Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: St 03.červen 2009 11:06:13 Předmět: Měsíc červen 2009 |
|
|
Máme už třetího a ještě ani řádek, tož jsem si dovolil vzkřísit červen
Včera trochu pofukovalo od severu a dalo se krásně svahovat nad lesem, 3/4h jsem tam poletoval! Byli tam se mnou dva "profesoři" a opět jsem si uvědomil, jak oni to mají od pánaboha, zatímco my se pořád učíme a učíme a snažíme a stejně na ně nemáme. Blaňase ostentativně ignorovali a bez zakroužení a jediného mávnutí křídel mizeli v závratné výšce proti větru Byla to nádhera!
V 6h večer jako když někdo vypne větrák a polítala i lehčí éra, bohužel nás pak vyhnal deštík...
Dneska vítr ohýbá stromy, tak asi zatím nic |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: St 03.červen 2009 13:39:46 Předmět: |
|
|
Tak Janku, fotky, cos poslal jsou na webuu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 03.červen 2009 16:10:02 Předmět: |
|
|
Drzouni drzý. Si choděk lítat gdyž jiný zas hákujou jak vzteklý. By se mělo zakázat. A eště provokujou krásnejma fotkama _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 03.červen 2009 16:41:22 Předmět: |
|
|
Taky jsme tam za ty, co musí dělat, drželi minutu ticha. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: St 03.červen 2009 16:50:16 Předmět: |
|
|
Jó, už se těším, až budu taky důchodce
Tedy... jestli se toho dožiju... _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 03.červen 2009 20:07:42 Předmět: |
|
|
Vosy napsal: | Jó, už se těším, až budu taky důchodce
Tedy... jestli se toho dožiju... | No, připouštím, že to zatím není tak špatné. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 06.červen 2009 22:25:32 Předmět: |
|
|
Možná jste někdo byl v Jablonci na hydroplánech, my jsme ale byli v Pardubicích na Aviatické pouti. Organizace stála za p.r.d., program spíš slabší, fotit se v tom šeru pořádně nedalo a teď doma suším nejen oblečení, ale i foťák, doklady, bankovky..
Hlavní tahák P-38 Lightning sice v české premiéře dorazil, ale nejen že nelétal, dokonce ani neroloval . Kdybyste tam někdo jel v neděli (má být lepší počasí a P-38 prý určitě poletí), tak mi ho aspoň ve vzduchu vyfoťte |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 07.červen 2009 16:06:31 Předmět: |
|
|
Tak po páté budeme s Michalem na letišti. Podle "počasí" má být za právě přeženuvší se bouřkou už hezky, 15 - 19 °C a 14 - 18 km/h. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: St 10.červen 2009 22:58:31 Předmět: |
|
|
K večeru jsem provětral éro a vzal sebou i vodní raketu, nebyl to ale povedený zájezd.
Na rachejtli foukalo, takže jsem ji ani nevybalil a zkoušet kreace pana Bésenyeiho, co jme viděli v sobotu na Aviatické pouti, nějak éru neudělalo dobře:
Jo jo, takkhle to končí, když má člověk roupy Ale aspoň zas bude pár večerů co spravovat...
Naposledy upravil Janek dne Po 12.říjen 2009 15:04:56, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: St 10.červen 2009 22:59:49 Předmět: |
|
|
Sorry, teď jsem to omylem odeslal 2x, snad to nějak umažu (nebo poprosím Radka... pomoooc ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: So 13.červen 2009 09:47:01 Předmět: |
|
|
Jestli bude zítra počasí, tak odpoledne Vás přijdu zkontrolovat! _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 13.červen 2009 16:02:37 Předmět: |
|
|
Dneska docela fouká, tak to taky nechám na zítřek. Pozdějc odpoledne jsem tam.
Btw: nedáme někdy to grilování? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 13.červen 2009 16:47:57 Předmět: |
|
|
Počasí nemá chybu .... brousím plováky a vítr krásně bere prach s sebou .... pokud to zítra bude lepší s větrnem, tak se také objevím .... červen zatím nemá chybu _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 13.červen 2009 16:48:26 Předmět: |
|
|
Hlásí mi to nějaké chyby, tak to tam možná bude víckrát _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 13.červen 2009 22:22:31 Předmět: |
|
|
Baterky dolitý, érům se kroutěj vocásky netrpělivostí, Medard v tuto chvilku předpovídá na zítra od 9 do 16 vítr o síle 0-1 m/s a horkost 60-75 podle pana Fahrenheita.
To by bylo, aby nebylo , tož zítra se těším na ňákýho toho rakeťáka.
TIME -93600 sekund a odpočítáváme . . . . . _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 13.červen 2009 23:06:40 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Medard v tuto chvilku předpovídá na zítra od 9 do 16 vítr o síle 0-1 m/s a horkost 60-75 podle pana Fahrenheita.
To by bylo, aby nebylo , tož zítra se těším na ňákýho toho rakeťáka.
TIME -93600 sekund a odpočítáváme . . . . . |
Já bych nyl opatrnější - v pátek Medard neukazoval ani kapičku, a já jsem několikrát zmoknul _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 13.červen 2009 23:35:09 Předmět: |
|
|
S raketou ještě nedorazím, nějak není na to čas. Ale už mám komplet odpalovací rampu s vodící tyčí, jen zbastlit vlastní raketu.
Jenže zejtra dopoledne brusle, po obědě sekání zahrady a qečeru letiště. Takže raketu dobastlím asi až v průběhu týdne. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 14.červen 2009 12:31:58 Předmět: |
|
|
Právě sem se vrátil z Točný. Medard KECAL Rozfoukalo se a i tací skauti jako Jirka Č to zabalili a jeli domu. Snad qečeru to bude lepší _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 14.červen 2009 13:41:31 Předmět: |
|
|
Dorazím tak po čtvrté. S vychlazeným lahváčem budu případně do večera čekat na zklidnění větru. Snad to bude dobré, včera taky qečeru téměř nefoukalo. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 15.červen 2009 14:32:40 Předmět: |
|
|
Fotky od Janka jsou na webůůů _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 15.červen 2009 19:38:43 Předmět: |
|
|
HELE, RADEKC ŽIJE _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Po 15.červen 2009 23:34:57 Předmět: |
|
|
Tak jsem si dnes vzal dovolenou a navnaděn krásným počasím z víkendu a příslibem mírného větru od meteorologů, chtěl strávit celý den na Točné. Nakonec to počasí až tak úplně nevyšlo, ale na Točné jsem byl a dokonce úspěšně zalétl můj nový přírůstek - Classic EP od Phoenixu
Lítá krásně a s rozpětím 1,45m už je to "pan eroplán", tak mám i přes ten odpolední déšť radost a dobrou náladu
_________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Út 16.červen 2009 00:03:56 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | Tak jsem si dnes vzal dovolenou a navnaděn krásným počasím z víkendu a příslibem mírného větru od meteorologů, chtěl strávit celý den na Točné. Nakonec to počasí až tak úplně nevyšlo, ale na Točné jsem byl a dokonce úspěšně zalétl můj nový přírůstek - Classic EP od Phoenixu
Lítá krásně a s rozpětím 1,45m už je to "pan eroplán", tak mám i přes ten odpolední déšť radost a dobrou náladu
|
Hezký a docela velký éro Akorát, nějak nevidím ... VÝFUK _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
petrjin
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Praha 5 - Zbraslav
|
Zaslal: Út 16.červen 2009 13:16:14 Předmět: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
Konečně jsem se "vyhrabal" z časového presu a zdravotních problémů. (Loni jsem celéléto promarodil s přetrženými křížovými vazy v koleni a teď jsem dodělával VŠ).
Takže musíme "oprášit" vybavení nakoupit nové aku a mslím, že příští týden se zase po dlouhé době objevíme na Točné.
Petr a Tom _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
Tiger Trainer, MVVS 8 ccm |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 16.červen 2009 21:19:38 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
petrjin napsal: | Konečně jsem se "vyhrabal" z časového presu a zdravotních problémů. (Loni jsem celéléto promarodil s přetrženými křížovými vazy v koleni a teď jsem dodělával VŠ).
Takže musíme "oprášit" vybavení nakoupit nové aku a mslím, že příští týden se zase po dlouhé době objevíme na Točné.
Petr a Tom |
Návrat ztraceného . . . . . . .
Bude taky nové éro, když je ten nový titul _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Út 16.červen 2009 23:25:51 Předmět: |
|
|
Nějak nestíhám, buď jsem v pr..áci, nebo blbnu s raketou (to je taky pěkně vypečený dáreček ). Ale St nebo Čt mi snad zas jednou vyjde, jen bych nerad rozmlátil to poslední éro, které je momentálně letuschopné (haldu kluzáčků, házedel a jiného balsového smetí nepočítám, nedají se řídit).
StepanS: Pěkné éro, vypadá docela mrštně i když je to hornoplošník. A bez výfuku se určitě obejde |
|
Návrat nahoru |
|
|
petrjin
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Praha 5 - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 19.červen 2009 11:59:33 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
Kaiser napsal: | petrjin napsal: | Konečně jsem se "vyhrabal" z časového presu a zdravotních problémů. (Loni jsem celéléto promarodil s přetrženými křížovými vazy v koleni a teď jsem dodělával VŠ).
Petr a Tom |
Návrat ztraceného . . . . . . .
Bude taky nové éro, když je ten nový titul |
Titul sice je, ale éro zatím ne. Vždyť jsme více jak rok nelítali, teď to oživujeme a doufám, že něco nalétáme.
Kdyý jsem se díval na techniku, tak mám pocit, že co se týče RC vybavení tak jsme 100 let za opisemi, když používám ještě RC na 40 HMz. ale zatím to neřešíme, brzy se objevíme.
Petr _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
Tiger Trainer, MVVS 8 ccm |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Pá 19.červen 2009 14:05:24 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
petrjin napsal: |
Kdyý jsem se díval na techniku, tak mám pocit, že co se týče RC vybavení tak jsme 100 let za opisemi, když používám ještě RC na 40 HMz. ale zatím to neřešíme, brzy se objevíme.
Petr |
Naopak, teď budeš in, protože na 40 MHz už nikdo nelítá (a ani lítat nemá ) _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Pá 19.červen 2009 14:05:43 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
Naopak, teď budeš in, protože na 40 MHz už nikdo nelítá (a ani lítat nemá ) _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Pá 19.červen 2009 14:06:10 Předmět: |
|
|
... mi to nějak zlobí ... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|