Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Po 10.květen 2010 21:23:06 Předmět: Corona modul 2,4 |
|
|
Tak už mám v MX 12 dvačtyřkový modul Corona. Díky nejmenovanému kamarádovi ( schválně, aby za ním zájemci o montáž neběhali sami) udělám cvak a je tam 2,4, na další cvak je tam 35. Jako laika mě fascinuje, že nemusím měnit ani nic v paměti vysílače a se stejným modelem a nastavením lítat v pásmu jen podle toho, jaký tam dám přijímač a jak přepnu přepínač na vysílači. Když se to umí, je to sranda. Jen vědět kam ty tři dráty naletovat a vyvrtat pár dírek do skříně vysílače. Dosah uvádějí 1500m, v dílně to zatím fungovalo bezvadně. Náklady činily za modul s příslušenstvím, jeden osmikanálový a dva čtyřkanálové přijímače i s dopravou z Hong Kongu 1.440,- Kč ( 73,7 dolarů). ( Dobrý, ne?) Nejmenovaný kamarád ( jeden z nás ) si za práci nic vzít nechtěl ( a nevzal). Děkuju!!!
Jo a zapomněl jsem na sedm korun za přepínač z GM. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 11.květen 2010 14:55:22 Předmět: |
|
|
No tak to můžeš lítat se dvěma érama najednou a jen přepínat čudlík skvělé, zase nová dimenze létání
Pokud bude spolehlivost stejně dobrá, jako je cena, pak je to super řešení ...
Lidi jsou holt šikovní, jen je mi líto, že mezi ně nepatřím _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 11.květen 2010 21:08:45 Předmět: |
|
|
Hergot, kdo to umí... taky to chci....
I když já jsem takový magor, že jsem před pár měsíci objednal Corona synthésa na 35MHz Super, už jsem synthésy při přeladění na jiný kanál využil a lítá super! _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 11.květen 2010 21:38:52 Předmět: |
|
|
Funguje to, dneska to lítalo cvičně v Pink pantherovi, z dosahu jsem nevylítl. Na zemi byl dosah skoro až na začátek letiště směrem k Cholupicím - dál už se mi jít nechtělo. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 11.květen 2010 21:48:42 Předmět: |
|
|
nevíte, kdo to dělá?.... _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: St 12.květen 2010 11:44:14 Předmět: |
|
|
Tak já a pak nějaká konkurence |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|