Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Pá 28.září 2007 18:38:53 Předmět: REGULÁTOR DUALSKY XC 1812BA |
|
|
Zlákán dobrou cenou koupil jsem na Model hobby regulátor Dualsky XC1812BA za 675 Kč. Za 18 A to není mnoho, při čtení návodu ( až doma) jsem zjistil, že BEC regulátoru dovede při použití tříčlánku li-pol napájet jen dvě serva (např. JETI ECO 18 umí čtyři). Koupě nelituji, regulátor funguje, líbí se mi (už je zabudován v modelu s dvěma servy), jen bych chtěl případné další zájemce na tuto skutečnost upozornit - lze jej použít jen v modelech s dvěma servy,nebo vyřadit BEC - v návodu je popis a napájet elektroniku modelu samostatnou baterií.Příště ale asi radši připlatím a koupím si zase JETI. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 28.září 2007 20:14:15 Předmět: |
|
|
To jsou ty vaše experimenty...
Sociální regl od Poleny za 580 Kč (taky 18A) 3 kousky HS 55 zvládá. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 13.prosinec 2007 23:11:13 Předmět: Re: REGULÁTOR DUALSKY XC 1812BA |
|
|
MichalH napsal: | Zlákán dobrou cenou koupil jsem na Model hobby regulátor Dualsky XC1812BA za 675 Kč. Za 18 A to není mnoho, při čtení návodu ( až doma) jsem zjistil, že BEC regulátoru dovede při použití tříčlánku li-pol napájet jen dvě serva (např. JETI ECO 18 umí čtyři). Koupě nelituji, regulátor funguje, líbí se mi (už je zabudován v modelu s dvěma servy), jen bych chtěl případné další zájemce na tuto skutečnost upozornit - lze jej použít jen v modelech s dvěma servy,nebo vyřadit BEC - v návodu je popis a napájet elektroniku modelu samostatnou baterií.Příště ale asi radši připlatím a koupím si zase JETI. |
Já mám trochu jiný problém. Uvedený regl mám v Migoušovi. Tam mám tři serva V+2xK (křidýlka jsou "Vé" kabelem na jeden kanál přijímače). Regl funguje bez potíží. Koupil jsem ale nový regl RAY 18A od JETíků. Abych ho vyzkoušel, připojil jsem ho k pomačkanému Migouši, abych taky konečně vyzkoušel, co všechno po havárii nefunguje. Serva pracují, tak jsem ho připojil k motoru, kde jsem vyměnil osu (E-MAX2812). Zhruba v půlce plynu regl motor vypnul. Po ztažení páčky plynu do nuly a znovuvychýlení se motor opět roztočí, ale v polovině dráhy ho regl opět vypne. To se opakuje stále dokola. Je pravdou, že se motor trochu hřeje, ale s reglem XC1812BA funguje i na plný plyn a regl nemá pocit, že by měl motor vypnout. Tak se tedy skromě ptám zkušených . . . KDE SOUDRUZI Z NDR UDĚLALI CHYBU ? _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Pá 14.prosinec 2007 11:48:42 Předmět: |
|
|
sice nejsem ten nejodbornejsi - ale neco podobneho jsem mel take - bylo casovanim regulatoru - musel jsem ho preprogramovat a pak fakcil jak mel...
jde o to jestli to je ono - zadny vedec nejsem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|