Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kaiser
|
Zaslal: Po 19.listopad 2007 21:25:08 Předmět: Trochu deprimující, ale krásné. |
|
|
Dneska jsem dostal od sousedky www stránky na synka jejího šéfa. Je to hezké, ve své podstatě perfektní, ale přiznejme si, že takhle, až takhle, mladý už nikdy nebudeme. Velký rozdíl v řízení modelu ale mezi mnou a Dandym nevidím. Dandy ovládá svá letadla, mě zas ovládají moje letadla. Ale fláknout s tímhle, tak sundaváte ze stromu mě a ne éro. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
siemens
Založen: 02 září 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha Stodůlky
|
Zaslal: Po 19.listopad 2007 21:40:37 Předmět: |
|
|
ale borec to je |
|
Návrat nahoru |
|
|
urna
|
Zaslal: Út 20.listopad 2007 10:42:45 Předmět: No je to zajímavý |
|
|
Můj synek (3 roky) doma drží vysílačku jako starej profík a lítá na Real Flightu G3,5 o stošest. Pravda, že zatím je to jen vzlet, milion výkrutů a pak to rozseká na maděru, ale co bude za rok, za dva? Nechci to vidět. Budu muset koupit stodolu na letadla:-))) _________________________________________ Zlín 50 EPP číňan E-MAX 2822
Swift II E-MAX 2812 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Út 20.listopad 2007 11:30:57 Předmět: |
|
|
Buď rád. Ten můj (9 let) o lítání prakticky nejeví zájem. Na letiště se mnou jede jen tehdy, když se tím vyhne nákupu v hypermarketu nebo domácímu úklidu _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 20.listopad 2007 17:21:03 Předmět: |
|
|
To jste na tom pořád dobře... já doma slyším spíš "tati, potřebuju nové kalhoty, potřebuji boty, parfém" a pod. "Neutrácej za letadla, stejně je rozbiješ" - a v konečném důsledku mají pravdu _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
siemens
Založen: 02 září 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha Stodůlky
|
Zaslal: Út 20.listopad 2007 17:40:15 Předmět: |
|
|
no j no pubertaci to znam sam ze sebou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|