Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Imi Anonymní
|
Zaslal: St 06.červen 2007 15:43:29 Předmět: pomuze nekdo?? |
|
|
Zdravim zkušené piloty. Koupil jsem si větroně Sky Lady a jsem uplnej zacatecnik. Pomuze nekdo se zalitavanim?? Jsem ze Lhotky, takze to mam kousek na Tocnou. Moje prvni pokusy o letani dopadly dost hrozne . Samotnemu se mi do dalsich letu ani nechce.
Diky za odpoved Imi |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: St 06.červen 2007 16:38:27 Předmět: |
|
|
Se Sky Lady nebudeš jistě první ani poslední ... viz třeba Aleš. Myslím, že když prostě přijdeš nejlépe o víkednu dopoledne na letiště, že tam prostě někdo bude, kdo poradí pomůže ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
|
Zaslal: St 06.červen 2007 16:39:01 Předmět: |
|
|
Ne dopoledne ... odpoledne či v podvečer ... to bývá nejvíc lidí |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: St 06.červen 2007 16:53:13 Předmět: |
|
|
Já jsme už lítal se SKY Lady(s tou Alešovo). Určitě by z nás někdo taky zalítal tak stačí přijet o víkendu nebo ve všední den na večer a určitě tam někdo bude kdo poůže. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:01:02 Předmět: |
|
|
Klidně přijď! Nabij baterky a doraž. Sleduj fórum "Kdo kdy půjde". Skoro každej den tam někdo z nás je. Ve všední den bude víc klidu, o víkendu bývá rušnejc.
Taky jsem před nedávnem začínal s čínským setem, to nebude problém _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Imi Anonymní
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:10:54 Předmět: |
|
|
ty jo, tak to byla rychlost
určitě se teda stavim, jestli je to lepsi v tydnu tak v tydnu. jen si asi budu pripadat dost divne, jit k nekomu cizimu a rict, promin, ukazes mi jak mam litat . No co, kazdej nekdy zacinal ze jo. Vsude pisou, nechte zalitat zkuseneho kamarada, ale ja nikoho kdo lita neznam.
Imi |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:14:10 Předmět: |
|
|
Neni problém přid a určitě tam znás někdo bude. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:21:38 Předmět: |
|
|
Imi napsal: | ty jo, tak to byla rychlost
určitě se teda stavim, jestli je to lepsi v tydnu tak v tydnu. jen si asi budu pripadat dost divne, jit k nekomu cizimu a rict, promin, ukazes mi jak mam litat . No co, kazdej nekdy zacinal ze jo. Vsude pisou, nechte zalitat zkuseneho kamarada, ale ja nikoho kdo lita neznam.
Imi |
To neřeš. Já jsem začínal sám a kupoval dvoje nový křídla. To je škoda.
Tak jestli máš nabito, přijď dneska. (Jestli tedy nezačne do šesti lejt) _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:27:35 Předmět: |
|
|
přesně tak. se skylady mají kluci bohaté zkušenosti já jsem takhle přišel zhruba před dvěma ?? měsíci, kluci mio pomohli a dnes jsem v tom až po uši |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:30:16 Předmět: |
|
|
Jo jo, to jsme zapoměli dodat ... kluci ti pomůžou, poraděj ... do dvou měsíců tě to bude stát tak cca 10-15 tisíc, budeš mít fungl nový vybavení, dvě další letadla a program na každý víkend a volný večer |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:31:11 Předmět: |
|
|
MartinS napsal: | Jo jo, to jsme zapoměli dodat ... kluci ti pomůžou, poraděj ... do dvou měsíců tě to bude stát tak cca 10-15 tisíc, budeš mít fungl nový vybavení, dvě další letadla a program na každý víkend a volný večer |
přesně jak píše Martin!!!! pozor na ně |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: St 06.červen 2007 17:50:01 Předmět: |
|
|
, ale no tak, ale zase to máte super ne |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: St 06.červen 2007 22:11:22 Předmět: |
|
|
MartinS napsal: | Jo jo, to jsme zapoměli dodat ... kluci ti pomůžou, poraděj ... do dvou měsíců tě to bude stát tak cca 10-15 tisíc, budeš mít fungl nový vybavení, dvě další letadla a program na každý víkend a volný večer |
A co chceš s těma prachama dělat? Chceš snad umřít bohatej a bez zážitků? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 08.červen 2007 23:21:00 Předmět: Dneska sem zalítával sky lady |
|
|
Taxem dneska zalít Sky Lady nového, doufám že do modelářství už zažraného človíčka(sme se nepředstavili, nevím jméno:).
Nejdříve sem chtěl vyzkoušet kluz bez motoru, avšak nakonec zvítězil názor "Helmuta"(Michale, kde jsi byl?), že to bude lepší s motorem, páč foukal vítr.
Tak tedy vzlétla Sky Lady s motorem na plný kule. Nikdy sem ji neřídil
Let byl super až na výpadky motoru.
Jinak vše bylo v poho, udělal sem zatáčku, vyletěl do výšky a po celkem dlouho trvajícím dobře řízeném letu jsem předal vysilač jejímu majiteli. Následovala chvilka celkem hezkého letu, ale protože byl model po chvíli příliš moc nad drahami a výška byla malá, převzal jsem ovladač s tím, že model přiblížím k nám.
Následoval však neřízený let, Sky Lady nereagovala ani na plné výchylky pák řízení a v hodně malé výšce, cca ze 2metrů se SL přiblížila k zemi a udělala hvězdičku a bylo.
Dopadlo to "celkem" dobře.
Nutno podotknout, že již po startu se projevovaly výpadky motoru.
Následně po nedobrém přistání bylo panem Firma.nem zjištěno, že je problém v přijímači. Když manipuloval s konektory serv na přijímači, tak SL spouštěla samovolně motor a serva nereagovala.
Zítra jde SL na reklamaci. A doufám, že se podaří vyřídit co nejrychleji.
Ještě zbývá poznámka, že jsem před letem vyzkoušel dosah se zataženou anténou a dle přítomných byl velmi dostačující.
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 09.červen 2007 07:48:02 Předmět: |
|
|
Takže shrnuto a podtrženo: prostě jsi mu to rozbil a chudák půjde pro nový, že?
Ach jo...... _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 09.červen 2007 09:24:55 Předmět: |
|
|
Vosy, je poznat, že dost často chodíš na RC-mánii _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 09.červen 2007 09:31:25 Předmět: |
|
|
Jaxs to myslel?
Mimochodem, nevíš, jestli je někdo na letišti? Jestli jsou ty rakety nebo ne? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 09.červen 2007 13:40:36 Předmět: |
|
|
Před chvílí sem přijel dom z Točny.
Rakeťáci sou na druhý straně přes dráhy.
Je to tam OK.
Plánuju vyrazit ještě navečer. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
SlavekS
|
Zaslal: Čt 14.červen 2007 16:50:13 Předmět: |
|
|
Radku, nahodou jsi SyLady otestoval moc dobre a jak jsem Ti rikal osobne, jsem rad, ze jsi ji mel v ruce Ty a vubec nemuzes za to ze spadla (vinici jsou prijimac a zemska pritazlivost). Ja litat zatim neumim a myslel bych si, ze spadla diky me pilotazi.
Reklamace dopadla dobre, vzali si ji a poslou ji k Pelikanum na odborne posouzeni zavady, budu se hajit do roztrhani tela, ze spadla a rozbila se vinou radia, jsem zvedav co budou na mne zkouset. Ale mesic bez letadla? Hned v sobotu jsem tam v tom modelari v Hypernove koupil noveho Wild Hawka, ktereho jsme vcera na Tocne zalitali, tedy ja si ho jen zkusil a musim se hodne jeste ucit. Je na nem take trochu prace, ale to je malickost, letani ke krasne a ja si plnim klukovsky sen, sice ve 40ti letech, ale na tohle neni nikdy pozde Jeste jednou Ti moc dekuji a tesim se na spolecne letani.
Slavek Strunc |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Čt 14.červen 2007 20:49:06 Předmět: |
|
|
Slávku, to sem rád, že tě to hned neodradilo.
A to že jsi koupil další set je ukázkou toho, jak se člověk může do toho našeho koníčka zbláznit.
Budeš o víkendu??? _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
|
Zaslal: Pá 15.červen 2007 08:59:19 Předmět: |
|
|
Jo jo, brzy dopadne stejně jako my ... já taky začal lehkým plněním snu z dětství bratru za 5 tisíc ... a co z toho za toho půl roku je ... hrůza |
|
Návrat nahoru |
|
|
Powder
|
Zaslal: St 30.leden 2008 21:54:48 Předmět: |
|
|
koukám, že těch co začali plněním svého dětského snu a dnes jsou v tom " na plné peněženky " je víc než by člověk řekl.
V červnu 2007 to u mě začalo Wild Hawkem a dnes už to raději ani nepočítám _________________________________________ Trainer 60, EXTRA VA-330, P-51 Mustang
Blade CX2, T-Rex 450 SE |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: St 30.leden 2008 22:52:54 Předmět: |
|
|
Powder napsal: | koukám, že těch co začali plněním svého dětského snu a dnes jsou v tom " na plné peněženky " je víc než by člověk řekl.
V červnu 2007 to u mě začalo Wild Hawkem a dnes už to raději ani nepočítám |
Mno asi tak, že si de člověk koupit pro srandu Picoze na blbnutí v kanclu a za půl roku má MiniTitana, Easy Glidera a každej večer sedi u simu nebo u netu a vybírá "co dál" _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: St 30.leden 2008 23:06:15 Předmět: |
|
|
Já ted potahuju trup, u mě vypadaj podobně večery . |
|
Návrat nahoru |
|
|
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 01.únor 2008 04:18:22 Předmět: |
|
|
Jo to jsem si taky před týdnem koupil u Bela hračku typu PicoZ, a řeknu vm, že tohle vytrimovat, abych v pokoji neosekával za řevu mé přítelkyně její kytky, je docela hustý. Ale bavím se s tím náramně.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Pá 01.únor 2008 21:32:23 Předmět: |
|
|
Ale jo , je to dost dobrý, do špičky kancelářskou sponku, aby to mělo snahu letět dopředu, a trimovat můžeš každých 10 vteřin, co ubývá baterka, mění se poměr k zadní vrtulce, ale zvykneš si. Na vykravení v kanceláři a očištění listů od prachu /kytek/ to je výbornýýý. Mám záseky i na monitoru, ale opravdu to příliš neškodí. Přešilo to i pád do umyvadla při mytí hrnku a furt to lítá. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 03.únor 2008 12:24:06 Předmět: |
|
|
Jen bacha s tím špendlíkem ať si nepropíchneš LiPolku! Taky ten gram navíc je znát.
Stačí otočit celý ocas tak aby vrtulka táhla i trochu nahoru. Pak letí PicooZ dopředu i bez dovážení. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka
Založen: 23 listopad 2007 Příspěvky: 22 Bydliště: Praha - Hloubětín
|
Zaslal: Po 04.únor 2008 14:28:42 Předmět: |
|
|
Powder napsal: | koukám, že těch co začali plněním svého dětského snu a dnes jsou v tom " na plné peněženky " je víc než by člověk řekl.
To já to naopak počítám. Začal jsem v březnu 2007 a za 3 kompletní letadla (házedlo, elektro a spalovák) jsem vyházel celkem 28 000Kč (započítávám vše, 1xrádio, nabíječky, baterky, lepidla, 3xkompletní palubní elektronika, materiál na opravy...) _________________________________________ Elektro Piper BL2805 2xLiPol
RC házedlo 2kanál
Excel 2000 ASP 7,5 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Út 05.únor 2008 00:02:33 Předmět: |
|
|
Jirka napsal: | Powder napsal: | koukám, že těch co začali plněním svého dětského snu a dnes jsou v tom " na plné peněženky " je víc než by člověk řekl.
To já to naopak počítám. Začal jsem v březnu 2007 a za 3 kompletní letadla (házedlo, elektro a spalovák) jsem vyházel celkem 28 000Kč (započítávám vše, 1xrádio, nabíječky, baterky, lepidla, 3xkompletní palubní elektronika, materiál na opravy...) |
...tak jen doufej, že na tyhle stránky nechodí taky tvoje mladá! _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 05.únor 2008 00:50:08 Předmět: |
|
|
Čistá pravda, Vosy. S mými "nákupy" se domů plížím, kochám se potají a hlavně účty ukrývám v práci... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|