Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mi5
|
Zaslal: Ne 24.únor 2008 22:42:17 Předmět: |
|
|
Cau máme s tauldou velký Ačko, ale moc jsem si užil u strejdy na letišti fakt super létání. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 25.únor 2008 00:27:03 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: |
Ivane, ten plánek bych strašně chtěl..! |
Štěpáne, je už teď tvůj, jen abych se dostal taky někdy na Točnou. Když časově můžu, tak nejde lítat, když je ideálně, tak mně vykořisťuje příbuzenstvo na různé práce
Ale věřím, že se vše v dobré obrátí... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Po 25.únor 2008 01:21:27 Předmět: |
|
|
Ivane, předem mocsetkrát děkuju! Odteď tě budu na Točné pilně vyhlížet!
Jinak musím konstatovat, že fotky ze soboty jsou vynikající..ten Storch se západem slunce...mno paráda... Kdopak byl PAN fotograf? _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Po 25.únor 2008 14:51:15 Předmět: |
|
|
Radku, jsem koukal na to video z velrybglida a v jednu chvili se tam muj Japoncik docela pekne mihne ... asi 1min17s ... pod tebou na opacnem kurzu. Pak jeste pomerne daleko a dole kdyz jses v te vysce ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 25.únor 2008 17:00:36 Předmět: |
|
|
Tak to jdu zkusit, jestli jsem to ještě nezapomněl.
Doufám, že se někdo přidáte _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 25.únor 2008 23:50:52 Předmět: |
|
|
MartinS napsal: | Radku, jsem koukal na to video z velrybglida a v jednu chvili se tam muj Japoncik docela pekne mihne ... asi 1min17s ... pod tebou na opacnem kurzu. Pak jeste pomerne daleko a dole kdyz jses v te vysce ... |
jojo, koukam na to. je to tak rychle, ze ani nevim co to bylo zac
A Pavel prolit ve 3:36 _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|