Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vosy
|
Zaslal: Pá 09.květen 2008 20:24:51 Předmět: Grilování s rodinami zítra 10. 5.??? |
|
|
Dnes padl návrh na sobotní podvečerní grilovačku s účastí i rodinných příslušníků.
Kdo je pro a eventuálně kdo by dorazil i s dětmi?
Já bych přišel minimálně se synem (9 let), možná i se ženou (x) a dcerou (11).
Uhlí mám, dříví v lese je dost.
Gril nemáme - Michal ho propil a stydí se to přiznat
Ale není problém za 250 Kč podobný kdekoliv koupit.
Tak dejte vědět kdo byste v jakém počtu dorazili ať vidíme, jestli to tedy vůbec má cenu organizovat. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Pá 09.květen 2008 20:28:36 Předmět: |
|
|
Tak byl si rychlejší, hele tak já s tatkou, pak asi kámoš s jeho tatkou, no uvidíme. Gril bohužel nemáme. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 09.květen 2008 20:32:47 Předmět: |
|
|
Přijedu bez ženy a bez starostí. Gril nemám. Naposledy mi ho rozebrali kolemjdoucí. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 09.květen 2008 23:59:34 Předmět: |
|
|
To se dělá, plánovat to takhle na poslení chvíli?? To si to pak člověk ani nemá čas zorganizovat aby mohl přijít.. Jsem mimo Prahu, takže tentokrát nemohu, ale když se to příště řekne dřív, tak bych rád!
Jináč je pravda, že počasí máme jako v červenci...Já byl dneska lítat s EG na louce za vesnicí a totální paráda...obrovský nebe sám pro sebe a nad loukou to parádně nosilo...doba letu na jedno nabití kolem 30 minut...EG je prostě úžasný éro Akorát si člověk moc nepokecá...jó Točná je Točná.. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 10.květen 2008 06:48:26 Předmět: |
|
|
Tak ještě jednou sem. Připojuji se stížností k Štěpánovi V poslední době se mi grilování a noční lítání vyhýbá jak čert kříži. Vždycky gdyž mám o víkendu noční, tak mám smůlu . Tak to řekněte rovnou, že se bojíte osvětlenýho Matese, že by Vás oslnil _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 10.květen 2008 14:23:26 Předmět: |
|
|
Tak po telefonu víceméně domluveno.
Michal přiveze po páté gril, uhlí mám a sekeru na dříví taky. Vemte si sebou k jídlu a pití co kdo chcete.
Na rodiny to tedy nevypadá , jedinými nemodeláři tam asi budou můj mladej s kamarádem (oba 9 let).
Jestli někdo jedete do nějakého obchodu, domluvte se s Michalem. Michal by jinak šel u nich do OBI kupovat novej gril (složíme se na něj). Tak jestli si někdo jedete koupit jídlo a pití do supermarketu, cinkněte Michalovi a po dohodě s ním případně kupte i gril. Takovej ten kulatej litinovej za 250 Kč mají všude. Díky. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jana
|
Zaslal: So 10.květen 2008 16:49:28 Předmět: |
|
|
Vosy napsal: | Tak po telefonu víceméně domluveno.
Michal přiveze po páté gril, uhlí mám a sekeru na dříví taky. Vemte si sebou k jídlu a pití co kdo chcete.
Na rodiny to tedy nevypadá , jedinými nemodeláři tam asi budou můj mladej s kamarádem (oba 9 let). |
bohužel
choroba |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 10.květen 2008 22:36:06 Předmět: |
|
|
Fotky a video ode mne jsou na webuuuu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 11.květen 2008 09:07:05 Předmět: |
|
|
Radku, díky za fotky a video - hezky dokumentuje naši "zručnost" při sestavování grilu _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ
Naposledy upravil Vosy dne Ne 11.květen 2008 11:30:30, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 11.květen 2008 10:30:07 Předmět: |
|
|
Vosy napsal: | Radku, díky za forky a video - hezky dokumentuje naši "zručnost" při sestavování grilu |
Ano, na tuto scenu jsem se tesil nejvic _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jana
|
Zaslal: Ne 11.květen 2008 21:01:26 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Vosy napsal: | Radku, díky za forky a video - hezky dokumentuje naši "zručnost" při sestavování grilu |
Ano, na tuto scenu jsem se tesil nejvic |
Přistihla jsem se při kacířské myšlence.. jak dáváte dohromady ta letadla??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 12.květen 2008 00:01:36 Předmět: |
|
|
Jano, já jsem jim tu hračku koupil. Myslel jsem, že od nich bude celý večer pokoj, ale jsou to profesionálové - dp hodiny už se grilovalo . _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
aleš
Založen: 02 červen 2007 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9 - Horní Počernice
|
Zaslal: Po 12.květen 2008 11:59:16 Předmět: |
|
|
kdyz jsem skladal gril ja, jako zvoleny nejmladsi ucastnik, to bylo reci ze mi trva... Vosy, tentokrat jsi byl nejmladsi Ty ???? _________________________________________ mustang P51, Corsair |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Po 12.květen 2008 12:03:32 Předmět: |
|
|
Myslím, že jsem mezi montéry nejmladší byl. Ještě Mi5 ale ten se věnoval lítání. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|