Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Ne 12.srpen 2012 15:04:45 Předmět: Nová modelářská kategorie |
|
|
Dnes jsem objevil a vyzkoušel novou modelářskou kategorii - KAMIKAZE.
Pouštěl jsem hydroplán z lodi na Slapech ( ukazoval manželce, jak umím startovat a přistávat). I přijel kamarád se ženou na opravdu luxusní jachtě, stáhli plachtu a kochali se s námi. Tak dlouho jsem na ně nalétával a producíroval se, až jsem je opravdu trefil. Naštěstí jsem jachtu za pár set tisíc ani neškrábl ( jako sebevražedný letoun se Superhogo příliš neosvědčil). Než spadl na jejich palubu, utrpěl pár zářezů z lanoví a přišel o obě vrtule. Věřím, že jsem PRVNÍ _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 12.srpen 2012 20:51:49 Předmět: |
|
|
Aneb, když profesionál blbne
Vzdálenost se špatně odhaduje, takový závěr se dal očekávat
Michale, oceňuju tvoje sebedoznání a vyprávění o krachu Je vidět, že jsi také člověk Kdybys to doplnil fotkami nebo videem, tak to máš za 3 bludišťáky _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Po 13.srpen 2012 17:31:04 Předmět: Re: Nová modelářská kategorie |
|
|
MichalH napsal: | Dnes jsem objevil a vyzkoušel novou modelářskou kategorii - KAMIKAZE (..atd. viz popis výše) |
A to Michal ještě neměl dost a po návratu ze Slap pokračoval na TC
Přistání s Heinkelem bylo SEBEvražedné doslova, letoun po skluzu v trávě (nemá podvozek) přisvištěl Michalovi k nohám a v DOST velké rychlosti se o ně zastavil! Vzduchem prolétla baterka, pár kousků polystyrenu a myslím, že i nějaké AU! tam zaznělo Ale jinak beze škod na zdraví i na technice
Pokud Michal hodlá tuto -jistě interesantní- kategorii dál rozvíjet, měl by varovat ostatní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 13.srpen 2012 20:16:08 Předmět: |
|
|
Pomluvy A závist, že si někdo umí přistát k noze. A žádný polystaren nelítal, jen kousek EPP k utěsnění baterie. ( Pro přesnost) _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Po 13.srpen 2012 22:36:24 Předmět: |
|
|
Žádné interesantní, ale intolerantní. Navrhuji takové nepřizpůsobivé vykázat z letiště _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 14.srpen 2012 16:45:30 Předmět: |
|
|
Normálně na takové řeči nereaguji. Ale! Na nějaké vykazování bys se musel na letišti občas taky ukázat, málokdo už ví, co to je -RadekC. A navíc, funkcionáři o.s. mají doživotní imunitu . _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: St 15.srpen 2012 10:38:26 Předmět: |
|
|
Šak já se ukážu, přijedu zas někdy posekat
A já myslel, že jsem už vešel do dějin s moderním lodním pohonem...pfffffff _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Navarro
|
Zaslal: St 15.srpen 2012 10:58:49 Předmět: |
|
|
Radku nechci kverulovat ale v uzemnim rozhodnuti jsem na tocne zadne jezero nevidel |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
Založen: 20 listopad 2010 Příspěvky: 194 Bydliště: Barrandov
|
Zaslal: St 15.srpen 2012 11:14:55 Předmět: |
|
|
Zrovna včera jsem se bavil s bývalým pilotem a členem aeroklubu Točná, který mi říkal, jak tam kdysi dávno v minulém století pokládali odvodňovací trubky, protože byla na ploše voda. Takže jezero třeba ne ale rybníček se tam může zase někdy objevit. Alespoň by hydroplánisti nemuseli drhnout břicha po trávě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|