Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka
Založen: 23 listopad 2007 Příspěvky: 22 Bydliště: Praha - Hloubětín
|
Zaslal: Čt 14.srpen 2008 10:40:05 Předmět: hřídel |
|
|
Kontrolní otázka: co se stane, když při vybírání střemhlavého letu praskne hlavní nosník křídla? Odpověď: Excela 2000 netřeba nosit domů
Teď vážně: V pondělí mě postihla výše popsaná nehoda (za letu praskla hliníková nebo jaká tyč, co propojuje pravou a levou část křídla) a letadlo je na odpis. Elektroniku a motor jsem vyndal, ale nevím, zda bych neměl vyměnit hřídel motoru (ASP7,5). Určitě dostala prdu, ale žádné ohnutí není patrné ani při podrobné prohlídce při volném otáčení s vymontovaným pístem. Tak co s tím? Já bych ji spíše neměnil...
Mimochodem, píst s ojnicí jsem vyndal a teď si nejsem jistý, do jaké polohy ho mám vrátit zpět - ojnice je z obou stran stejná, lze jej tedy vložit v jedné poloze, nebo o 180° otočený podle osy pístu. Je to jedno, nebo ne? Nebude problém s tím, že motor byl zaběhlý v určité kombinaci (kdybych blbec ale věděl v jaké)...
Dík moc _________________________________________ Elektro Piper BL2805 2xLiPol
RC házedlo 2kanál
Excel 2000 ASP 7,5 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|