Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vosy
|
Zaslal: So 02.červen 2007 16:56:41 Předmět: DX7 Spektrum |
|
|
Tak jsem se dnes v Mělníku bavil s panem Hackerem. Obdivoval jsem jeho Balerinu - laminátovej trup, motor 45 ccm ...
Co mě ale nejvíc zaujalo je to, že v tomhle pyloňáku má příjmač na 2,4 GHz. Prostě to má odzkoušené a nebojí se toho. Je to éro zhruba za padesát, takže by určitě zbytečně neriskoval.
Se Spektrem je velmi spokojen a nezeznamenal jediné rušení.
V Mělníku všichni Amíci i pár Holanďanů měli v kompozitovejch pyloňácích taky Spektrum.
Zřejmě doba pomalu dozrála, co? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: So 02.červen 2007 18:13:14 Předmět: |
|
|
Já osobně bych ještě počkal nějakej ten rok. Tohle jsou takový náznaky a bude se to určitě hodně vyvíjet. Třeba za 2 roky na trhu bude už víc tihle věcí. Výběr a kvalita se snad bude zlepšovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 04.červen 2007 11:25:11 Předmět: |
|
|
Není nač čekat, možná jen cena půjde lehce dolů, ale zase co ušetříte na ceně RC, tak teď dáte za rozbitý éra Už zbývá jen odladit ruce a doma odložit pytel na třísky. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: St 06.červen 2007 08:43:57 Předmět: |
|
|
Tak co, Ivane? Kdy bude zálet s DX7?
Včera jsem v SCZ koukal, jaký mají hezký (a drahý ) malý příjmače pro Spektrum! Takový 6 - 8g do slowflyerů. akorát, že to byl jen jeden příjmač se dvěma krátkými anténkami a vývody pro konektory směrem vzhůru. Variantu s vývody do strany zatím nemají.
Ještě počkám. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: St 06.červen 2007 21:26:26 Předmět: |
|
|
Vosy: Už jsem se chystal, že půjdu na zálet Beavera, ale zjistil jsem s hrůzou, že motor (nový P 100) má ohnutou hřídelku a hází tak, že na půl plynu se to klepalo jako osika. Tak zase nic - dělám hřídel a pak snad, bude-li čas. Už mám fakt absťák. Jinak DX7 bude snad dobrá, minipřijímač mám už taky, jenom letět. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: St 06.červen 2007 22:10:53 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Vosy: Už jsem se chystal, že půjdu na zálet Beavera, ale zjistil jsem s hrůzou, že motor (nový P 100) má ohnutou hřídelku a hází tak, že na půl plynu se to klepalo jako osika. Tak zase nic - dělám hřídel a pak snad, bude-li čas. Už mám fakt absťák. Jinak DX7 bude snad dobrá, minipřijímač mám už taky, jenom letět. |
Tak držím palce. Dej vědět až půjdeš. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 24.listopad 2007 00:08:41 Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, kde by se dal sehnat propojovací kabel USB mezi DX7 a PC ?? Nějak se mi nedaří nic najít... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
|
Zaslal: Pá 08.únor 2008 16:55:34 Předmět: |
|
|
Tak sice to by patřilo do rubriky 2,4GHz, ale ta není, tak tedy:
rozhodl jsem se již na tuti, že v pondělí skočím pro Assan 2,4G VF modul k Eclipse7 a nějaký ten adekvátní přijímač (zkusím k vrtulníku zalitý v krabičce proti otřesům a do Acromastera normální) k Čemechovi.
Mluvil jsem s nima dneska, mají to na celnici a v pondělí pustí do prodeje.
Je to rozšiřující modul, funkce a vychytávky, předvolby a funkce budou tedy zachovány, jen bude ta hnusná anténka zaspoda vysílače.
Při Cularisu si nastrčím modul 35MHz zpět, neb není stále vyzkoušené zkoušené, a bude klid.
Cena je fakt příznivá 2.100,- za modulVF a přijímače 980,-6k.sociální
a 1999,- 8k.pro lepší éro a deklarovaným o kousek lepším dosahem.
Uvidíme.
Ta cena je fakt divná, ale za pokus to stojí! _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 08.únor 2008 19:00:04 Předmět: |
|
|
Hele Pavle nech toho, víš že nemám peníze, tak mě neprovokuj. Nebo udělám banku (stačí 3000,-) a jdu si to koupit taky. . Dneska sme o tom spolu mluvili a ty takhle . Jinak sem byl dneska lítat, poupravil jsem pár maličkostí na MiGu a vypustil sem ho. Předpokládal sem, že s ním hned praštím, ale najednou lítal jak za mlada. Prostě paráda. Naprosto bez problémů. Přihlížející kluci mi to mohou potvrdit. Při druhém letu se ale najednou stalo něco, o čem nevím jak to nazvat. Při vodorovném stabilním letu se najednou dostal do vývrtky, udělal snad i kotrmelec a na nic "slovy na nic" nereagoval. Dopadl asi z 15m výšky zhruba do místa za hranou konce našeho prostoru, tam kde je po levé straně cesty to křoví - směrem na Cholupice. To éro je snad začarovaný. Kupodivu to odneslo "jen" křídlo. . Trup je sice prasklý, ale to je jen povrchové zranění. Nejdřív sem si myslel, že se mi asi rozpojil kontakt na baterce a došlo ke ztrátě napájení, ale když sem k němu došel, tak vše fungovalo. Dokonce i baterka byla pořád přilepená k sucháčům. Tak si troufám tvrdit, že sem v tom nevině. Asi je opravdu nejvyšší čas, vzhledem k tomu rušení, přejít na 2.4. To ti jenom schvaluju. Janek, který tam také létal, si taky stěžoval na kopání, ale měl asi víc štěstí (pro tentokrát). _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
|
Zaslal: Po 11.únor 2008 12:47:03 Předmět: |
|
|
Tak je to tady, přinesl jsem si od Čemecha VF modul Assan 2,4G a 2mikropřijímače s anténkama 3cm a jeden s 30cm. Tak večer to zkusím rovnou doma spárovat a budu se těšit na nějaké odpoledne.Teda neváží to vůbec nic, snad něco uvnitř bude.
Jo a asi jsem se zbláznil, ale odnesl jsem si od něj i správnou kravinu: vírníka Gyro-Star z EPP, ale naprosto skvělýho, je to fakt robustní a moooc se mi líbil. Fakt i ty rotorové listy mají z EPP(na smrkový liště).
Práce tak na hodinku, takže v červnu provedu zálet. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HonzaB
|
Zaslal: Po 11.únor 2008 21:42:13 Předmět: |
|
|
Pavle nic proti,ale do června 2009 se ti dost zapráší |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
|
Zaslal: Po 11.únor 2008 23:18:43 Předmět: |
|
|
Přidám na píli, tak teda v květnu! _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Po 11.únor 2008 23:23:31 Předmět: |
|
|
Pavle jsem na to dost zvědavej jak to povachá. Na netu u čínanů to maj docela levný. |
|
Návrat nahoru |
|
|
M Anonymní
|
Zaslal: Ne 09.březen 2008 00:53:35 Předmět: DX 7 |
|
|
Soupravu Dx 7 vlastnim us tri čtvtě roku , a mužu ríci, ze jsem s doposud nezaregistroval problem. Tet nevím co to je rušení. Investice do byt sice drasího radia se vyplatí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|