Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Marwell
|
Zaslal: Út 17.duben 2012 08:48:31 Předmět: Létání na Točné? |
|
|
Zdravím všechny,
jsem z okolí a rád bych využil, tedy pokud je to možné, letání na Točné. Poradíte mi možnosti, popř. jak se stát Vaším členem?
Letám primárně na chatě, ale poslední dobou se tam moc nedostanu a letání mi dost schází. Chodím ho Hrnčíř, ale tam je to takové všelijaké.
Předem díky. Martin |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 17.duben 2012 10:58:08 Předmět: |
|
|
Ahoj, Martine.
Létat na Točné můžeš - pouze s elektromodely - kdykoliv přijdeš a bude tam někdo z členů občanského sdružení Modeláři Točná, který bude mít klíč od brány a scanner. Podmínkou je dodržování provozního řádu a běžná modelářská slušnost a ohleduplnost k ostatním přítomným.
V poslední době bývá brána u modelářské plochy z důvodů stavby přes den otevřená, nebylo by ale dobré, kdybys tam lítal sám bez přítomnosti některého z členů, kteří za modelářský provoz ručí.
Co se týče členství v našem spolku, je předčasné řešit to, když Tě ještě ani neznáme. Přijď si zalítat. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marwell
|
Zaslal: Út 17.duben 2012 13:43:23 Předmět: |
|
|
Ahoj Michale,
děkuji za rychlou odpověď. Přijdu a rád. Sám bych si doopravdy ani netroufnul na plochu vlézt a šel bez "povolení" létat.
Budu sledovat rubriku "Kdo kdy bude" a budu doufat v úspěch.
Ostatní (pravidla, řád, ohleduplnost, atd.) beru jako samozřejmost.
Ještě jednou díky.
Martin |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|