Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HonzaQ
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 99 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Čt 07.červen 2007 14:31:05 Předmět: |
|
|
Aleš:
Tak vyzkoušels? Kdybys měl ten EMAX připojený k regulátoru přes konektory 1,8-2mm nebo 3,5mm, mohli bychom ho zkusit na mých regulátorech.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Čt 07.červen 2007 14:56:31 Předmět: |
|
|
HonzaQ napsal: | Aleš:
Tak vyzkoušels? Kdybys měl ten EMAX připojený k regulátoru přes konektory 1,8-2mm nebo 3,5mm, mohli bychom ho zkusit na mých regulátorech.. |
zkoušel. včera jsem to. s regulátorem JETI ECO 20 to šlape v pořádku. tak ted nevím, jestli mám koupit ještě jeden regulátor a nebo přehodit regulátor ze skyladty do dinga nebo ne. ten jetáckej regul má totiž vypínač........ a mě se ho nechce demontovat - ach ta lenost
holt budu asi muset koupit regul. ( aspoň budu mít jedenm do zásoby |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: St 09.leden 2008 23:41:49 Předmět: |
|
|
Tak mi začal blbnout vysílač Eclipse7, nedaly se na Acromasteru pomocí ELV nastavit výchylky na 6k-L křidélko. A v neděli jsem na dvouplochovi
po vyndání z auta viděl, že paměti modelu jsou všechny definované dle prvního modelu. Vím, že byla sakra zima, zkušenosti se softem malé a pilotní též,+ nastavování éra na sněhu, no nic moc . Tedy ano, dneska jsem slepil torzo éra a počal nastavovat vysílač. Dle rady zkušených jsem vytáhl baterku z vysílače na celý den a EJHLE! Vše funguje dle původních nastavení v pamětech, 6tý k. je bez závad. Akorát u Pecky ve Zlatnické jsem vypadal jako Pat a Mat, jim to v pondělí fungovalo O.K.
Ach ta technika !!
P.S. soft není upravován, je tam orig. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Čt 10.leden 2008 00:52:23 Předmět: |
|
|
Ze by mraz??? Nikdy jsem nemel problem.
Tak jsi se Pavle zaradil mezi ty zakazniky, kteri tu a tam prinesou Futabu ci Hiteca do spravky.
Jak povidal pan Houska: Graupnera mi zatim nikdo nereklamoval, s ostatnimi sem obcas prijdou..
Ale nesmutni, staci zahrat, vytahnout baterku ....
GRAUPNER Vivat _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Čt 10.leden 2008 16:34:10 Předmět: |
|
|
Tak nevím, má-li smysl to komentovat jsou i jiná řešení, než jen ta na 35 nebo 40 MHz Třeba doma v teple u simulátoru..... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Čt 10.leden 2008 18:22:43 Předmět: |
|
|
Mám Hiteců už pěknou řádku let přes 4 roky, a třeba Flash 5 co mám chodil i když byla opravdu hodně zima, s Eclipsem jsem zatim problém neměl, chodí bezvadně. Jo a ještě k tomu, je to jen technika, nikdy neni nic dokonalý. Osobně se mi třeba mx-12 nelíbil, jelikož mi menu přišlo divný, jsem naučen na Hitec. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Čt 10.leden 2008 19:14:29 Předmět: |
|
|
mi5 napsal: | Mám Hiteců už pěknou řádku let přes 4 roky, a třeba Flash 5 co mám chodil i když byla opravdu hodně zima, s Eclipsem jsem zatim problém neměl, chodí bezvadně. Jo a ještě k tomu, je to jen technika, nikdy neni nic dokonalý. Osobně se mi třeba mx-12 nelíbil, jelikož mi menu přišlo divný, jsem naučen na Hitec. |
Ty se Jiriku hlavne nauc na 35MHz kdyz litas s takovym rychloletem.
Si predstav, ze by nekdo zapnul vedle auticko.. No to bys to mel na kasi
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Čt 10.leden 2008 20:29:13 Předmět: |
|
|
Jo a dneska už nabíjím baterky v obstarožním /mém prvním/ Focus 4,
tak v neděli ho prubnu, vypadá, že ta tisíciletá vysílačka funguje.
A dle mého vánočního sobě naděleného dárku AX 700 spektráku to vypadá, že ani nevyzařuje mimo frekvenci o nic víc, než Eclipse. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 10.leden 2008 22:19:17 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | mi5 napsal: | Mám Hiteců už pěknou řádku let přes 4 roky, a třeba Flash 5 co mám chodil i když byla opravdu hodně zima, s Eclipsem jsem zatim problém neměl, chodí bezvadně. Jo a ještě k tomu, je to jen technika, nikdy neni nic dokonalý. Osobně se mi třeba mx-12 nelíbil, jelikož mi menu přišlo divný, jsem naučen na Hitec. |
|
Na tom něco bude Jirko, co ti píše Radek. Když bude na kaši éro, tak si chvilku popláčeš a dobrý, ale kdyby to někoho mělo trefit . . . . , však víš. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Pá 11.leden 2008 21:39:47 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | radekc napsal: | mi5 napsal: | Mám Hiteců už pěknou řádku let přes 4 roky, a třeba Flash 5 co mám chodil i když byla opravdu hodně zima, s Eclipsem jsem zatim problém neměl, chodí bezvadně. Jo a ještě k tomu, je to jen technika, nikdy neni nic dokonalý. Osobně se mi třeba mx-12 nelíbil, jelikož mi menu přišlo divný, jsem naučen na Hitec. |
|
Na tom něco bude Jirko, co ti píše Radek. Když bude na kaši éro, tak si chvilku popláčeš a dobrý, ale kdyby to někoho mělo trefit . . . . , však víš. |
Souhlasim máte pravdu, ale ted přecházet je už POZDE, jelikož 4 přijímače a potřebuju další, takže asi tak. Sháněl jsem si kdo tak jezdí okolo s autama, už hodně přešlo na 2.4 Ghz. Autíčkáři to maj už dost rozšířený. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 17.leden 2008 23:03:03 Předmět: |
|
|
To: Mi5. A co zkusit třeba tohle
Osobně o tom dost silně přemýšlím. 1050,-Kč za šestikanál.přijímač je celkem běžná cena a 2100,- za VF modul snad taky přežiju. Chtělo by to ale ještě nějaké další informace a nejraději něčí zkušenosti.
PS. přijímačů mám 6 a myslím, že by nebyl problém jich pár prodat. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Pá 18.leden 2008 00:38:56 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | To: Mi5. A co zkusit třeba tohle
Osobně o tom dost silně přemýšlím. 1050,-Kč za šestikanál.přijímač je celkem běžná cena a 2100,- za VF modul snad taky přežiju. Chtělo by to ale ještě nějaké další informace a nejraději něčí zkušenosti.
PS. přijímačů mám 6 a myslím, že by nebyl problém jich pár prodat. |
Ne Romane, tady je to moc drahý, pokud o tom uvažuješ, tak mrkni na ty čínany, tam je maj fakt za hubičku. Jinak chtěl jsem ti ještě napsat, že tvuj regul co si chtěl na objednávce z UH ten 25A, možná nebude. Zítra to zjistim jak jsme na tom. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 18.leden 2008 01:12:46 Předmět: |
|
|
A jsi si jistý, že Giga od číňana bude stopro fungovat _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|