Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Pá 04.srpen 2017 13:19:51 Předmět: Den letiště Letňany 2017 |
|
|
Šéf modelářů z letiště Letňany Aleš Komárek nás zve k účasti na dni letiště Letňany 9. září 2017. Vítány jsou modely věch kategorií a velikostí, včetně spalováků. Na letišti se prý změnilo vedení, modeláři nebudou pouhým doplnňkem, ale budou mít vyhrazené programové bloky, na přání i komentované rozhlasem. Dokonce Aleš mluvil i nějakých poukázkách na stravu pro účastníky. Kdo tam byl, ví, že se nám to vždycky líbilo, bylo tam i něco k vidění. Počet zájemců jsem slíbil nahlásit do 15. srpna - dejte vědět. Sraz u zadní brány jako vždy, autem až na plochu. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 04.srpen 2017 17:21:05 Předmět: |
|
|
To je divný, já mám volný víkend. Tak pokud se něco nepokazí . . . bych si nějakou tu stravenku vylítal . . . _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 07.září 2017 15:17:17 Předmět: |
|
|
Každou chvíli mi Aleš Komárek upřesní kudy v sobotu na letiště - vjezd. Sejdeme se ta m v okolo deváté. Pravděpodobně se pojede na letiště přes parkoviště výstaviště, jako minule. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 07.září 2017 20:23:40 Předmět: |
|
|
Pánové - členové, kteří jste se přihlásili k účasti - vjezd je z parkoviště PVA, po kraji letiště až k modelářskému prostoru. Přes ochranku by se mělo prý projet do devíti hodin. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 08.září 2017 19:24:02 Předmět: |
|
|
Poslední změna. Vjezd na letiště je hlavní branou, potom přes letiště po levém okraji k modelářskému prostoru.K bráně se jede ulicí Mladoboleslavskou, odbočit do ulice Hůlkovy, která vede k bráně. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: So 09.září 2017 16:06:11 Předmět: |
|
|
Mám zprávy, že v Letňanech vše probíhá podle plánu. Já jsem si nakonec vybral na poslední chvíli jinou zábavu. Ve tři ráno jsem si vzal prášek a těšil se, až někde otevřou zubařskou pohotovost. V Thomayerově nemocnici mi do týden starého kráteru po vytržené sedmičce nacpali drén, což trochu pomohlo. Dobrá rada - kdo čekáte, že zuby přestanou bolet dobrovolně a samy - nepřestanou. Ani mi to lítání nechybělo, stačilo, že už mě to tolik nebolí. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
jozef
|
Zaslal: So 09.září 2017 21:16:47 Předmět: |
|
|
Dovolím si za indisponovaného Michala něco napsat o Letňanech. Vše bylo velmi velmi dobře zorganizováno. Modeláři byli těsně vedle stojánky letadel zařazených do programu a byli poctěni zahajovacím vystoupením. Z Točné předvedli své modely PetrP, Franta Kohout, Kaiser a Jozef. Během dne se létalo v "oknech" programu a návštěvníci byli informováni o zajímavostech okolo modelů přímo předsedou letňanských modelářů Alešem. Myslím, že celý Den letiště Letňany se vydařil a vystoupení všech modelářů bylo zdařilým číslem dne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Ne 10.září 2017 19:25:46 Předmět: |
|
|
Aleš Komárek mi poslal SMS, kde děkuje modelářům z Točné, kteří se zúčastnili Dne letiště Letňany. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 11.září 2017 16:13:57 Předmět: |
|
|
Několik filmečků pro dokreslení sobotní atmosféry:
https://youtu.be/uO6XC7qzzD8
https://youtu.be/CCFfGS-vO6g
https://youtu.be/FES0xW5gbvs _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|