Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vosy
|
Zaslal: Po 31.březen 2008 23:03:10 Předmět: Měsíc duben 2008 |
|
|
Já vím, až za hodinu... _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Út 01.duben 2008 00:46:13 Předmět: |
|
|
a ja cekal, ze budu prvni.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 03.duben 2008 23:01:18 Předmět: |
|
|
Esli Medard nekecá (a on kecá málogdy), tak zejtra mezi 16 a 20 má foukat 1-4m/s a od 20 do 23 0-1m/s. Teplota něco mezi 5 a 10°a srážky 0.
Esli vona to není výzva na první jarní noční poletování
Co na to kovaný modelář Od soboty to má zase dout 5 a více a i přes neděli _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 08:08:22 Předmět: |
|
|
Myslím, ža na noční poletování je ještě trochu zima. Ne, že bychom to nezvládli ale nebylo by to ono.
Víkendové počasí mě s..e. Těšil jsem se na další lety se Sea Beečkem ale vypadá to blbě. No nic, nabito budu mít a kdyžtak uvidíme podle aktuální situace. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 12:09:47 Předmět: |
|
|
Přesto jak to venku vypadá, Medard trvá na tom, že večer bude skoro bezvětří, bez deště a teplota 5-10°.
Já jen, že mám volno a hrozí mi strávit večer po boku té paní, co u ní bydlím _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 17:31:34 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Přesto jak to venku vypadá, Medard trvá na tom, že večer bude skoro bezvětří, bez deště a teplota 5-10°.
Já jen, že mám volno a hrozí mi strávit večer po boku té paní, co u ní bydlím |
Jseš si opravdu jistej, že "paní co s ní bydlíš" nechodí na toto diskusní fórum? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 20:39:51 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Přesto jak to venku vypadá, Medard trvá na tom, že večer bude skoro bezvětří.. |
A taky že bylo, ovšem já jsem nebyl (debil). Nevím jak to dělají, ale Medard, tak jako obvykle, nezklamal
Na zítra věští sice chladněji, ale bez srážek a vítr do 5m/s. Tak se doufám aspoň na chvíli urvu, neděle totiž vypadá dost nepoužitelně |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 20:57:23 Předmět: |
|
|
Janku zaváhals. Já Medardovi uvěřil, na Točnou dorazil cca v 17:15. Sice mírně - skutečně mírně - pofukovalo, ale od 18:00 mejdlo. I sluníčko se zkrz mraky přišlo na nás podívat, heč Sice jenom při západu, ale přesto. Gdyž sem po 20:00 hod. se ŠtěpánemS odjížděl, tak bylo ještě pořád 9°. Škoda, škoda. Ale zase jsem vyzkoušel další dva přijímače do F22 (jen tak mimochodem Michale, ten cos mi půjčil v pátek a necukal, tak ten samý, ale můj, stále ještě cuká - sice o poznání méně, ale cuká potvora). Pokusím se ho přendat mezi SOP. A taky jsem se ho zkusil ohodit z ruky sám - a v poho. Zvládl to. . _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 22:14:37 Předmět: |
|
|
Pánové, byla to paráda...Beaver slavnostně zalétnut! Lítá parádně..akorát to bude chtít lepší přijímač, jelikož tenhle lacinej Hitec nezvlada rušení co se nám tam objevuje... Díky rušení jsem Beavera zbavil vrtule a límce čumáku, ale jinak naštěstí OK... Na fotkách a videu se pracuje, pak hned pošlu Radkovi. Děkuji servisnímu teamu za novou vrtuli, rady a filmový záznam.. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Evžen
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 22:45:06 Předmět: |
|
|
Dnes to byla parada,super počasíčko. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 23:37:45 Předmět: |
|
|
Tak koukám, že se dneska dařilo.
Tak sláva
Já večer dělal nový křídlo na dlouhou Vedlybu, protože to prdlý sem se rozhodl nespravovat. Nový má metr rozp. a šípovitej tvar.
Teď mi schne expoxid a ráno stačí přidelat táhla. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 05.duben 2008 08:42:13 Předmět: |
|
|
Jak jdete o víkendu? Podle předpovědi má být nejhůř zítra, dnes celkem slušně. Nejradši bych vyrazil hned, to by mi ale asi neprošlo _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 05.duben 2008 10:18:09 Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, ze nejsem vazan manzelskym svazkem a polovicka je v praci, tak muzu vyrazit klidne hned
Kridlo mam hotove, je to takova narychlo splacanina:
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 05.duben 2008 10:28:24 Předmět: |
|
|
Fotky od Stepana ze vcerejska jsou na webu.
Video se mi nedari prehrat, tak to musime dat se Stepanem nejak dohromady.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 05.duben 2008 10:42:56 Předmět: |
|
|
Vyrážím ihned, bohužel hlavně proto, že odpo mám jiný program. Jinak bych šel radši po obědě, vypadá to docela termicky.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 05.duben 2008 12:52:11 Předmět: |
|
|
Tak já pro dnešek skončil se zúroďňováním celin v Kazachstánu. Ještě oběd + pár drobností a snad ke třetí bych mohl být. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 05.duben 2008 14:46:08 Předmět: |
|
|
Jaxem říkal, pro dnešek odlétáno, éro celé, takže spokojenost.
Větru bylo trochu víc, termiky zas míň než jsem čekal, ale hlavně jsme se na ploše potkali s "velkým bratrem", tedy předlohou mého L-23.
Moc jim to spolu slušelo, jenže jak na potvoru zůstal foťák doma
Naštěstí právě dorazil Radek takže fotky snad budou, to by mě fakt mrzelo...
Ať vám to odpo lítá! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 05.duben 2008 20:35:46 Předmět: |
|
|
Dneska bylo počasí celkem slušné. Dal jsem 2 lety se Sea Beečkem. Ale v druhém letu jsem měl dva nehezké záškuby - asi rušení, neboť jsem nebyl sám.
Taxem raději hned přistál a lítal už jen s houboletem. Ale i tak to bylo super! _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: So 05.duben 2008 22:11:50 Předmět: |
|
|
Vosy napsal: | ....v druhém letu jsem měl dva nehezké záškuby - asi rušení.... |
Se nám to nějak množí..( Chtělo by to nějakej spektrák nebo aspon RC skenr a kouknout co se to tam ve vzduchu děje... _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 05.duben 2008 22:18:41 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | Vosy napsal: | ....v druhém letu jsem měl dva nehezké záškuby - asi rušení.... |
Se nám to nějak množí..( Chtělo by to nějakej spektrák nebo aspon RC skenr a kouknout co se to tam ve vzduchu děje... |
... a nebo si konečně pořídit rádio na 2,4 GHz _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 05.duben 2008 22:25:36 Předmět: |
|
|
Já zase proletěl nové křídlo k dlouhé Vedlybě.
Musím ho trochu ještě zpevnit a zaslouží si nabarvení _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 05.duben 2008 22:48:22 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | Vosy napsal: | ....v druhém letu jsem měl dva nehezké záškuby - asi rušení.... |
Se nám to nějak množí..( Chtělo by to nějakej spektrák nebo aspon RC skenr a kouknout co se to tam ve vzduchu děje... |
To už tam Štěpáne bylo, nic neobvyklého nebo neznámého to neukázalo a stejně to kopalo _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 10:59:14 Předmět: |
|
|
Přiznejte se Gdo pudete odpo Medard tvrdí, že má být mezi 14 a 17 vítr a déšť 0 _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 13:37:45 Předmět: |
|
|
Medardovi DOST věřím, ale tentokrát bych to bral s rezervou. Ta bezesrážková "díra" co zrovna teď je, jim sice vyšla přesně, ovšem pohled na radar ČHMÚ říká, že nebude trvat zdaleka tak dlouho jak věští Medard.
Takže já dneska lítat nejdu, beru vyvenčít dětičky, potřebujou pohyb jako sůl a nějaká kapka jim taky neuškodí
Samozřejmě všem lítačům držím palce |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 17:46:22 Předmět: |
|
|
No, tak když už jsem řek (napsal) "A", musim taky dodat "B": Veřejně se omlouvám Medardovi a jeho tvůrcům protože:
Odchod 14.10h, sucho, modré díry v mracích.
Do 17h jedna malinká zcela zanedbatelná přeháňka.
Příchod 17.05h, v 17.15h deka a příšerný lijavec !!!
Takže Romane, příště už uvěřím a půjdu taky |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 18:03:26 Předmět: |
|
|
No vylítal jsem dvoje baterky, hodinu čekal s dvěma kolegy na ustání deště a když jsem sjížděl dolů, tak přestalo! _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
helium Anonymní
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 18:56:26 Předmět: počasí |
|
|
náhodou počasí bylo fajn, ale pak začalo trochu foukat a nakonec i lejt a jako na potvoru sjedu dolu do komořan a zase nic ... kdybych neměl namlácený éro, tak jsem to snad otočil. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 22:10:16 Předmět: |
|
|
PavelF napsal: | No vylítal jsem dvoje baterky, hodinu čekal s dvěma kolegy na ustání deště a když jsem sjížděl dolů, tak přestalo! |
Hele, tenhle "NICK" od někud znám Vítej zpátky , gde ses toulal Nebo si snad stavěl a budeš nás schockovat novým ( no novým - Cularise si koupil už něgdy v září ) érem _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 06.duben 2008 22:28:14 Předmět: |
|
|
Janku nic si z toho nedělej, Já sem nalil do fšech baterek trochu proudu, vyleštil éra a skončil sem u vysvětlování 70. letému tchánovi, jaký je rozdíl mezi ikonou internetexploreru a avastu protože sou obě modré). Pak jsme se učili hledat v internetu, učili sme se ukládat dokumenty, otevírat a číst poštu, odesílat poštu a tak. Velmi plodně ztrávené odpoledne, hlavně proto, že těch informací dostal najednou tolik, asi jako technici záření v černobílu. Stejně, až si k tomu sedne jeho 10.letá vnučka, tak bude zas fšechno jinak a budem zas začínat od začátku. Stačí, že se mu jedna ikona na ploše přesune jinam a sme zas na začátku. (tím nechci říct, že by byl tchán blbec, ale ve svém věku chce podle mě vstřebat moc informací najednou a než si k tomu zase sedne, aby si to vyzkoušel, tak toho plno zapomene - klasickej příklad - volá mi " hele vono se mě to furt ptá, jestli to chci uložit? Chci to uložit?") Co by ale jeden neudělal pro bližního svého, on toho pro rodinu dělá taky spoustu a remcá jen občas. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Út 08.duben 2008 16:00:44 Předmět: |
|
|
jdete dneska někdo? Dorazil bych před šestou - asi jen s elektrikou, na spalováka to chce víc času.
Ale nerad bych tam byl sám. Tak nebuďte líní a napište. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|