Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Pá 18.červenec 2014 19:42:03 Předmět: Nová brána na letišti |
|
|
Ode dneška je nainstalovaná na letišti nová brána - a co víc, s novým zámkem. Od ochranky dostanu zítra dopoledne půjčený nový klíč, v pondělí jich nechám pár udělat. O distribuci nových klíčů pro členy bude výbor o.s. zde informovat. Zatím pouští členy na letiště ochranka na požádání. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: So 19.červenec 2014 06:43:25 Předmět: |
|
|
Nejen na fronte se meni situace kazdym okamzikem |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 21.červenec 2014 12:25:42 Předmět: |
|
|
Vyrobené nové klíče mám já. Výbor zatím nerozhodl o distribuci. První si ho u mne vyzvedl pokladník . _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 21.červenec 2014 15:51:24 Předmět: |
|
|
Jak moudře konstatoval Janek. Situace se mění každým okamžikem. Dnes dopoledne jsem nechal na Novodvorské za tisícovku udělat dvacet nových klíčů. Protože jsem slíbil, že v pondělí zapůjčený klíč vrátíme, jel jsem na Točnou tak učinit. Klíč jsem vrátil panu ochrankovi a potkal jsem tam pana Nikolu Lukačoviče a Stepana. Nová brána se bude demontovat a reklamovat, je nějaká zfušovaná. Poprosil jsem oba pány, jestli by nebylo možné zachovat v případné další bráně alespoň tuto novou vložku. Pánové byli velmi vstřícní a řekli, že se budou snažit. Takže - nové klíče zatím rozdávat nebudeme, na letiště nás bude pouštět ochranka. Pro jistotu původní klíče nevyhazujte.
Chyba je na mé straně, neměl jsem nové klíče nechat dělat tak rychle, iniciativa je trestná.
Prosím nekomentovat, prostě modelářský život..... _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 13.srpen 2014 12:20:31 Předmět: |
|
|
Nová bráne už je osazená. Klíče ( osobně jsem všechny vyzkoušel) jsou u mne. Budu je vozit v autě na letiště, nebo si je u mě doma mohou členové vyzvednout. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
|