Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kaiser
|
Zaslal: Pá 12.září 2008 20:06:45 Předmět: Nesvačilské podívání |
|
|
Pozor, pozor! O wýkendu 20/21.9. je v Nesvačilech podívání. Na sobotní večer je připraveno klání o nejlépe osvícený model. Nevím jak VY , ale já s Matesem do toho jdu. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 12.září 2008 20:31:20 Předmět: |
|
|
Nemam nic a uz nic osvetlit nestihnu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 12.září 2008 21:13:06 Předmět: |
|
|
Že bych ometl pavučiny z Badia? _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 12.září 2008 21:17:43 Předmět: |
|
|
Když bude slušný počasí, přijedu se do Nesvačil v sobotu mrknout.
Kdyžtak si vezmu aspoň baterku do ruky, aby jste mě vzali do party.. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Pá 12.září 2008 21:38:06 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Nemam nic a uz nic osvetlit nestihnu |
To sou alibistický řeči. Vedlyby přece odjakživa svítily _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: So 13.září 2008 09:22:40 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | radekc napsal: | Nemam nic a uz nic osvetlit nestihnu |
To sou alibistický řeči. Vedlyby přece odjakživa svítily |
Vedlyby? Nikdy
AeroCruiser, EG, akorat...
Dojizdim jeste posledni kredit na karte a budeme balit. Uz se celkem cetim do velkomesta _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 20.září 2008 21:17:31 Předmět: |
|
|
Tak jsem se tam byl podívat na to podívání. Předně - byla zima jako v Rusku, vítr - prostě počasí hnus. Letadel méně, stánků také, ale ti co létali, tak klobouk dolů - v tom větru jim to šlo dost dobře. Nejhezčí bylo vystoupení létajícího cirkusu s pyrotech. efekty a pak asi let L 41O turboletu o rozp. 3.25 m na elektro. Jinak "obvyklá" vystupení, hojné zastoupení letadel z období 1. sv. války a těsně po ní a pak dost akrobatů.
Ale kdo tam nebyl, asi zase tak moc nezaváhal a hlavně nebude nemocný ... já podcenil oblečení a už mě bolí v krku ....
Tak až bude lépe letu zdar ... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Ne 21.září 2008 00:13:58 Předmět: |
|
|
Já taky byl. Potkal jsem akorát Ivana, tak nevím jestli jsem jen špatně koukal, nebo nikdo další "od nás" nedorazil.
Se zimou má Ivan naprostou pravdu. Já se tedy vybavil mikinou, svetrem zimni budou a čepicí a bylo mi tak akorát... Já vydržel až do konce denního programu. Díky zimě bylo míň lidí a nebyla tlačenice u dráhy ani u stánků. Pány piloty obdivuju, že v tom vichru létali. Nakonec byly jen 2karamboly. Nejdřív dost ošklivě = totálně havaroval motorizovaný praještěr a pak ještě Pavel Kefurt drbnul vrtulkou u Raptora 90 a trochu helinu pocuchal při nouzáku..ale to co s ní předtím předváděl opravdu bralo dech...fakt je to kluk šikovná Třešničkou na konci programu byl start cca 2,5m rakety. Viděl jsem to prvně..zajímavé, ale poněkud krátké představení Mno...už aby bylo jaro... _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 21.září 2008 09:05:31 Předmět: |
|
|
Rakety jsou hezký ale je to 2 vteřiný ššššššpšššssss.... a 300 Kč v háji!
V ranném mládí jsme se něco navyráběli home-made raketových motorů. To bylo fajn ale dneska už bych do toho nešel. Jsem rád, že v tuto chvíli mohu psát deseti prsty _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|