Krásný pilot. Gratulace. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
Zaslal: Ne 24.červen 2012 10:43:10 Předmět:
Kaiser napsal:
Krásný pilot. Gratulace.
O děkuji . Dále raději jen o letadlech nebo se dostaneme do řeči _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
Zaslal: So 21.červenec 2012 16:43:57 Předmět:
Invader je už minulostí, dnes jsem ho totálně zrušil. Příčinu nevím, najednou se sklopil po křídle a šel tak z 15 metrů kolmo dolů
Pokud by někdo chtěl trosky, tak jsou k dispozici. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
Zaslal: So 21.červenec 2012 17:42:42 Předmět:
No to si děláš pr*el.. Ty woe, to nám ani neříkej
Dyť sem ho dneska fotil. se pose*u.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Je mi líto Ivana i letadla. Éro bylo monumentální, přitahovalo diváky i nás....No, nedá se nic dělat, má to za sebou. _________________________________________ MichalH
Invader je už minulostí, dnes jsem ho totálně zrušil. Příčinu nevím, najednou se sklopil po křídle a šel tak z 15 metrů kolmo dolů
Pokud by někdo chtěl trosky, tak jsou k dispozici.
_________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
Zaslal: Po 23.červenec 2012 10:22:07 Předmět:
Fotky jsem poslal Radkovi ....
Bude-li se mi chtít a půjde-li to, tak možná dám dohromady zbytky z obou stavebnic a přes zimu bych to zkusil poskládat dohromady. Bohužel jsem ve vzteku vyhodil celou velkou igelitku už do popelnice, takže jsem si přidělal práci.... chtěl jsem to z popelnice vybrat, ale hajzlíci jí mezitím vyvezli
Rozsah škod: trup až po odtokovku toálně KO, jedno křídlo neporušené, druhé opravitelné, centroplán KO, Baterie : příjmačová KO, obě pohonné nabourané, jedna zjevně KO, ostatní vypadá použitelné.
Bylo to na stovky trsátek
Příčina mi není jasná .... možná malá rychlost v součinnosti s poryvem větru ... vypadalo to, jako kdyby to někdo chytil za křídlo a stáhnul to dolů...
Děkuji za projevenou soustrast, a věřte, že mě to fakt dost mrzí ... vyhlásil jsem smutek v mém hangáru _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
Zaslal: Po 23.červenec 2012 10:43:02 Předmět:
Ošklivé fotky jsou na webů http://www.modelari-tocna.cz/index.php?page=foto-video-cervenec-2012 _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Připojuji se s upřímou soustrastí. Mě se stalo přesně to samý s Piperem, taky jakoby ho někdo stáhnul za křídlo dolů. Naštěstí spadl do křoví a kopřiv z malé výšky asi cca 4m, takže jen protrženej potah na křídle, ale šel jsem pro něj s igelitkou. Když jsem ho vymotal tak vše fungovalo. Kluci co to viděli, tak mi říkali, ža jsem přetáhl minimálku ale já takhle rychle (pomalu) lítal s ním pořád, takže dodnes nevím. Teď když lítám s helinama se mi to stát nemůže, tam si točím křídlama tak rychle, že to nikdo jen tak nestáhne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.