Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
urna
|
Zaslal: Pá 05.říjen 2007 08:06:05 Předmět: Něco pro pobavení aneb hasiči zasahují |
|
|
Ahoj,
myslím, že tohle se může stát komukoliv:-)
Zdá se, že buď mám problém s kanálem 80 nebo s regulátorem 10A, ale již dvakrát jsem doplatil na rušení, poprvé pádem při přistání, podruhé "přistáním na stromě".
Takže kdyby měl někdy někdo stejný problém, tak jedině dobrovolní hasiči z Radotína mají žebřík a za 500,- vám éro dostanou na zem.
Všehovšudy jsem přišel "jen" o 500,- a někam se zatoulal kus EPP jako krytu baterie, tak kdyby na něj někdy někdo narazil, dejte mi prosím vědět.
A tady je ukázka....
http://www.martinhubacek.eu/hasici.jpg
lokalita: letiště Točná
v hlavní roli: Zlín 50 LS ŠaD EPP
ve vedlejší roli: Dobrovolný hasičský sbor Radotín
režie: Martin Hubáček
kamera: Honza Kubíček
rozpočet: 500,-
zábava: k nezaplacení _________________________________________ Zlín 50 EPP číňan E-MAX 2822
Swift II E-MAX 2812 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Pá 05.říjen 2007 19:12:23 Předmět: |
|
|
Můj oblíbený strom, taky jsem nahoru lezl , ale bez hasiču. |
|
Návrat nahoru |
|
|
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 15.říjen 2007 16:50:54 Předmět: |
|
|
Tak přesně tam nahoře mi trůnilo samokřídlo - setřeseno za pomoci autolana a 5-ti kolegů, a Jirkovo Easy Star si dala říct kamenama |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 15.říjen 2007 21:05:12 Předmět: Re: Něco pro pobavení aneb hasiči zasahují |
|
|
urna napsal: | Ahoj,
myslím, že tohle se může stát komukoliv:-)
Zdá se, že buď mám problém s kanálem 80 nebo s regulátorem 10A, ale již dvakrát jsem doplatil na rušení, poprvé pádem při přistání, podruhé "přistáním na stromě".
Takže kdyby měl někdy někdo stejný problém, tak jedině dobrovolní hasiči z Radotína mají žebřík a za 500,- vám éro dostanou na zem.
Všehovšudy jsem přišel "jen" o 500,- a někam se zatoulal kus EPP jako krytu baterie, tak kdyby na něj někdy někdo narazil, dejte mi prosím vědět.
A tady je ukázka....
http://www.martinhubacek.eu/hasici.jpg
lokalita: letiště Točná
v hlavní roli: Zlín 50 LS ŠaD EPP
ve vedlejší roli: Dobrovolný hasičský sbor Radotín
režie: Martin Hubáček
kamera: Honza Kubíček
rozpočet: 500,-
zábava: k nezaplacení |
Ahoj Urno, ten kryt sem tam myslím vyděl. Je tak trochu skován v trávě u keře, kam pícháme cedulky s kanálama. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
urna
|
Zaslal: Út 20.listopad 2007 10:38:55 Předmět: Díky |
|
|
Děkuju za nalezení krytu. Pravda, že mě chvíli trvalo než jsem si pro něj na Točnou zajel, o to víc mě překvapilo, že tam ješte byl, krásně gumičkou připevněn ke keři) Díky _________________________________________ Zlín 50 EPP číňan E-MAX 2822
Swift II E-MAX 2812 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|