Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Čt 05.červen 2008 18:31:09 Předmět: Sekání trávy II |
|
|
Furt jen platit a platit! Už je to tady zase. Velký Organizátor ( dnes vlastně manager) LáďaZv profesionálně zorganizoval další sekání. Takže všichni zodpovědní opět nastartují peněženky a opět je to za padesát. S úsměvem a vědomím, že každý z nás platičů sponzoruje minimálně jednoho neplatiče ( aspoň to tak vychází odhadem z vybraných peněz). Už to bylo potřeba, opět je to paráda. Kdybych se dokázal pokaždé trefit, navrhl bych pro elektry sekat ranvej dva krát patnáct metrů a spalováci ať si pořídí větší kola .Sponzorské dary přijímá Láďa, který většinu platil ze svého.Láďo díky. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Čt 05.červen 2008 18:45:02 Předmět: |
|
|
Láďo, díky. Samosebou přispěju, jen co se dostanu na letiště. Nějak toho všeho je teď moc ale o víkendu snad ano. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 05.červen 2008 19:24:51 Předmět: |
|
|
Všimli ste si taky toho paradoxu? Ten který nejméně přistává na trávě (využívá jiná alternativní místa k přistání) se dokonale stará, aby ostatní měli pažit jak na Euru. Láďo skutečně díky. Až se uvidíme rád ti přispěju (třeba i na pilu). _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Čt 05.červen 2008 22:06:12 Předmět: |
|
|
se mnou take pocitej/te doufam ze se minuly prispevek dostal do spravnych rukou - po nekom jsem ho posilal ale uz nevim pokom.
_________________________________________ mustang P51, Corsair |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Čt 05.červen 2008 23:56:23 Předmět: |
|
|
Též rád přispěju, to je panečku servis . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Pá 06.červen 2008 07:49:51 Předmět: |
|
|
Též jsem dlužníkem, ale já to srovnám |
|
Návrat nahoru |
|
|
aeronaut
|
Zaslal: Pá 06.červen 2008 08:59:25 Předmět: čtyřkolky |
|
|
Včera v 17h jsem "kontroloval" kvalitu provedeného sekání (kvalita 1A, pažit začíná připomínat golfové hřiště- což se nám možná po nabytí účinnosti vyhlášky bude hodit, Hobbycity již začalo nabízet golfové hole, míčky...d´ůlky si uděláme zdarma). Nedlouho po telefonické referenci našemu (samozvanému) vedoucímu se přihnaly 4ks čtyřkolek- a zřejmě jen proto, že jsem stál na ploše si neudělaly rodeo. Zároveň však přijelo auto PoCHrů a jalo se je pronásledovat po krátké pauze s vysílačkou. Při cestě dolů jsem uhýbal další hlídce PoCHrů. Jedna ze čtyřkolek měla SPZ, ze které jsem zachytil pouze A. Jelikož se vysoce pravděpodobně jedná o ničiče, snažte se případně SPZ zachytit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Pá 06.červen 2008 09:14:58 Předmět: |
|
|
Doberu do neděle antibiotika, tak snad Ládu odchytím v neděli, neb jsem dlužen již 2x. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 06.červen 2008 19:34:19 Předmět: |
|
|
Jirko, já bych ty čtyřkolky nepodezíral. Jednou jsem se s nějakými čtyřkolkáři na letišti bavil, nebyli to žádní puberťáci a vypadali normálně a rozumně. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
aeronaut
|
Zaslal: Pá 06.červen 2008 22:25:47 Předmět: čtyřkolkáři |
|
|
Michale, jak může někdo vypadat normálně se čtyřkolým podvozkem a bez křídel ?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|