Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
leguan
Založen: 20 červenec 2008 Příspěvky: 292 Bydliště: Praha 13 velká ohrada
|
Zaslal: Ne 20.červenec 2008 01:51:52 Předmět: leguan |
|
|
Přátelé modeláři!
Někteří z vás už mě znají z pondělního záletu Skyvana. Musím pochválit vaše pěkné letiště a prima partu lidí kolem něj. Jsem z Velké Ohrady a rád bych si s váma občas zalítal... U nás lítáme za sídlištěm nad přilehlým polem. Ale asi tak jako všude i u nás se staví a letového prostoru rychle ubývá.
Sleduji už váš Web víceméně rok a půl (doba po kterou se věnuji RCmodelařině). Pořád jsem se nemohl rozhodnout zda se přiject podívat nebo ne. Nakonec rozhodl Skyvan MichalaH , kterého jsem asi před půl rokem objevil ve vaší fotogalerii. V té době jsem stavěl parodii na Airbuse a ta potvora furt né a né lítat . Když už jsem to pomalu vzdával, tak jsem se rozhodl, že postavím něco , do čeho bych jen z onoho "dopraváka" přeházel střeva a bude... Tak jsem začal se Skyvanem. Dopraváka jsem nakonec rozlétal, ale když už byl skyvan na cestě, tak ho přeci nezruším... S Romanem (Kaiserem) se znám z letošního Deproncupu a z diskuse kterou jsme spolu vedly (F22 Raptor) a ten mě nakonec s Michalem skontaktoval. Potřeboval jsem poradit s těžištěm a nějakými dokončovacími pracemi. Když byl "cvalík" hotov , tak slovo dalo slovo a přijel jsem ho zalétnout k vám na Točnou. Některé z Vás jsem už poznal v pondělí a v pátek. Chci tímto poděkovat za vřelé přijetí a asistenci při záletu.
Když to bude časově vycházet , tak bych 1 až 2x týdně s Vámi polétal.
Mám to přeci jen trochu z ruky, ale makám na Krči , tak není problém hodit éro do auta, doma nechat fotku a po práci se zastavit.
Ještě jednou všem děkuji a těším se na shledání na Točné.
Letu Zdar!
Honza (leguan)
PS:omlouvám se za případné chyby-češtin nikdy nebyl můj silná stránek _________________________________________
"vzlétnout můžeš, ale přistát musíš" |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Ne 20.červenec 2008 15:37:36 Předmět: |
|
|
Myslím, že si můžu troufnout za většinu těch, které znám říct, že tě rádi uvidíme ( konečně, už jsi si i zaplatil za sekání ). Slušných lidí není nikdy dost. Takže, zase na Točné. Jo a jak píšeš, že vzlétnout můžeš a přistát musíš -není to tak docela. Nebo to poslední přizemnění Skyvana bylo taky přistání ? _________________________________________ MichalH
Naposledy upravil MichalH dne Ne 20.červenec 2008 21:48:45, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Ne 20.červenec 2008 16:23:23 Předmět: |
|
|
To bylo tokrvané "Gravitační přistání"
Už je připraven na další, jak novej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Ne 20.červenec 2008 16:25:07 Předmět: |
|
|
Ježíšmarjá, co to píšu??? Takzvané, samozřejmě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|