Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 00:05:45 Předmět: |
|
|
No to proto, že ten duben je nějakej divnej...za prvý bych ho čekal nahoře nad březnem a ne u února a jednak tam má nákou divnou šipku...tož to pro mě není regulérní duben a tam já nepíšu...! _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 12:03:55 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | No to proto, že ten duben je nějakej divnej...za prvý bych ho čekal nahoře nad březnem a ne u února a jednak tam má nákou divnou šipku...tož to pro mě není regulérní duben a tam já nepíšu...! |
Já když otevřu " Kdo kdy bude" tak mám duben nahoře a šipku taky žádnou nevidím? Nejsem sice PC expert, ale nebudo to nejspíš tím, že furt píšete do března a pak se to řadí podle data posledního příspěvku _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 04.duben 2008 17:36:17 Předmět: |
|
|
Samozřejmě. A jestli ještě začnete diskutovat v "lednu" a "únoru", taxe "můj" duben propadne na poslední místo _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|