Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Pá 10.srpen 2012 20:30:42 Předmět: Den Letiště Letňany |
|
|
Dnes mě požádal pan Milan Mikulecký, jestli bychom 15.září posílili na této akci místní modeláře. Loni nás tam několik bylo, akce byla pěkná a zajímavá. Přislíbil jsem mu účast několika kusů ( letadel i modelářů), věřím, že se nás pár zase najde. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 11.srpen 2012 19:59:26 Předmět: |
|
|
Podle šichťáku mám 15. volno. Budu si ho rezervovat. Jsou sice hyfry v Jablonci, ale sám tam asi nepojedu. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
Založen: 20 listopad 2010 Příspěvky: 194 Bydliště: Barrandov
|
Zaslal: So 11.srpen 2012 22:00:43 Předmět: |
|
|
Taky bych se tam rád podíval, k letadlům a pilotům, slíbených Michalem, můžu přidat ještě několik brkulníků |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
|
Zaslal: Út 11.září 2012 17:58:03 Předmět: |
|
|
Na kolikátou tam kdo pojedete? Popř. jsou nějáké další informace? |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 11.září 2012 18:18:47 Předmět: |
|
|
Prijizdim z dovoleny 18.9. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 11.září 2012 20:32:00 Předmět: |
|
|
Bylo by nejlepší, kdybychom se sešli u zadní vrátnice areálu Letov v ulici Toužimská ve čtvrt na deset ( 9.15) 15.9. v sobotu. Zajedeme společně dovnitř k hospodě v areálu ( nevím jak se jmenuje, ale poznám ji) a místní modeláři nám otevřou vstup na plochu. Bohužel se musí kousek dojít pěšky ( žádná tragedie), auta na plochu nesmí. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
|
Zaslal: Út 11.září 2012 20:55:13 Předmět: |
|
|
Tak já tam budu, tu vrátnici znám, beru synátora, 2 heliny a 3 letadla, minmálně. Doufám, že se ještě někdo přidá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 11.září 2012 20:58:18 Předmět: |
|
|
Počítáme s účastí, já, Saro, Furnier, . . . . . . , ale ta předpověď, ta předpověď se nám nelíbí. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 12.září 2012 14:12:26 Předmět: |
|
|
Tak je to o něco příznivější, dnes jsem mluvil s Alešem Komárkem, šéfem letňanských modelářů. Až vjedeme do areálu, zavoláme ho a on nás na letiště vpustí i s auty. Sláva, nebude se muset nic nosit! Jinak jsem mu potvrdil, že se scházíme ve čtvrt na deset u brány z Toužimské ulice. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hvagner01
|
Zaslal: Čt 13.září 2012 10:23:23 Předmět: |
|
|
Ahoj Michale tady honza chci se zeptat pocitate semnou na ten den letiste letnany honza redbul |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 13.září 2012 13:06:55 Předmět: |
|
|
Honzo, že pan Mikulecký pozval, stejně jako loni modeláře z Točné, tedy členy o.s. - ne všechny modeláře, kteří si přijdou občas na Točnou zalítat. Pokud by na den letiště chtěli pozvat všechny modeláře, kteří by měli zájem si na dni letiště zalítat, určitě by to zveřejnili na jejich stránkách. Takhle to telefonicky řešil se mnou. Takže s účastí modelářů - hostů na této akci nepočítáme. Určitě se můžeš přijít podívat, ale lítat budou jen zvaní. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Čt 13.září 2012 23:37:55 Předmět: |
|
|
V 9.15h budu na místě. Éra naložím až podle aktuálního počasí, předběžně Blaník, GROB a Rogalus. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr P
Založen: 29 září 2010 Příspěvky: 45 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Zaslal: Pá 14.září 2012 14:50:05 Předmět: |
|
|
Ahoj Michale, můžu taky zítra přijet na Den letiště s éroplány? Vzal bych Lightninga, akrobata, a nevíš jestli by se tam dalo lítat s dvoumetrovým CAPem na ZDZ 40. Prosím tě o upřesnění polohy brány, na fotomapě jsem jí nenašel.
Petr P |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 14.září 2012 19:04:51 Předmět: |
|
|
Petře, jen pro pořádek ( už jsme spolu mluvili telefonem). V Toužimské ulicije snad jen jedna vrátnice téměř u konce areálu. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Pá 14.září 2012 21:56:02 Předmět: |
|
|
No taky nevím, kam pojedu, ale snad dojedu a najdu. V době, kdy existují souřadnice GPS .... Ach jo _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Pá 14.září 2012 22:17:31 Předmět: |
|
|
Buď v klidu! Letiště LT znám jako svoje boty, ale autem jsem tam v životě nejel, natož z druhé strany nějakou zadní vrátnicí
Právě jsem si našel potřebné informace na webu, zlaté fotomapy (GPS z principu odmítám pořídít, to je snad jen pro úplné dementy a já jsem zatím pouze částečný ).
Taky jsem se začal (to tedy brzy) pídít, co to je vlastně za akci. A to tedy ČUMÍM a TĚŠÍM SE http://www.letnany-airport.cz/den-letiste-praha-letnany |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: So 15.září 2012 16:23:55 Předmět: |
|
|
Když jsem odpoledne odjížděl z Letňan, zbylo tám ještě pár nejodolnějších točenských modelářů. Účast byla hojná, s modely přijeli pánové Jozef, PetrP,Kaiser,Janek s chotí,MichalS se synem,MirekVe,Černoch, Kohout a já. Bohužel byl celý den silný vítr, takže se tak moc nelítalo ( modely). Jinak bylo celý den na co koukat, skutečná letadla se předvedla včetně letecké akrobacie. Letňanští modeláři jsou příjemní lidé, byl to hezký den. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 15.září 2012 19:12:16 Předmět: |
|
|
Byla to MOC PĚKNÁ akce, p.Mikuleckému patří vřelý dík za pozvání (i za perfektní letovou ukázku BH-5 ).
Toho větru je škoda, na LT sice fouká často, ne-li vždycky, ale podle slov místních modelářů zas ne tak často "přes fabriku", což je nejhorší směr, jako u nás na TC přes stromy. A při dnešním silném větru to byl opravdu nepříjemný rotoriáš, jsem rád, že Blaník zůstal vcelku!
Vrátili jsme se tak pěkně vyfoukaní, že mě následný horký grog (tedy dva grogy ) poslal na hoďku do pelechu, normálně jsem usnul jak batole
Fotek je tradičně halda, vyberu a pošlu Radkovi, stejně je teď u móře, tak má jiné starosti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
|
Zaslal: So 15.září 2012 19:54:41 Předmět: |
|
|
Tak to byla akce opravdu mega super, jak říkáme my mladí.
Děkuji za pozvání od Letňanských modelářů. Myslím si, že pokud to šlo tak se lítalo i ve větru. Dokonce odpoledně přišla ještě další trojice opěšalých členů bez letadel ale s dobrou náladou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 17.září 2012 10:25:29 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Když jsem odpoledne odjížděl z Letňan, zbylo tám ještě pár nejodolnějších točenských modelářů. Účast byla hojná, s modely přijeli pánové Jozef, PetrP,Kaiser,Janek s chotí,MichalS se synem,MirekVe,Černoch, Kohout a já. Bohužel byl celý den silný vítr, takže se tak moc nelítalo ( modely). Jinak bylo celý den na co koukat, skutečná letadla se předvedla včetně letecké akrobacie. Letňanští modeláři jsou příjemní lidé, byl to hezký den. |
Prý to tam bylo hezké, slyšel jsem, že i pár Točenských lítalo .... tedy prý zdaleka ne všichni, ale někteří i několikrát, a prý až do samého konce akce (prý jich totiž řada odjela domů dost brzy ... a ani to tam nehodili) ..... ani nevím, kdo mi to říkal _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalS
|
Zaslal: Po 17.září 2012 11:05:56 Předmět: |
|
|
No je pravda, že tam někdo lítal s Ivanovýma letadlama, jako by mu z oka vypadl, ani nevím kdy a jak se tam dostal, asi nějákej novej člen. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 18.září 2012 20:26:31 Předmět: |
|
|
Fotky od Jožky a Ládi Zv. jsem hodil na Rajče: http://modelaritocna.rajce.idnes.cz/Den_Letiste_Praha_Letnany_15.9.2012/ _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|