Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Út 13.březen 2012 15:17:12 Předmět: Jubileum |
|
|
Já to tedy na něj řeknu. Zakládající člen o.s. Modeláři Točná, zkušený modelář a stavitel modelů Roman, neboli Kaiser, se zítra v ( prý) plné síle dožívá úctyhodných padesáti let. Do druhé půlky života mu přeju, aby měl dost zdraví a peněz na provozování všech životních radostí, o kterých vím, že ho těší. Z vrozené diskrétnosti je nebudu vyjmenovávat, jen ty hlavní připomenu - dobré jídlo, ženské ( ve vší počestnosti), dobré pití ( s mírou), pěkné úlovky (myslivost) a hlavně ty naše malé eroplánky. _________________________________________ MichalH
Naposledy upravil MichalH dne Čt 15.březen 2012 01:46:08, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Čt 15.březen 2012 00:00:32 Předmět: |
|
|
Romane, čtu to až teď a přiznávám, že by mi jinak tohle celosvětově významné datum uniklo. A ještě takové kulatiny, joj
Takže VŠECHNO NEJLEPŠÍ, hodně zdraví a samé úspěchy ve všech kategoriích, které tady vyjmenoval Michal |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 15.březen 2012 13:42:42 Předmět: |
|
|
DĚKUJI, DĚKUJI .
Něco s tím uděláme 4.4. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 15.březen 2012 14:12:09 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | DĚKUJI, DĚKUJI .
Něco s tím uděláme 4.4. |
Jestli jsem to dobře pochopil, ctihodný kmete, máme na akci pořádanou 4.4. přijít hladoví a dehydrovaní. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 15.březen 2012 17:08:33 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Kaiser napsal: | DĚKUJI, DĚKUJI .
Něco s tím uděláme 4.4. |
Jestli jsem to dobře pochopil, ctihodný kmete, máme na akci pořádanou 4.4. přijít hladoví a dehydrovaní. |
ANO ANO, jen je tam ještě jedna malá podmínečka, že platím za toho, kdo přijde bos, holohlavý a vyholený po celém těle.
Ale prcka mi snad zaplatíte ne? Když sem ten kmet _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Po 19.březen 2012 15:23:02 Předmět: |
|
|
Asi už jen dodatečně, ale přeji vše nejlepší ke kulatinám a hlavně méně nepovedených dnů (viděl jsem nehezkou fotku tvého stroje ...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|