Zaslal: Čt 01.listopad 2012 17:10:09 Předmět: Měsíc listopad 2012
Musím si pospíšit, abych byl prga _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
Tak právě jsem se popral s naším nepřizpůsobivým sousedem, takže mám naložený éra ale musím na policii, tak nevím jak to tam zvládnu a jestli vůbec přijedu. To jsou někdy věci, to by jeden nevěřil....
Taky se přijedu podívat. Netvrdím, že lítat, zdá se, že u Medardů s tou předpovědí na větry jim to zase nějak nevychází, _________________________________________ MichalH
Tak právě jsem se popral s naším nepřizpůsobivým sousedem, takže mám naložený éra ale musím na policii, tak nevím jak to tam zvládnu a jestli vůbec přijedu. To jsou někdy věci, to by jeden nevěřil....
Asponˇ, že ty jsi přizpůsobivý a přizpůsobil jsi se nepřizpůsobivému, když se chtěl prát ( tedy, spíš předpokládám, že si začal ten druhý). Jinak, to už je druhý modelář z Točné, který se v poměrně nedávné době popral. Zdá se, že ti modeláři z Točné jsou pěkně agresivní gang. _________________________________________ MichalH
Naposledy upravil MichalH dne Po 05.listopad 2012 00:16:40, celkově upraveno 1 krát.
Jo jasně Michale a když už jseš u těch slovních hříček, tak příšte se přizpůsobím tomu nepřizpůsobivému tak, že mu něco vážného způsobím. Jinak se divím že nedržím primát v těch rvačkách, trochu jsem asi naše o.s. podcenil, ale on to vůbec byl den. Můžu opravdu doporučit aby jste se před lítáním nepouštěli do vážnějších akcí, lítal jsem jak lopata, málem jsem několikrát spadnul, mladýmu jsem blbě smontoval letadlo, tak že mu to lítalo nakřivo a ještě jsem mu dal za to čočku A to že mi Armyshop málem prolítnul tím svým vysavačem mezi ušima ani nepočítám.
Jo jasně Michale a když už jseš u těch slovních hříček, tak příšte se přizpůsobím tomu nepřizpůsobivému tak, že mu něco vážného způsobím. Jinak se divím že nedržím primát v těch rvačkách, trochu jsem asi naše o.s. podcenil, ale on to vůbec byl den. Můžu opravdu doporučit aby jste se před lítáním nepouštěli do vážnějších akcí, lítal jsem jak lopata, málem jsem několikrát spadnul, mladýmu jsem blbě smontoval letadlo, tak že mu to lítalo nakřivo a ještě jsem mu dal za to čočku A to že mi Armyshop málem prolítnul tím svým vysavačem mezi ušima ani nepočítám.
Tak tomu se u nás říká den BLBEC. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
Zaslal: Ne 11.listopad 2012 14:25:56 Předmět:
Vypadá to obstojně. Aspoň na 2 baterky. Přidá se někdo? Dorazím kolem 14:20. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Ne 11.listopad 2012 22:57:55 Předmět:
Tak jsme si to tam dneska s Heliem a nakym klukem s maminkou pekne uzili. Rikali ze sleduji forum, kdo kdy bude, apeluji na vsechny cleny, aby psali, kdy budou. Co rikala ochranka, tak pred nama tam uz nekdo byl, na foru ani tuk.
Uz posilam na jutub videjicko ze dneska a jak jinak nez z vysky. Dnes obzvlaste omracnene tak se teste. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Po 12.listopad 2012 00:08:10 Předmět:
Uš uš.. Taktéž ve foto-video sekci
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Út 13.listopad 2012 10:25:06 Předmět:
Janek napsal:
Dobrá práce, ale jednu věc nechápu!
Jak je možné, že jste se s Heliem ani jednou nesrazili ?
Nebo mi něco uniklo (viz. trosky na 4:26)
No vidíš, a to jsme dělali všechno pro to, abysme se srazili To na stole nejsou trosky, ale otočený éro, směrovku to má v díře _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Kdyby to někoho zajímalo, tak tady jsme lítali taky tandemově a kamarád mě natáčel, on sám řídil letadlo přes brýle (FPV systém).
http://www.youtube.com/watch?v=FM1pi2u0tPE
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.