Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Ne 10.leden 2016 15:17:12 Předmět: Jak odříznout křidélka (EPP)? |
|
|
Ahoj, včera jsem se s prckama přišel podívat na letiště a hned mě to inspirovalo, abych ze skříně vytáhl stavebnici Blade od FreeAiru, kterou jsem tuším kdysi vyhrál v tombole
Jsou to jen desky EPP a já teď přemýšlím, jak odříznout/naříznout křidélka na deskách křídel....
Prosím poraďte, jestli na to mám vzít nůž a "nedoříznout", nebo odříznout uplně a udělat panty z izolepy, nebo jestli zkusit udělat V drážku drátem pájky... nebo ještě jinak?
Díky Štěpán _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 12.leden 2016 18:07:27 Předmět: |
|
|
Na doporučení Michala jsem odříznutá křidélka na EPP samokřídle chytnul Omnifilmem (zdravotnická páska), ale nedrželo dlouho. Tak jsem před přilepením pásky místo kontaktu v ploše lehce máznul transparentním kontaktním Pattexem, nechal zavadnout, a teď to drží jak přilepený
Závěs je prakticky bez odporu, serva si jen medí ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|