Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
Zaslal: Ne 01.únor 2015 11:40:10 Předmět:
Nabijim. Taky tak nak dorazim. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Měl jsem velké cukání, ale nakonec jsem poslechl svou moudřejší ženu. Taže to krásné odpoledne radši prochřipkuji doma. Závidím vám, ale než si koledovat o zápal plic..... _________________________________________ MichalH
Michale, dej se dokupy, speciélně pro tebe jsem natočil dnešní videjíčko dvěma kamerama na Vedlybce!!! Janek dneska fotil, už se těšim, až to pošle
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Videjko pěkné, dvě kamery jako technický experiment super!
Na kochačku bych se přikláněl spíš ke střihu přední/zadní než okno v obraze, ruší to celkový dojem a stejně nikdo nebude sledovat, jak máš krásně synchronní "pohyb a protipohyb" v jednom záběru To je ale jen můj názor, ty jsi kameraman (a režisér, scénárista, střihač, zvukař, producent atd.)
Michale, taktéž přeji rychlé uzdravení! Zaregistroval jsem, když jsi tady před týdnem nadával na "sviňskou chorobu", ale netušil jsem, že tě to složilo na tak dlouho
Zaslal: Ne 01.únor 2015 23:02:13 Předmět:
Janek napsal:
...Na kochačku bych se přikláněl spíš ke střihu přední/zadní než okno v obraze, ruší to celkový dojem a stejně nikdo nebude sledovat...
OKI! Rozkaz sefe Mas pravdu. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Po 02.únor 2015 23:25:08 Předmět:
Tak fotky jsou vystavený. A je tam i Vedlyba Dobrý komentáře
Jo, dneska jsem dělal pořádek trochu, objevil sem vrtulníček, co sem ho v létě zkoušel a spadnul do trávy, pak nešel, dneska sem ho nabil a on lítá !!!! Mám radost _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Čt 05.únor 2015 13:02:11 Předmět: Létání dnes 5.2. v 15h
Zdravím,
nikdy jsem nelítal RC model, pouze stavěl plastikové letadla, nicméně dneska bych rád uskutečnil maiden flight s vánočním dárkem. Beru sebou kamaráda zkušeného rc modeláře a rádi bychom k Vám na točnou. Byli bychom tam okolo 15h. V případě, že by bylo možné, že někdo z členů klubu tam bude, můžete mi dát vědět? 774 111 037. Moc dík. Pravidla pro vstup jsem četl.
Zaslal: Čt 05.únor 2015 17:23:54 Předmět: Re: Létání dnes 5.2. v 15h
Tomáš napsal:
Zdravím,
nikdy jsem nelítal RC model, pouze stavěl plastikové letadla, nicméně dneska bych rád uskutečnil maiden flight s vánočním dárkem. Beru sebou kamaráda zkušeného rc modeláře a rádi bychom k Vám na točnou. Byli bychom tam okolo 15h. V případě, že by bylo možné, že někdo z členů klubu tam bude, můžete mi dát vědět? 774 111 037. Moc dík. Pravidla pro vstup jsem četl.
Ahoj Tomáši.
Ve všední den je to trochu problematičtější. Většina modelářů je v práci. Chodí jen důchodci a ti co mají zrovna "volno". Jenže musí být také příznivé počasí. Obávám se, že tomu tak dnes není. Ledový vítr moc neláká. Možná bude situace lepší o víkendu. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
Zaslal: Čt 05.únor 2015 23:16:55 Předmět: Re: Létání dnes 5.2. v 15h
Tomáš napsal:
..bych rád uskutečnil maiden flight s vánočním dárkem. Beru sebou kamaráda zkušeného rc modeláře a rádi bychom k Vám na točnou.
Zdravím Tomáši. Můžu se zeptat na model, co máte?
Jinak, o víkendu, pokud bude "přijatelné" počasí, tak by se měl na letišti pohybovat alespoň nějaký člen V opačném případě velmi špatného počasí(vítr, mráz) se také stává, že se na letišti objeví modeláři(třeba já ), což dávám sem na forum vědět, ale to zase není vhodné počasí pro zálet. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Na půl druhou přijedu otestovat, jestli jsem už zdravý. Uvidíme, jak dlouho tam vydržím. Ale na sluníčku přece nemůže být tak špatně. _________________________________________ MichalH
Byl jsem to teď okusit na vlastní kožu s psiskem a i na návětrné straně modřanského kopce se to jeví dost použitelně, na sluníčku téměř příjemně. Takže kolem půl druhé též dorazím
Zaslal: Ne 08.únor 2015 12:44:38 Předmět:
JEDU NA KOPEC. KONECNE VITR, SNIH A ZIMA. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Ne 08.únor 2015 21:00:25 Předmět:
bobr napsal:
Radku držím všechny čtyři palce aby vedlybkám zůstaly celý křídla.
V jedny chvili krizovka maximalni, uz jsem ji chudinku videl za hristem v troskach, najednou se zacala tocit vsema smerama, pak se to nak chytlo, zacla reagovat a z polohy nad drahou jsem ji dovedl zpet sileny... uff. Neco jsem nafotil, zkusil jsem tocit, ale v ty zime baterka v kamerce vydrzela 2 minuty Fakt byl dneska vitr silenej Ale dal sem 2 baterky, pri posledni sem pristaval na 3x! _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zaslal: Ne 08.únor 2015 21:12:36 Předmět:
Fotky od Janka ze vcerejska a odeme ze dneska sem hodil na web _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru
Zkouška odpoledního lítání dopadla dobře. Sluníčko, teplo, absolutní bezvětří, žádná krize ani nehoda. _________________________________________ MichalH
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny Jdi na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.