s Milanem byli Bylo moc hezky. Trochu vetru, zima, litalo se nadherne. Pekne jsme si zablbnuli, nataceli kamerkama. Par fotecek je na webu a bude i videjicko! _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: So 08.říjen 2011 21:45:15 Předmět:
Videjko na webu
Taky na juťůbu v lepší kvalitě:
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: So 15.říjen 2011 13:06:58 Předmět:
MichalH napsal:
Na druhou hodinu se pojedu ohřát na letiště na sluníčko.
Přidam se také. Snad i na tu druhou . I. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
Jestli vyjde žabákům předpověď, je dneska poslední hezké odpoledne.
Takže nějak kolem půl čtvrté dorazím, snad nebude moc funět
Edit 19.10.:
Fučelo jako blázen, ale od JZ přes plochu =bez turbulencí. Blaňasovi trochu větru nevadí, takže super polítačka, vydržel jsem do 6h zmrzlý jak psí trus. Přitom bylo přes 10st, to tedy nevím, co budu dělat v zimě
Když koukám teď z okna, jsem rád, že jsem včera jel
Na ploše u hangárů nám vyrostla (doslova, včera to tam stloukali dohromady) An-2 v zelené barvě včetně rudé hvězdy na směrovce. Asi nelétající exponát, ale vypadá moc pěkně
Na lítání venku to moc není, ale dneska jsem přišel na další využití pokojového vrtulníčku:
Stačí ani ne minuta visení na správném místě.. a pizza přímo z trouby je vychlazená zrovna na jídlo
Pusto, prázdno, bláto, zima. Chvíli jsem tam pobyl, pak jsem to vzdal a šel jsem upadnout do tepla k televizi. _________________________________________ MichalH
Sice se mi za okny podezřele ohýbají stromy, ale mám takový absťák, že se tam pojedu aspoň podívat (když už, tak samozřejmě s érem).
Dorazím nějak po třetí hodině
Tak jsem to ani nevyndal z auta, v té vichřici to opravdu nemělo smysl
Ale aspoň jsem se zas jednou prošel kolem letiště, na což při lítání jaksi nebývá čas.
Kromě čilého stavebního cvrkotu se smontovaná An-2 vyloupla v nečekané kráse (čeká teď na kotvách, zřejmě na jaro a následné vystavení) a u starých hangárů se pracuje na údržbě známé (a úžasné) repliky BH-5. Nádhera!
Takže jsem tam vlastně vůbec nejel zbytečně
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.