Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 15.červen 2007 13:06:54 Předmět: Měření |
|
|
Když jsem hledal, čím měřit zatížení el.motoru a baterek (můj ampérmetr zvládá jen do 10A), otáčky atd., tak jsem nakonec místo klešťáku zvolil HiBox pana Sysaly (www.sysala.cz). Stojí sice nějakou kačku, ale je to super - konečně mi jeden přístroj ukáže téměř vše (kromě výkonu na vrtuli) a na PC projedu libovolný záznam. Budu ho s sebou brát na Točnou, takže kdyby jste si chtěli proměřit svou sestavu, tak se přihlašte (propojuju měřicí sondu mezi baterky a regulátor 2mm zlacenými konektory). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 15.červen 2007 13:11:50 Předmět: |
|
|
Super! To se hodí.
Až budu mít novej mlunolet, tak se s dovolením ozvu.
Jinak doufám, že to změří taky maximálku a hlučnost motoru s normálním a laděným výfukem _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 15.červen 2007 13:42:31 Předmět: |
|
|
Tyto údaje měří na Doupově - úsťová rychlost střely, energie dopadu střely na živý a neživý cíl, hlučnost střelby ve standardním a diverzním způsobu vedení boje |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Út 17.červenec 2007 09:36:25 Předmět: |
|
|
Včera mi Honzab. změřil proud na Acromasteru, příjemných 34A /při vrtuli 10\5 /. Na jeho zapůjčené 11\5,5 to cucalo šílených 44A, což sice na normální let není, ale pocit výkonu v případě potřeby není na škodu. Za normálního chodu se to ani příliš nehřeje, baterka O.K., a regl je teda jako jo, teplý. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Pá 20.červenec 2007 09:50:48 Předmět: |
|
|
Je to vlastně taky do rubriky měření, ale váhy. Dostalo se mi do rukou omezené množství kuchyňských váh Tefal, typ viz odkaz, v ceně 350,-.
Není to sice modelářská, ale na nějaké základní práce si myslím může postačovat. Kdo by měl zájem, tak mi pošlete SZ a buď na Točné nebo dle domluvy /obchod mám u Bílé Labutě/.
http://www.tefal.cz/All+Products/Food+preparation/Kitchen+scales/Products/Oasis+bez+mísy/Oasis+3+kg.htm _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 20.červenec 2007 10:16:21 Předmět: |
|
|
Pavel: já myslím, že modelář je i člověk a že bys tady normálně měl nabízet i lednice a mrazáky, ne? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|