Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mi5
|
Zaslal: Pá 25.leden 2008 23:45:15 Předmět: Větroň za vlečnou. |
|
|
Zdravim, chtěl jsem se zeptat, jestli by někdo se mnou tahl větroně nahoru. Canary bych upravil na tahání, akorát dotyčný by musel mít větron. Myslim si že by to na Točný okořenilo lítání. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 26.leden 2008 19:53:59 Předmět: |
|
|
Tos měl říct před měsícem, než sem poslal Belanku definitivně do popelnice. Tý by to bestii možná i slušelo . . . . umřít ve vzduchu _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: So 26.leden 2008 20:07:10 Předmět: |
|
|
A co něco postavit, už jsem to říkal Radkovi, jako nesmíte se bát toho startu, to bych nemusel lítat až tak prudce . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|