Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Ne 16.listopad 2008 21:48:44 Předmět: DHC-1 Super Chipmunk |
|
|
Ahoj Páni!
Tak sice se mi nějak poslední dobou nedaří dostat se na Točnou, neznamená to ale, že bych se našemu krásnému koníčku přestal věnovat - naopak! A když už se tu Roman pochlubil novým Corsairem, taky se pochlubím..
Je to stavebnice od Hyperionu pořízená na MH. Rozpětí necelý 1m, materiál vylehčená překližka, balza...Dobře si tedy ten obrázek prohlédněte - víc než jedno "gravitační přistání" (jak říká Leguán) asi nepřežije.. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
|
Zaslal: Ne 16.listopad 2008 22:25:00 Předmět: |
|
|
Jo a ještě něco..neb jsem byl moc pilný a doma jsem tapetoval, maloval, měnil koberce a i uklízel, bylo mi dovoleno udělat si domácí hangár pro eroplány..tedy spíš takový "věšák"
_________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
leguan
Založen: 20 červenec 2008 Příspěvky: 292 Bydliště: Praha 13 velká ohrada
|
Zaslal: Ne 16.listopad 2008 23:04:53 Předmět: Re: DHC-1 Super Chipmunk |
|
|
StepanS napsal: | Ahoj Páni!
Tak sice se mi nějak poslední dobou nedaří dostat se na Točnou, neznamená to ale, že bych se našemu krásnému koníčku přestal věnovat - naopak! A když už se tu Roman pochlubil novým Corsairem, taky se pochlubím..
Je to stavebnice od Hyperionu pořízená na MH. Rozpětí necelý 1m, materiál vylehčená překližka, balza...Dobře si tedy ten obrázek prohlédněte - víc než jedno "gravitační přistání" (jak říká Leguán) asi nepřežije.. |
Pěknej stroj!
A ten věšák to je vymakaný
Mě zbyl nějakej matroš ze stavby berkuta , tak jsem se ho rozhod zužitkovat a když jsem vyřezal díly na nový éro, tak jsem zjistil, že dva díly už nemám z čeho vyřezat, tak jsem koupil další desku. Z toho plyne , že já za to vlastně ani nemůžu, že musím stavět...... a stavět......a stavět _________________________________________
"vzlétnout můžeš, ale přistát musíš" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 17.listopad 2008 12:40:33 Předmět: |
|
|
Chipmuk je krásnej, těším se na soulet, pokud mi tedy bude někdy chodit motor
Jinak máš velmi hodnou spolubydlící, když ti dovolila udělat věšák za týdny tvrdé dřiny (znám to z domova ) _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
|
Zaslal: Út 18.listopad 2008 01:01:47 Předmět: |
|
|
Ivane, když o tom tak přemýšlím, máme docela podobný vkus, alespoň co se letadel týče, že? _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 18.listopad 2008 11:20:39 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | Ivane, když o tom tak přemýšlím, máme docela podobný vkus, alespoň co se letadel týče, že? |
Možná nejen letadel _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Út 18.listopad 2008 23:40:32 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | StepanS napsal: | Ivane, když o tom tak přemýšlím, máme docela podobný vkus, alespoň co se letadel týče, že? |
Možná nejen letadel |
Si dejte ještě pusu.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 18.listopad 2008 23:52:35 Předmět: |
|
|
Taky jsem chtěl napsat : Hoši, hoši, že by ? _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
leguan
Založen: 20 červenec 2008 Příspěvky: 292 Bydliště: Praha 13 velká ohrada
|
Zaslal: Čt 20.listopad 2008 00:12:34 Předmět: |
|
|
Božžžíčččku _________________________________________
"vzlétnout můžeš, ale přistát musíš" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Pá 21.listopad 2008 00:00:31 Předmět: |
|
|
Hahaha, vtipálci, svou orientací jsem si více než jist už dlouhé roky a nemíním na tom nic měnit
Přiznávám, že můj komentář byl vysoce stupidní a upravuji ho následovně :
Štěpáne, ano, líběj se nám podobný éra. _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Pá 21.listopad 2008 00:01:30 Předmět: |
|
|
A nikoho dalšího z vás taky líbat nebudu _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Pá 21.listopad 2008 01:07:29 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Hahaha, vtipálci, svou orientací jsem si více než jist už dlouhé roky a nemíním na tom nic měnit
Štěpáne, ano, líběj se nám podobný éra. |
...líběj se nám podobný éra.
Tím "éra" myslíš kluci ??
.....už mlčim. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 21.listopad 2008 15:45:48 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Hahaha, vtipálci, svou orientací jsem si více než jist už dlouhé roky a nemíním na tom nic měnit
Štěpáne, ano, líběj se nám podobný éra. | Tak už to nebudeme rozmazávat - já například ti věřím, že svou orientaci nechceš měnit ( vtipálci by mohli říct, ať je jakákoliv - krásně jsi to opět formuloval ). Trošku srandy ale musí být. Mimochodem, o tvé orientaci vůbec nebyla řeč, to slovo v předcházejících příspěvcích ( kromě tvého) nepadla ani jednou. Vidíš, já taky klidně napíšu, že se nám dvěma líbí minimálně dvě stejné věci - letadla a holky. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: So 22.listopad 2008 21:31:42 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Vidíš, já taky klidně napíšu, že se nám dvěma líbí minimálně dvě stejné věci - letadla a holky. |
Michale děkuji, s touto definicí se ztotožňuji .... je vidět, že jsi nejen šikovný, ale i moudrý modelář Vidíš Radku, stále se máme co učit od těch moudřejších
Navrhuji se vrátit zpět k letadlům a vynecháme éra , protože některé z vás to mate .... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek V
|
Zaslal: So 22.listopad 2008 22:00:11 Předmět: |
|
|
Čau Štěpáne lítáš ještě s minititanem? Už sem tě dlouho neviděl na točný. _________________________________________ SeeBee
Minititan
Superzoom
Eppík
Protos |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
|
Zaslal: Ne 23.listopad 2008 13:57:57 Předmět: |
|
|
Ahoj Mirku,
jojo lítám
I když tedy zrovna teď mám na reklamaci regulátor, který mi z neznámých příčin přestal fungovat
Na Točnou se teď dostanu málo. V týdnu jsem v práci minimálně do 17h a to už je tma a o víkendech většinou nepřeje počasí, takže už se moc těšim na jaro
Doufám, že regulátor bude opraven do 20.12. rád bych zašel na Krtkování v Radonicích. Tak se třeba potkáme tam!
Ahoj Štěpán _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jana
|
Zaslal: Út 25.listopad 2008 18:56:59 Předmět: Tohle jsem přehlédla... |
|
|
StepanS napsal: | Jo a ještě něco..neb jsem byl moc pilný a doma jsem tapetoval, maloval, měnil koberce a i uklízel, bylo mi dovoleno udělat si domácí hangár pro eroplány.. |
Něco dělám blbě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|