Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jana
|
Zaslal: Po 24.listopad 2008 15:13:23 Předmět: pozdě... |
|
|
radekc napsal: | Teď sem se vrátil. Ani tam nejezděte. Fouká jako prase.
Vítr mi zlomil směrofku a pak už to šlo k zemi
|
Pozdě. Byli jsme tam taky. Jen my dva, vichr, mráz, sníh, západ slunce. Tolik romantiky najednou nepřežila přepážka z Michalova zázračného materiálu a Extře opět vyhřezla střeva...
Fotky nemám, v té zimě jsem se bála vyndat ruce z kapes a rukavic, foťák z brašny |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Po 24.listopad 2008 15:19:35 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Duchna neduchna, teď hurá do práce |
Tak to jseš dneska po noční.. a před noční?
Tedy já jen že to půjdu zkusit, i když se hnusně zatahuje a sněhu tam asi moc nezbylo. Lyže zatím nenandavám, uvidí se na místě. Počítám tak kolem 3.h a asi ne na dlouho (brrrr ). |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 24.listopad 2008 16:40:34 Předmět: Re: pozdě... |
|
|
Jana napsal: | radekc napsal: | Teď sem se vrátil. Ani tam nejezděte. Fouká jako prase.
Vítr mi zlomil směrofku a pak už to šlo k zemi
|
Pozdě. Byli jsme tam taky. Jen my dva, vichr, mráz, sníh, západ slunce. Tolik romantiky najednou nepřežila přepážka z Michalova zázračného materiálu a Extře opět vyhřezla střeva...
Fotky nemám, v té zimě jsem se bála vyndat ruce z kapes a rukavic, foťák z brašny |
Ajaj.
Škoda, že nejsou fotky, bysme se mohli pokochat pohledem na rozmlácený eroplán, to vždy člověka potěší
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Po 24.listopad 2008 19:24:53 Předmět: Re: pozdě... |
|
|
radekc napsal: | Škoda, že nejsou fotky, bysme se mohli pokochat pohledem na rozmlácený eroplán.. |
Taxem ti něco poslal z dneška, ale "zklamu" tě- moje éro zůstalo celé a nikdo jiný tam nebyl
Připadal jsem si cestou jako magor, vítr, stěrače naplno, jenže ono dopršelo, dofoukalo a nastala lítací idylka, až jsem litoval že sebou nemám nabíječku.
Sníh naštěstí nevydržel skoro žádný, to by mě asi vomejvali- lyže totiž zůstaly taky doma (...pane doktore, jak se jmenuje ten Němec co mi všechno schovává? To je Alzheimer, babičko... ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Po 24.listopad 2008 19:27:31 Předmět: |
|
|
No, zdá se že je to vážné, už se zapomínám i zalogovat
Nechám toho a dám si snad radši panáka.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 24.listopad 2008 21:36:50 Předmět: |
|
|
Až zavedeme na Točné medaili za vytrvalost, navrhnu tě, Janku, na ni.Možná i na medaili za modelářskou urputnost. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Út 25.listopad 2008 13:06:31 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Až zavedeme na Točné medaili za vytrvalost, navrhnu tě, Janku, na ni.Možná i na medaili za modelářskou urputnost. |
Ale kdepak, jiní jsou mnohem vytrvalejší a urputnější!
Mě se jen občas povede vyrazit, když to opravdu "stojí za to"
Co dneska? Jestli se počasí nepo..kazí, dorazil bych kolem 2.h. Jak ale koukám z okna, tak se asi pokazí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Út 25.listopad 2008 18:38:42 Předmět: |
|
|
Tedy.. je to hloupé odpovídat na svůj vlastní příspěvek, ale nedá mi to
Možná se, Michale, o tu medaili za urputnost přece jen budu ucházet
Polítání bylo ještě lepší než včera, taky už jsem měl sebou (a využil) nabíječku. U řetězů byly čerstvé stopy auta, ale jestli to byl někdo z lítačů, tak jsme se holt minuli.
Závěr patřil kafi v letištní hospůdce, taková roztopená kamna jsou někdy úžasná věc! Mimochodem, kromě pondělků tam mají otevřeno celou zimu
Zítra mám poslední den volna, tak když bude počasí.. ale to už bych se fakt opakoval |
|
Návrat nahoru |
|
|
leguan
Založen: 20 červenec 2008 Příspěvky: 292 Bydliště: Praha 13 velká ohrada
|
Zaslal: Út 25.listopad 2008 19:58:09 Předmět: |
|
|
Jo, to se tak někdo má............
To mi pracující můžem ve všední den tak akorát stavět _________________________________________
"vzlétnout můžeš, ale přistát musíš" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: St 26.listopad 2008 12:57:08 Předmět: |
|
|
Neplač, statečný pilote
My turnusáci zas hákujeme o víkendech a tiše vám závidíme zaručeně lepší počasí
Jo a ta tvoje stavba, to je tedy opět paráda, zírám jak ti to jde od ruky |
|
Návrat nahoru |
|
|
leguan
Založen: 20 červenec 2008 Příspěvky: 292 Bydliště: Praha 13 velká ohrada
|
Zaslal: Čt 27.listopad 2008 18:58:59 Předmět: pátek |
|
|
Zítra jedu do práce vozmo, takže z toho plyne, že přihodím do auta nějaké to aero a pokud to odpo půjde , tak se po 15h stavím na Točné.... _________________________________________
"vzlétnout můžeš, ale přistát musíš" |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 29.listopad 2008 14:12:03 Předmět: |
|
|
Opravuju Vedlyby abych mel s cim litat. Kdyz bude odpo pekne, tak bych zajel na kopec.
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 30.listopad 2008 12:04:02 Předmět: |
|
|
Beru Vedlyby a vyrazim na kopec. Libus hlasi vitr do 2m/s. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 30.listopad 2008 13:46:20 Předmět: |
|
|
Taky zajdu. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 30.listopad 2008 17:24:12 Předmět: |
|
|
Dneska bylo uzasne. Byl sem od 11 do 15. Zadny vitr, odpo i slunicko.
Sypu fotky na web. Pozdeji bude i videicko _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Ne 30.listopad 2008 22:47:59 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Dneska bylo uzasne. |
Má pravdu, předsedo Kdo nebyl, udělal dost velkou chybu.
Při odjezdu domů to bylo i s akrobacií, ale lidskou - jo ten řetěz, to je svinstvo.... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|