Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Čt 24.duben 2008 16:18:10 Předmět: |
|
|
Docela je dneska hezky, jestli stačím vypadnout z práce dřív, tak okolo šesté zkusím zalítnout F-16. A večer budu zase slepovat polystyrenový kuličky _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
|
Zaslal: Čt 24.duben 2008 22:09:01 Předmět: |
|
|
Tak F-16 opravdu lítá!! Samozřejmě nejdůležitější je hod v správném úhlu a vypočtené energii - síle, a tohoto nejednoduchého, snad i velmi složitého úkolu se zhostil jeden z nejpovolanějších, Honza B.
Díky JEMU, moje maličkost, resp.nešikovné prstíky udržely stíhačku po celou dobu ve vzduchu.
Vosy : to až uslyšíš ten bordel, co to dělá, tak hned vyndáš přepážku, dmychadlo je něco šíleného, vzpomínám s pietou na 2plocha, jak byl tichý.
No nic, už to má ode dneška taky za sebou, teda ten 2ploch.
No a těsně před setměním proběhl další let, (sám si vařím, tak si i hážu)jenže musím přiznat, že rozlišovací znaky pozice na šedivé/šedivé je opravdu na brýle. V té rychlosti navíc není nic vidět, docela vzrůšo. Přistání není zas tak hrozné, je to teda jiná rychlost oproti klasickému EPP, ale jde to.
Spokojeně dnes budu usínat. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Čt 24.duben 2008 22:26:00 Předmět: |
|
|
A bude nějaká fotečka pro ty kdož místo poletování vydělávali na chléb náš ve zdejší..?? _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Pá 25.duben 2008 13:32:11 Předmět: |
|
|
Ze včerejška asi ne Foťák byl, ale v napjaté záletové atmosféře nějak zůstal v batohu, za což se omlouvám
Snad to Pavel (nebo někdo) nafotí, éro je nádherné, chodí jak z partesu a určitě by si to zasloužilo. A ten zvuk !!!
Dneska je absolutně neletovo (jak by ne, když mám volno ), tak třeba to vyjde o víkendu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 25.duben 2008 14:26:33 Předmět: |
|
|
Já se asi dám na lodičky...
A ta F-16 to je stavebnice?? Je to někde na kouknutí? _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 25.duben 2008 20:18:27 Předmět: |
|
|
Pavel: gratuluju k záletu. Jsem zvědavej.
Bohužel na mě leze nějakej bacil, tak nevím, jak to se mnou a nedělí (chtěl jsem jet do Nesvačil) bude. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
|
Zaslal: So 26.duben 2008 12:03:43 Předmět: |
|
|
Za chvíli po práci jedu na chatu, ale zítra přijedu snad brzo, tak k večeru bych dorazil. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 26.duben 2008 18:29:57 Předmět: |
|
|
Tak sem se těšil, že dneska k večeru zajdu a teď se spíš cítím, že zajdu. Včera večer mě přepad nějakej bacil, o půlnoci mírně zvýšená teplůtka na 39,5. Dneska v práci to semnou v 16:00 začalo zase slušně klepat (kdybych měl nejtek . . . . ). Tak se du kurýrovat, abych snad opravdu nezašel a moh snad zítra k večeru zajít. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: So 26.duben 2008 20:29:28 Předmět: |
|
|
Postavit letadlo ze stavebnice je otázka řekněme hodin. Udělat z letadla, které nikdy stavebnicí nebylo, stavebnici je otázka několika málo vteřin. A to jsem dnes právě dokázal s Me 110. Bylo to nepředstavitelně snadné. Ivan to vyfotil, takže o nic nepřijdete. Stodesítka má zvlášť křídla, trup na několik kusů, prostě puzzle.Pokusím se ji opravit a aspoň mám zítra v Nesvačilech co kupovat - vrtule, převody do serv.Modelářství zdar ! ( raději bych ale rozbil jiné éro). _________________________________________ MichalH
Naposledy upravil MichalH dne So 26.duben 2008 22:03:47, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 26.duben 2008 21:34:55 Předmět: |
|
|
Jojo, je to tak, holt i mistr tesař se, bohužel, někdy utne. A to bylo naprosto ideální počasí, málo nás i náhodných kolemjdoucích, prostě přetažení, to je sviňa. Fotky pošlu večer Radkovi. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 26.duben 2008 21:56:55 Předmět: |
|
|
To snad ne!! Zrovna prohlížím fotky (zpracovat a poslat Radkovi to stihnu až zítra) a Me-110 je rozhodně nejhezčí.. teda asi byl Fakt škoda, ale třeba to bude opravitelné
Jinak dneska paráda, s Blaníčkem 3/4h v termice a to už pak šel 6min na plných brzdách dolů, protože jsem z té dálky dostal bobky
Jestli budu zítra, to ještě nevím, počásko má být super, ale bude i jiný program než lítací, tak uvidíme jak to vyjde.
Romane, stonej rychle, začíná jaro |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: So 26.duben 2008 22:32:37 Předmět: |
|
|
Klucí, zejtra v neděli sem na Točný jako na koni, konečně. Rád bych dorazil dopoledne a pak asi i odpo
Ale musíte mi pomoct, už sem to snad 3 týdny neřídil (auto ani ééééro) _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 27.duben 2008 06:23:39 Předmět: |
|
|
Michal: takový škody! Co se stalo?
Dopoledne jedu do Nesvačil, odpoledne ještě nevím. Asi budu muset v zájmu rodiny dělat na zahradě. Taxi to užijte.
Příští dva prodloužené víkendy bude doufám slušný počasí. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Ne 27.duben 2008 09:17:09 Předmět: |
|
|
Měl jsem dneska jiné plány, ale když to vidím, neodolám, stejně tady všichni ještě vyspávaj
Bat už se nabíjí, v 10h vyrážím a do oběda mě neuviděj
Radek: na autí jsem zvědaff a jak se drží vysílač ti ukážu |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Ne 27.duben 2008 11:16:21 Předmět: |
|
|
Já byl včera v podvečer ... viděl jsem stodesítku rozhozenou po louce ... . Dneska mi to asi nevyjde, což je vzhledem k počasí škoda. Tak si to tam užijte ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Po 28.duben 2008 14:52:14 Předmět: |
|
|
Fotky od Ivana, Janka a ode mne jsou na webuuuuuu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 28.duben 2008 21:23:33 Předmět: |
|
|
Tak stodesítka už může zase do akce.Křidélka křidélkují, výškovka výškuje, odhazování bomby taky. Jen jsem měl chvilku problém s jedním motorem, ale ukázalo se, že stačí zastrčit konektor druhého regulátoru. Jo a už má taky zase křídla a čumák tam , kam patří.Těch pár deka epoxidu navíc jí určitě vadit nebude. Kupodivu bouračku přežila všechna serva. Taky jsem si moudře schoval kamuflážní (namíchané) barvy. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Po 28.duben 2008 22:44:04 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Tak stodesítka už může zase do akce... ... |
Jsem si to přečet.. a šel z fóra zpátky do fotek na tu hromádku šrotu
Fakt neuvěřitelné, některé materiály asi opravdu nabízejí jisté výhody..
A jestli si můžu malinko rýpnout- když už jsi to měl tak hezky rozložené, nedal jsi tam posádku? Nějakého Hanse, Wolfiho nebo Hermanna?
Při bočním pohledu v krásné průhledné kabině trochu chybí |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 29.duben 2008 19:12:18 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | MichalH napsal: | Tak stodesítka už může zase do akce... ... |
Jsem si to přečet.. a šel z fóra zpátky do fotek na tu hromádku šrotu
Fakt neuvěřitelné, některé materiály asi opravdu nabízejí jisté výhody..
A jestli si můžu malinko rýpnout- když už jsi to měl tak hezky rozložené, nedal jsi tam posádku? Nějakého Hanse, Wolfiho nebo Hermanna?
Při bočním pohledu v krásné průhledné kabině trochu chybí | ještě,že v té kabině nebyli, bouračku by nepřežili! _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: St 30.duben 2008 10:45:55 Předmět: |
|
|
Fotky(prevazne krasna Morava) ode mne z nedele jsou na webuu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: St 30.duben 2008 18:28:13 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | ještě,že v té kabině nebyli, bouračku by nepřežili! |
No jo, tak já už mlčím
Netvrdím že "jednoruký Oskar" v motoráku nebo "sveřepý Oldřich" v Blaníku jsou dokonalí, ale ti panáčci jsou prostě taková moje mánie..
Pro zájemce o čínské nabíjecí či pumpičkové poletuchy (viz fotky duben) uvádím, že v Jasné na Lhotce už mají jen ty pneumatické. Poslední dvě "električky" jsem totiž před chvílí koupil (49,-Kč/kus). Fakt nemají chybu |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 30.duben 2008 21:30:13 Předmět: |
|
|
Janku, přece jen jsem přijal tvojí připomínku a panáci už v kabině jsou. A co je prima - stodesítka s nimi lítá líp než před bouračkou. Dnes jsem vynechal poslední let, takže jsem ji přivezl domů celou! _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Čt 01.květen 2008 11:17:20 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Janku, přece jen jsem přijal tvojí připomínku a panáci už v kabině jsou.. |
Tak to je super, už se těším až nás seznámíš
Dneska to ale nebude, po čarodějnických zážitcích mám myšlení asi o 30 vteřin zpožděné, což by pro éro mohlo být fatální. Takže dnes nelítám
PS. Já vím že už je květen a Vosy založil nové téma, jen nevím jak do něj přidat odpověď s citátem z toho minulého... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|