Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: So 06.září 2014 20:07:57 Předmět: |
|
|
V sedm doma jak na koni. Krásné počasí, spousta atrakcí, příjemná společnost, pěkné polítání. Úspěšné setřesení mého dvoumotorového Poteze ( bez poškození) ze stromu. Navíc jsme si užili s velkými eroplány jako nikdy v životě. Ráno doprava makety Me - 109 ( tedy, jen torzo, předek až za kabinu) na vozíčku přes letiště, dále přetlačení bejbiny přes letiště - ocas na rameni - byli jsme na to s PetremP dva, ostatní tlačili. Večer nakládání havarovaného fockewulfa stodevadesátky na náklaďáki. Byla to velikostí sice jen asi osmdesátiprocentní replika, ale uražený předek s motorem a trup s demontovanými křídly ( po přistání mu sklapl podvozek), vše těžké jako kráva. A nakonec strkání spitfira v životní velikosti přes letiště k hangáru, opět pěkný macek. Den plný leteckých zážitků . _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: So 06.září 2014 20:19:52 Předmět: |
|
|
Jo, musela to být paráda
Měl jsem odpo pauzu na konečné Letňany a těsně před třetí hodinou vylezl nahoru. Krásné počasí, davy lidí, došel jsem akorát k letištnímu plotu, 20 minut pokoukal a zase musel zpátky do díry, ale i za tu chvilku jsem viděl ve vzduchu 2 vrtulníky, Cessnu, Sokola, Avii B-534 (UL replika), PO-2 Kukuruznik originál (úžasný stroj!), dvojvlek Krajánka a Kmotra (?, asi, mělo to dost širokou kabinu) za Brigoušem, kdesi vzadu byly vidět i poletující modely Cestou zpátky k Metru mi nad hlavou krouhal utažené zatáčky Trener tak ve 40 metrech
Těším se aspoň na fotky a doufám, že příští rok mi to do Letňan vyjde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: So 06.září 2014 21:06:27 Předmět: |
|
|
Tak zatim fotky odemne: http://www.modelari-tocna.cz/index.php?page=zari-2014
Video se uploaduje, jde to pomalu. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radekc

Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: So 06.září 2014 22:16:28 Předmět: |
|
|
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|