Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ivan
|
Zaslal: Po 11.květen 2009 10:07:07 Předmět: Hydroplány Ždáň 2009 |
|
|
V sobotu jsem se byl podívat na Hydro Poháru sponzorů na Ždáni a vzhledem k tomu, že jsem zaspal, tak jsem byl jen jako divák ... velká škoda. Naše barvy hájil pouze Petr Hrubeš a jako obvykle neudělal ostudu - obsadil 3. místo v polomaketách. Počasí bylo vynikající, mírný vítr, ale v mezích normy. Účast přiměřená, 5 polomaket a volných asi 8, škoda, že jsme se nezúčastnili v družstvu - určitě bychom vyhráli, protože tam žádné jiné družstvo myslím nebylo ...
Po skončení jsme si ještě zalítali a jako na potvoru, když uklidili loď, tak jsem to utopil ... .. naštěstí tam byla ochotná mladá plavkyně a zachránila mě od koupele, když se ochotně vrhla do vln a zachránila letadlo, které vítr táhnul na volné jezero ... tímto jí děkuji, i když se to ona asi nedoví ....
Musíme se ale polepšit v účasti !!!!
PS - fotky nemám, protože jsem zapoměl nabít baterky ve foťáku .... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Po 11.květen 2009 22:41:19 Předmět: |
|
|
Teda, zaspí, nereprezentuje a ani fotky nemá......to by se ale ještě dalo odpustit, ale to, že dopředu nehlásil, že se to koná, to je přímo skandální
A kdy půjde na vodu "velkej" brácha? _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 11.květen 2009 23:29:42 Předmět: |
|
|
Předně ti Ivane gratuluji, že ses rozhodl jet a reprezentovat svou velikostí i naše maličkosti . Jsi taková první vlašťovka.
Já zase hákoval. Ale uvažuju o Ústí, Praze, Selibáku a Jablonci (pořadí si nepamatuji přesně). Tyto vycházejí na mé volné wýkendy. Ne že bych absoloval fšechny, ale některé z nich bych chtěl navštívit. A možná i něco spáchat se Sarem a Hogem. Škoda žes neměl foťák, ale budou další. Jinak doufám, že koupelí "malého Bívra" nedošlo ke strátám na výbavě. A připojil bych se k Štěpánově otázce: kdy pude na vodu "velkej brácha"? _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 12.květen 2009 08:28:17 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Předně ti Ivane gratuluji, že ses rozhodl jet a reprezentovat svou velikostí i naše maličkosti |
Udělám drobnou korekturu - reprezentoval Petr Hrubeš, já, díky tvrdému a dlouhému spánku byl jen jako divák ....Lítal jsem si pro radost až po ukončení soutěže .... a vše přežilo bez újmy na technickém stavu
Mno a velkej brácha čeká, až mu páníček dodělá plováky, ale kdy to bude, to ví bůh ... ale chci už brzy ..... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 12.květen 2009 17:06:15 Předmět: |
|
|
Taky nevim, ze neco takoveho bylo
Nejakej harmonogram akci by se hodil _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 12.květen 2009 23:58:20 Předmět: |
|
|
A co třeba tady _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: St 13.květen 2009 22:30:14 Předmět: |
|
|
Super.
Tak co, co bude? Pojedeme na dalsi hydroplany a zucastnime se?
Jestli jo, tak by to chtelo trenovat Koneckoncu jsme si to loni rikali po skonceni hydroplanu na Kyjskym rybnice, ze musime trenovat a byli sme hrozne nateseni _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Čt 14.květen 2009 23:05:58 Předmět: |
|
|
Já jsem jak pro trénink tak pro občasnou účast ... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|