Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Zaslal: Pá 27.únor 2015 14:25:36 Předmět: |
|
|
Kluci, jeďte horem. Když jsme dorazili na letiště, jeli jsme se s Jožkou nejdřív domlouvat s dělníky u bagrů ( směr dálnice), jestli, až pojedeme domů projedeme. Bagrista, s kterýn jsem mluvil, byl nesmírně slušný a pravil, že nám, když tak, uhnou. Dole je to nejisté, dělají ve všech uličkách a byla náhoda, že jsme se s Jožkou dokázali proplést zrovna, když jeden náklaďák u bagru byl v pohybu a uhnul nám. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Pá 27.únor 2015 15:33:49 Předmět: |
|
|
Michale diky
Jsem na letisti, prijezd horem bez problemu, technika je odstavena mimo cestu a uz se tam nehakuje. No jo, patek |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Pá 27.únor 2015 19:20:51 Předmět: |
|
|
Lítání bylo super, i když teplo jsem si představoval větší. Odjížděl jsem ještě za sluníčka, nikdo další už bohužel nedorazil
Zítra nemůžu, když bude počas, tak v neděli by to šlo. Jo a kdo budete moci, třeba i přes mobil přímo z letiště, dávejte sem aktuální info o průjezdnosti. Do té doby než aspoň jednu cestu opraví |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 28.únor 2015 13:36:47 Předmět: |
|
|
Ahoj, bude dneska někdo? _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: So 28.únor 2015 14:05:31 Předmět: |
|
|
Tak okolo druhé ? _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 28.únor 2015 14:30:48 Předmět: |
|
|
Lehce po druhé .... měl jsem rybu k obědu _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomáš
|
Zaslal: Út 24.březen 2015 11:53:11 Předmět: Re: Létání dnes 5.2. v 15h |
|
|
radekc napsal: | Tomáš napsal: | ..bych rád uskutečnil maiden flight s vánočním dárkem. Beru sebou kamaráda zkušeného rc modeláře a rádi bychom k Vám na točnou. | Zdravím Tomáši. Můžu se zeptat na model, co máte?
Jinak, o víkendu, pokud bude "přijatelné" počasí, tak by se měl na letišti pohybovat alespoň nějaký člen V opačném případě velmi špatného počasí(vítr, mráz) se také stává, že se na letišti objeví modeláři(třeba já ), což dávám sem na forum vědět, ale to zase není vhodné počasí pro zálet. |
Ahoj, mam corsaira viz: http://www.rcking.eu/cs/jsem-zacatecnik/73549-f4u-corsair-s-rtf-mod-1-0605482555859.html
Byla taková zima a foukalo, že jsme nakonec nešli, odloženo na březen:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|