Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
roman
|
Zaslal: Ne 03.červen 2007 14:00:55 Předmět: MINIMAG |
|
|
Ahoj lidi,
Jsem začátečník a po EASYSTARU jsem začal pokukovat na MINIMAGA nemáte někdo s tímto model zkušenost? |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Ne 03.červen 2007 14:05:29 Předmět: |
|
|
tady a tady něco je tak na to mrkni |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 03.červen 2007 14:55:48 Předmět: Re: MINIMAG |
|
|
roman napsal: | Ahoj lidi,
Jsem začátečník a po EASYSTARU jsem začal pokukovat na MINIMAGA nemáte někdo s tímto model zkušenost? |
Na Točný ho jednou kluci měli. Hodnej hornoploch, kterýho v případě úau snadno opravíš - stejně jako Easy Stara.
Všechna éra od Multiplexu lítají moc pěkně. Ještě jsem neslyšel aby někdo na jejich letadla nadával. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
roman
|
Zaslal: Ne 03.červen 2007 17:53:56 Předmět: |
|
|
Díky za reakce trochu mi to nakoplo dopředu nemohu se rozhodnout jestli k tomu rovnou zakoupit i pořádnou RC soupravu jako Optic6 a pod. má zebra 4kanálová k minimagu nebude asi nic moc... |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Ne 03.červen 2007 18:35:55 Předmět: |
|
|
Zebra je nic moc, spíš vych rači koupil aspon nějakej običejnej digitál. Dneska to nemá cenu nic jinýho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 08:10:09 Předmět: |
|
|
roman napsal: | Díky za reakce trochu mi to nakoplo dopředu nemohu se rozhodnout jestli k tomu rovnou zakoupit i pořádnou RC soupravu jako Optic6 a pod. má zebra 4kanálová k minimagu nebude asi nic moc... |
Tak principiálně ti čtyřkanál stačí. Na Zebře ale nenastavíš exponenciály, nevím jak je to s dvojími výchylkami atd.
Jestli si chceš stejně koupit lepší rádio, tak si ho kup rovnou. Jestli si chceš zjistit, zda-li tě lítání bude bavit, tak ti Zebra ještě chvíli poslouží. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 09:20:46 Předmět: |
|
|
ahoj jsem taky ještě dost začátečník, ale u minimaga pozor - křidélka jsou ovládána dvěma servy, a nevim jestli zebra umí naprogramovat funkci mixů - a možná mě zkušenější opraví že to není potřeba - nevím, tuhle informaci jsem dostal, když jsem ho chtěl ovládat ze staré vysílačky - teda staré - vysíčky SKYLADY ( pokud se tomu dá říkat vysílačka - ale jak říkám zkušenější asi budou reagovat a buď to potvrdí a nebo ne |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 09:42:28 Předmět: |
|
|
Aha, tak to na 2 křidýlka potřebuješ šestikanál vysílač a příjmač (křidýlka jsou standardně 1. a 6. kanál). K tomu příjmači - někde jsem viděl pětikanál od Jetiho, kterej ale místo 5. kanálu měl 6. kanál - tj. stačil i na křidýlka se dvěma servy. Pátej kanál je normálně na zatahovák, takže mlunoletci ho většinou nevyužijou.
Jinak určitě by do MiniMaga stačilo na křidýlka dát i jedno standardní servo a z něj bowdenama rozvést na 2 křidýlka (dělal to tak Martin u červenýho hornoplocha). Pak by ti stačila Zebra.
Ale jestli stejně uvažuješ o pořádným rádiu, tak si ho kup a neřeš to. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 09:53:18 Předmět: |
|
|
Jinak určitě by do MiniMaga stačilo na křidýlka dát i jedno standardní servo a z něj bowdenama rozvést na 2 křidýlka (dělal to tak Martin u červenýho hornoplocha). Pak by ti stačila Zebra.
Ale jestli stejně uvažuješ o pořádným rádiu, tak si ho kup a neřeš to.[/quote]
to by samozřejmě šlo - ale oni tam jsou tak krásně připravený dráhy pro vedení táhel , i díry pro serva, že měnit to by byla škoda - i když tak o tom přemýšlím, stejěn jsou symetrický - tak že asi by to mělo jít... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 10:01:37 Předmět: |
|
|
No taxi kup to rádio, no. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: Praha-západ, Zlatníky
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 14:51:02 Předmět: |
|
|
Pokud je potřeba zapojit dvě serva od křidélek na jeden kanál přijímače, stačí použít Ykabel. Serva ale musí být v křídle umístěna zrcadlově, jinak by křidélka chodila stejně (obě nahoru nebo dolů) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|