Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Út 05.listopad 2019 14:07:23 Předmět: Měsíc listopad 2019 |
|
|
Koukám, že těžiště mojí modelářské činnosti se pomalu přesouvá k zakládání nových měsíců.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Čt 07.listopad 2019 16:27:58 Předmět: |
|
|
Hmm.. a koukám, že po dnešku to tak i zůstane
Vyrazil jsem zas jednou provětrat aspoň vrtulníky a bylo z toho h..ouby, ptž jsem se na letiště ani nedostal.
Probíhalo tam totiž natáčení Modrého kódu, nějaký kašpárek ve vestě a s vysílačkou nás (mě a pár cyklistů) zastavil v zatáčce u lesa ještě před hřištěm.
Prý je to "na pár minut".. no, byla doba, kdy jsem se bavil (a mírně přivydělával) jako komparzista v různých filmech a hraných dokumentech, takže o tom, že filmaři můžou téměř všechno a co je filmařských pár minut, mám svoji vlastní představu. Tož jsem to otočil hned, nechal auto na asfaltce u tunelu a přes hodinu jsme lítali - ne s RC, ale s psiskem po polích a v lese pod Čihadlem. Což taky nebylo špatné
Když jsme se vraceli k autu, u letiště se ještě střílelo, asi točili nějakou scénu ze života
Takže mně odpoledne nezkazili, ale o těch cyklistech, pěšácích a zájemcích jít na dětské hřiště bych si to tvrdit netroufnul. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|