Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wendelin
|
Zaslal: Ne 13.červenec 2008 23:01:52 Předmět: zkroucené křídlo EPP pomóóóc |
|
|
podařilo se mi nechat křídlo od focke wulfa od LM na zadním platě v autě a hádejte co mi to udělalo Na křídle jsou negativy jak na čmeláku.Nevíte jak by to šlo srovnat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: St 16.červenec 2008 23:25:30 Předmět: |
|
|
Teda tolik precteni a zadna rada.... _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wendelin
|
Zaslal: Čt 17.červenec 2008 18:23:03 Předmět: křídlo |
|
|
Tak jinak.Už jsem to zkoušel nahřát fénem a srovnat,ale to bylo ještě horší.Další pokus byl namočit a nad sporákem nahřát a překroutit zpátky,to trošku pomohlo.Ale negativ je tam pořád.Vypadá to asi tak,že když to položím na rovnou desku,tak jsou konce křídel asi čtyři cm ve ve vzduchu.No zkrátka to má uši.A ted mi povězte jaký to bude mít u tohoto éra vliv. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 17.červenec 2008 21:34:48 Předmět: |
|
|
Zkusil bych to ještě nějakou dobu nechat drasticky zatížené v opačném průhybu . Potom bych se pokusil to srovnat vlepeným uhlíkem jedničkou ( prořízneš po celé délce rozpětí poloviny křídla na konvexní - vyboulené straně řezákem třeba 1,5 mm hlubokou spáru podle pravítka, natlačíš do ní uhlíkové vlákno, křídlo srovnáš a po celé délce uhlík zaleješ vteřiňákem a zaktivuješ, případně bych tam uhlík vlepil i na opačné straně - oboje v nejsilnějším místě profilu). _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wendelin
|
Zaslal: Čt 17.červenec 2008 22:19:27 Předmět: křídlo |
|
|
Moc děkuji,to s tím uhlíkem mě nenapadlo.No jo no, když něco nevíš tak se zeptej Ještě to zatížím půlkou knihovny a pak do toho kdyžtak říznu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: Čt 17.červenec 2008 23:40:56 Předmět: |
|
|
První Delta zůstala na zadním platě v autě taky /neměla ještě uhlík/ a po půlhodině na dalším sluníčku na balkoně jsem jí dal s prkýnkem omotaným okolo křídel na hodinku do mrazáku a pak nechal v klidu zpátky povolit. A bylo to docela dobrý. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|