Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wendelin
|
Zaslal: Ne 08.červen 2008 21:32:41 Předmět: Omluva |
|
|
Ještě jednou se musím omluvit p.Firmanovi za ten taran co jsem na něm předvedl.Celé odpoledne jsem z toho byl špatnej.Tak si alespon veřejně sypu popel na hlavu.Nejradši bych se neviděl.
Jůůůůůů já jsem na fotkách -poděkování Radkovi |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 08.červen 2008 21:37:54 Předmět: Re: Omluva |
|
|
Wendelin napsal: | Ještě jednou se musím omluvit p.Firmanovi za ten taran co jsem na něm předvedl.Celé odpoledne jsem z toho byl špatnej.Tak si alespon veřejně sypu popel na hlavu.Nejradši bych se neviděl.
Jůůůůůů já jsem na fotkách -poděkování Radkovi |
Ta fotka je asi 3 vteřiny před vlastním útokem tvého FW, nebo co to máš... _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wendelin
|
Zaslal: Ne 08.červen 2008 21:39:35 Předmět: |
|
|
můžeš prosím smáznout tu druhou omluvu,asi jsem to bouchnul dvakrát |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 08.červen 2008 21:47:12 Předmět: |
|
|
Wendelin napsal: | můžeš prosím smáznout tu druhou omluvu,asi jsem to bouchnul dvakrát |
Hotovo-smazáno.
Musím poznamenat, že je to taky umění sejmout kolegu na letišti. Máš dobrou mušku Wendelíne
Taky musím pochválit pana Jirku F., že nárazu odolal a v pohodě přistál.
Jinak tohle bylo celkem v poho, ten tvůj polystyreňák..., to, co mně se jednou mohlo stát, už bych tady taky asi nemusel být. Ve sklonu sem šteloval už nevim komu EG, pak myslím, že Vosy zařval "bacha!!!", první reakce, anichž bych viděl situaci, taxem sem se sklonil a nad hlavou mi v mžiku prolít několikakilovej spalovák a usek kousek ocasky toho EG, co měl opřený čumák o zem. Todle dostat do týla, tak nevim nevim. Toho blba sem tam už neviděl. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wendelin
|
Zaslal: Ne 08.červen 2008 21:59:11 Předmět: |
|
|
No tak asi u toho polyše ještě nějakej pátek zůstanu,nerad bych někoho přizabil |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Po 09.červen 2008 08:02:46 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Wendelin napsal: | můžeš prosím smáznout tu druhou omluvu,asi jsem to bouchnul dvakrát |
Hotovo-smazáno.
Musím poznamenat, že je to taky umění sejmout kolegu na letišti. Máš dobrou mušku Wendelíne
Taky musím pochválit pana Jirku F., že nárazu odolal a v pohodě přistál.
Jinak tohle bylo celkem v poho, ten tvůj polystyreňák..., to, co mně se jednou mohlo stát, už bych tady taky asi nemusel být. Ve sklonu sem šteloval už nevim komu EG, pak myslím, že Vosy zařval "bacha!!!", první reakce, anichž bych viděl situaci, taxem sem se sklonil a nad hlavou mi v mžiku prolít několikakilovej spalovák a usek kousek ocasky toho EG, co měl opřený čumák o zem. Todle dostat do týla, tak nevim nevim. Toho blba sem tam už neviděl. |
Historka nemusí být pravdivá...hlavně když pobaví To si nějak už napamatuju.... _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Po 09.červen 2008 09:15:10 Předmět: |
|
|
Za to ja si to pamatuju.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|