Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalS
Založen: 20 listopad 2010 Příspěvky: 194 Bydliště: Barrandov
|
Zaslal: Po 07.duben 2014 18:20:13 Předmět: Modelářství Vaňouch končí |
|
|
Převzato z RC manie: „Dnes jsem byl v mé oblíbené prodejně u pana Vaňoucha dozvěděl jsem se, že v červnu končí. Důvody jsou samozřejmě finanční, už nějakou dobu obchod dotují z úspor“. _________________________________________ T-rex 700E, T-rex 500, T-rex 450 a nějáké šušníky plošníky |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 07.duben 2014 19:25:08 Předmět: |
|
|
Škoda. Byl kvůli špatnému parkování pro mne trochu z ruky, ale je to seriózní a slušný obchod, _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 07.duben 2014 20:02:50 Předmět: |
|
|
Mne se libil polena, taky uz neni _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Út 08.duben 2014 21:18:34 Předmět: |
|
|
Pánové chodil jsem tam s Mirkem takových let a parkování v boční ulici bylo bez problémů. Moc mě to mrzí, protože pecku a houšku nemusím.
Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Čt 10.duben 2014 11:31:39 Předmět: |
|
|
Od p.Vaňoucha jsem měl spoustu dobrých věcí a ještě víc dobrých a fundovaných rad.
Už dlouho jsem tam nebyl (taky to mám trochu z ruky), ale stejně je škoda, že končí. To jsou ty naše nákupy v Číně |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 10.duben 2014 16:15:44 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Od p.Vaňoucha jsem měl spoustu dobrých věcí a ještě víc dobrých a fundovaných rad.
Už dlouho jsem tam nebyl (taky to mám trochu z ruky), ale stejně je škoda, že končí. To jsou ty naše nákupy v Číně |
Ano, jsou to ty naše nákupy v Číně. Mluvil jsem s paní Polenovou, než skončili - už k nám nechodí ani známí, všichni nakupují v Hongkongu. Chodil jsem k Polenům rád, ale jen když jsem potřeboval něco teď hned, zrovna tak si občas koupím vrtuli u Pecky, když ji potřebuji teď hned. U Vaňoucha jsem taky párkrát byl. Ale jinak......V Číně mám - jak všichni víme - za stejné peníze místo jednoho třeba serva dvě, místo jedné GWS vrtule jich mám sadu, šestikanálový orange receiver za pět dolarů, atd, atd...... Je příjemné nakupovat u "svého" českého prodejce, ale nadměrně mu přidávat jen tak na jeho obživu, to se mi opravdu nechce. Myslím, že by to vyřešila rozumná cenová politika, ovšem z druhé strany - obchod v Praze, režie. Takže, je to, podle mého názoru, v jejich rukou a na jejich rozhodování. Zrovna tak, jako mé rozhodnutí kde si nakoupím. Abych řekl pravdu, nelituji je. Když jsem ( před zaslouženou penzí) podnikal, musel jsem se sakra otáčet a všechno, včetně cen ve vztahu ke konkurenci řešit sám - nepolitoval mě nikdo. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|