Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 17:53:24 Předmět: MAIL a co s tim... |
|
|
no potěš koště....mám tušení, že by to mohlo mít nějakou souvislost ohledně té připravované vyhlášky o bezpilotních prostředcích...
Tož jako podporu modelářství by jsme dát měli, ale aby jsme to nějak nepo...znáte jak to v TV překrucují (aspoň, že to není NOVA)
Každopádně bych za žádných okolností nezmiňoval že jde o Točnou...aby jsme si nějak nepohněvali aeroklub a nebo na sebe nepřilákali nějakou nechtěnou pozornost... _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
siemens
Založen: 02 září 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha Stodůlky
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 18:41:14 Předmět: |
|
|
zkuz zavolat uvidíš co se stane _________________________________________ David |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 20:02:33 Předmět: |
|
|
Ja na to pecu, nejsem filmova hvezda.
Jestli nekdo chce, tak at se tam ozve, mne je to sumak _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 20:56:12 Předmět: |
|
|
Taky bych to nechal radši na organizovaných modelářích, my jsme ochotníci a amatéři ( v dobrém slova smyslu). _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 21:04:28 Předmět: |
|
|
Když vás tak poslouchám, tak si říkám, že máte pravdu.
Je lepší moc na nás neupoutávat pozornost. Asi by bylo lepší nechat je, aby si natočili reportáž třeba s modelářema z Lipenců. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jarda
Založen: 03 červen 2007 Příspěvky: 14 Bydliště: Praha 4 Spořilov
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 21:06:48 Předmět: |
|
|
Poslední příspěvek je můj, zapoměl jsem se přihlásit _________________________________________ Všechny páčky do zatáčky,
v plným kvaltu do asfaltu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Po 16.červen 2008 23:40:26 Předmět: |
|
|
Tož jí Radku prosím slušně odpověz, že děkujeme za zájem a ať se prosím obrátí na SMČR (http://www.svazmodelaru.cz/)...
Otázkou ale je, jestli by nebylo lepší navázat s ní kontakt dřív, než přijede TV na Točnou neohlášeně a udělá tam rozhovor s prvním kdo bude mít v ruce něco jako model letadla... _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 08:51:12 Předmět: |
|
|
ahoj
Dle meho to prilis spojitosti nema, i kdyz o leteckych modelarich se zacalo vice mluvit teprve nyni, dle zamereni poradu - dle netu - jde vlastne o priblizeni ruznych konicku, co jak delas a podobne - maji strasne siroky zanr - od pocitacových her pres animaovane postavicky apod..... dle meho nazoru jim nejde o senzaci jako o pribehy, resp. tom jak napr. konicky ovlivnuji zivot a obracene.... to ale neznamena, ze jak psal Michal, by bylo lepsi je navigovat na organizovane modelare... nevim. Ja jsem vlastne spis takovy prespolnak tak ani nemuzu moc radit _________________________________________ mustang P51, Corsair |
|
Návrat nahoru |
|
|
jonas
Založen: 23 červenec 2007 Příspěvky: 8 Bydliště: Kunnersdorf
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 11:15:58 Předmět: Osloveni modelaru |
|
|
Ahoj lidi - koukal jsem se na jejich projekty (myslim J.Matejkovou) a oni delaji porady typu toulava kamera atp. coz mi neprijde jako uplne spatne. Mozna by stalo za to, se s ni sejit a poptat se jakou predstavu o tom ta pani ma a treba to muze byt pro modelare i prinosem, ale to bych rad prokonzultoval osobne s nekym (napr. MichalemH) Primarne bych to neodmital - svou zkusenost s medii mam a neni tak uplne spatna. |
|
Návrat nahoru |
|
|
siemens
Založen: 02 září 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha Stodůlky
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 14:37:14 Předmět: |
|
|
ja si myslim že by se to mělo zkusit _________________________________________ David |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 15:24:06 Předmět: |
|
|
Hele tak tohle je docela tažšké. Nevim jak by to vypadalo kvůli tomu jak tam na ploše jsme. Aby nás potom opravdu nevyhnali z letiště. Ale na druhou stranu udělala by se reklama modelařině zase z pohledu naší strany. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 15:27:28 Předmět: |
|
|
mi5 napsal: | Hele tak tohle je docela tažšké. Nevim jak by to vypadalo kvůli tomu jak tam na ploše jsme. Aby nás potom opravdu nevyhnali z letiště. Ale na druhou stranu udělala by se reklama modelařině zase z pohledu naší strany. |
Precti si prosim muj prispevek pozorne - pisi tam"Mozna by stalo za to, se s ni sejit a poptat se jakou predstavu o tom ta pani" - nez by se vubec neco natacelo
Jonas |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 17:38:13 Předmět: |
|
|
ok to beru, ano přehlídl jsem to |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 20:10:47 Předmět: |
|
|
Takovýhle pořad je dost tenký led -zvlášť v současné době vzrušených diskuzí.
Každý by určitě rád pro naší milou modelařinku něco udělal, ale stačí málo, aby z toho byla "medvědí služba". Jonášův optimismus k médiím nesdílím, kdykoliv čtu nebo vidím něco z oboru který sám ovládám, ježí se mi z těch nesmyslů, polopravd a překroucenin zbytky vlasů.
Kromě toho nejsme klub, ale prima parta stejně ujetých jedinců, takže těžko prezentovat nějakou "generální linii strany".
Pokud se něco bude natáčet a náhodou se k tomu nachomýtnu, pokusím se neudělat nám jako celku ostudu a hlavně né průšvih. Pokud z toho sejde, žádná škoda to nebude |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 21:37:32 Předmět: |
|
|
zaklad je v tom, ze ten porad je hlavne o lidech, ne modelarine ci nejak jinak zamereny, ma to byt o lidech, jak dnes ziji, cim ventiluji stres apod.. aspomn tak ja to chapu... nekdo ma modely, nekdo zahradku, nekdo sport apod..... to je muj nazor.....nejde o zpravy,,,, _________________________________________ mustang P51, Corsair |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 17.červen 2008 22:32:00 Předmět: |
|
|
Doporučil bych té dámě obrátit se na registrované modeláře a registrované letiště. Nechci s tím mít nic společného. Skutečně si představte, že nějaký aktivní reportér dorazí na Točnou a osloví zrovna přítomného modeláře (jak píše StěpánS), který si právě koupil čínský set a je tam poprvé. Že je dost sebevědomých lidí, kteří se od tohoto okamžiku za modeláře považují, všichni víme. Už se opakuji - řekl bych, že v případě Točné ( pokud vůbec) by zadání mělo znít : hledáme člověka, který má jako koníčka modelářství.Myslím, že nikdo z nás nemá právo vystupovat za "kolektiv" - v tom vidím právě tu absolutní svobodu. To, jak se k sobě chováme, je podloženo , podle mého názoru, z velké části právě tou volností a dobrovolností bez psaných pravidel, předsedů a organizačních řádů. Takže, poslední slovo - na Točné jsme každý za sebe ( což nevylučuje naše kamarádství). _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
jonas
Založen: 23 červenec 2007 Příspěvky: 8 Bydliště: Kunnersdorf
|
Zaslal: St 18.červen 2008 10:29:54 Předmět: |
|
|
Pro Michala: toto vyjadreni mi staci. Nic podnikat nebudu. Ahoj a navidenou na letisti - ten Ion uz leta |
|
Návrat nahoru |
|
|
|