Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek H
|
Zaslal: Pá 15.srpen 2008 08:57:51 Předmět: Laser 200 |
|
|
Já vás zdravím páni modeláři. Konečně jsem se po dloooouhé době rozhodl napsat zase nějakou větičku na fórum. Má to své opodstatnění. Po dlouhých měsících chození na točnou ve funkci diváka, jsem konečně přišel opět jako ten co se snaží létat. S Honzou baterkou, tedy spíše za jeho VYDATNÉ pomoci (mé přičinění-20%, jeho přičiněnít-80%), se nám podařilo zaběhnout 6 a 1/2 OS maxe FX v mém "novém" eroplánu Laser 200. Bylo už celkem pozdě-cca 20.00, po záběhu, když Honza do mě šťouchl a nevinně řekl: "vem ho nahoru". Moc si mi nechtělo a po chvíli váhání a pojíždění po zemi jsem tak učinil. No a ono to letělo!!Jsem z toho éra nadšený a doufám že těch letů bude "mraky"!!)Tímto se hlásím mezi "čmoudy".
Jo a dodatečně Michale gratuluji k narozeninám a přeji krom zdraví mnoho pohodových letů a dostatek dobrého tabáku.
Těším se na další lety s vámi pánové.
Mirek(HMW) _________________________________________ 123 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 15.srpen 2008 09:55:25 Předmět: |
|
|
To by mohl napsat každý, že mu to lítá! Ale tohle jsem, jako jeden z mála svědků, viděl - lítá to hezky, přistálo to a dokonce to ani moc neřve. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 15.srpen 2008 21:42:01 Předmět: |
|
|
Taky jsem u toho byl, lita to!
Ale to zabíhání... no prostě několik hodin hroznýhoi hrčení spalováku
Ale jinak super _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|