Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kaiser
|
Zaslal: Čt 01.listopad 2007 20:25:42 Předmět: Splněný slib |
|
|
Před časem jsem někde prohlásil, že mě zaujal Mustang Honzy Vosyho a že chci taky stihačku. Tak jsem dnes dodělal tu svou. Jmenuje se MiG 3. Snad bude lítat a když už bude lítat, tak snad jí nerozflákám. Míry má skoro ideální: 90 - 70 a váží 350g bez paliva. Motor E-Max2812 s vrtulí 7/4. Pokud bude o víkendu trochu slušně jdem odpoledne na Točnou. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 01.listopad 2007 22:37:56 Předmět: |
|
|
Jsem na to zvědav.To nemělo hvězdy na křídlech ? _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 01.listopad 2007 23:12:41 Předmět: |
|
|
V drtivé většině sověti v II. SV dávaly hvězdy jen na spodní stranu křídla. Na horní se začaly dávat až po válce, zároveň začaly mizet hvězdy z trupu. V podstatě se neustále zmenšovaly a od MiGu 19 se na trup přestaly dávat úplně. To samozřejmě platí pro letadla v Sovětské armádě. Jiné země, jiné mravy. Takže ten můj má hvězdy jen na spodní straně křídla. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 02.listopad 2007 09:19:00 Předmět: |
|
|
Tak to čumím! To je parádní kousek! _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Pá 02.listopad 2007 16:13:57 Předmět: |
|
|
Viděl jsem zálet, vypadalo to velmi divoce |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 02.listopad 2007 19:39:47 Předmět: |
|
|
MartinS napsal: | Viděl jsem zálet, vypadalo to velmi divoce | Čeho jsi viděl zálet, Martine? Mig letěl dnes (pátek) poprvé asi v půl čtvrté.Nebylo na tom nic divokého, Romanovi to hned napoprvé letělo parádně i když byl poměrně vítr. Všechno beru zpět- teď mne volal Roman, že už s tím ve středu na Točné praštil. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 02.listopad 2007 19:57:46 Předmět: |
|
|
Romane, to jsi jako postavil jo??
Jestli jo, tak smekam _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 02.listopad 2007 20:08:15 Předmět: |
|
|
No postavil, no. Měl jsem s tím ale o trochu míň práce, protože křídla jsem dostal od Michala ze zrušeného "Messka", po jejich menší úpravě jsem si k nim dodělal centroplán. Vše ostatní je moje maličkost. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 02.listopad 2007 23:21:42 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | No postavil, no. Měl jsem s tím ale o trochu míň práce, protože křídla jsem dostal od Michala ze zrušeného "Messka", po jejich menší úpravě jsem si k nim dodělal centroplán. Vše ostatní je moje maličkost. | Vykecal jsi to sám. Slíbil jsem ti, že neprásknu, že ten Rusák lítá jen kvůli tomu, že má křídla z Messerschmitta . _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Evžen
|
Zaslal: Ne 04.listopad 2007 02:27:40 Předmět: |
|
|
Hned na první pohled se mi ti křídla nezdali,kdyby je mnel prave tak by lítal ješte líp. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Ne 04.listopad 2007 14:03:38 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | MartinS napsal: | Viděl jsem zálet, vypadalo to velmi divoce | Čeho jsi viděl zálet, Martine? Mig letěl dnes (pátek) poprvé asi v půl čtvrté.Nebylo na tom nic divokého, Romanovi to hned napoprvé letělo parádně i když byl poměrně vítr. Všechno beru zpět- teď mne volal Roman, že už s tím ve středu na Točné praštil. |
No tak jsme viděl předzálet ... ve středu dopoledne. A málem jsem byl jediný, kdo MIGa viděl za letu a v celku ... měl tam hodně velkou vrtuli a dělal to psí kusy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|